Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 08.01.2025 - 13:59:07 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Humax HDCI-2000 - Pozor na nový fw  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
26.04.2008 09:50 • ® lucky.boy
Ahoj, důrazně doporučuji nestahovat si do Humaxe HDCI-2000 nový firmware. Tuším, že je to verze HDXZCI 1.00.15. Dnes jsem si ho stáhnul přes OTA z HotBirdu a kompletně mi, s prominutim, roze*ral receiver. Po jeho downloadu byl stále jen černý displej a nic se nedělo. Po restartu opět přijímač napočítal do stovky a nic. Musel jsem tedy nahrát verzi HDXZCI 1.00.07 a vše je opět ok.
Tzn. nový firmware je absolutně :bad:.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

firmware na hdci 2000  
06.10.2008 17:32 • ® necky
muze mi nekdo pomoct s rřeinstalovanim firmwaru z 1.00.04 na nejaký novejší třeba 1.00.16 nebo jaký je nejlepší???

To jsou mi věci... Člověk nedává chvíli pozor a  
30.04.2008 08:47 • ® JanMann
To jsou mi věci... Člověk nedává chvíli pozor a najednou toto... Recipročně...

Ale Jeníčku, na tvoje zblitky opravdu není nikdo  
30.04.2008 05:51 • ® Jan Man
Ale Jeníčku, na tvoje zblitky opravdu není nikdo zvědavej! Vedle na Di.izo.e tě pro hulvátské chování vypakovali, tak opruzuješ zde. Pravda je, že zatím se velice držíš a pokoušíš se o slušnost, Ale jako vždy to je do času. Vždyť se podívej na "černou listinu" zde na foru, minimálně dvacet nicků je tvejch. Jinak pokud chceš něco napravovat, tak se nauč předně pravopis, takovej "transporder" a nebo "Transilvanie" ti moc nejdou! Nejprve si ma...e zameť před vlastním prahem a potom teprve můžeš někomu radit. Takhle jsi tu jenom za obyčejnýho jelimana.

To co obvykle... Napravuje kopance a nesmysly  
29.04.2008 12:52 • ® JanMann
To co obvykle... Napravuje kopance a nesmysly jiných...

Hujere, co ten tu ještě dělá?  
29.04.2008 08:06 • ® lucky.boy
Hujere, co ten tu ještě dělá? :mad:

Netropte zbytečný poplach, pane Poláku... Tento sw  
28.04.2008 09:10 • ® JanMann
Netropte zbytečný poplach, pane Poláku... Tento sw mám ve svém Hu 2000 nahrán již několik měsíců bez jakýchkoli problémů... Mohou nastat potíže se settingem, pokud upgradujete z této velmi staré (ovšem poslední oficiální) verze sw (1.00.07)...
Dlužno ovšem zároveň dodat, že tato nejnovější verze sw je neoficiálním produktem vytvořeným pro potřeby polských uživatelů, tedy ani EPG není korektní... Doporučuji nainstalovat verzi 1.00.08 ze stránky Omka, ta je počeštěná a ve správné binární podobě...

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist