Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 08.01.2025 - 13:29:07 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Problém s Openbox X-810  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
02.05.2008 21:20 • ® sup
Pekný večer prajem všetkým, dúfam, že sa niekto nájde. Ide asi tak o tento problém, kúpil som Openbox X-810, karty aktivoval, ale nejdú. Chyba asi bude v tom, že v podmienenom prístupe a ďalej, kde sú čítačky, spodný riadok má názov NDS STB ID...a mám tam samé nuly. Jasné, moja chyba, keď to nešlo, vymazal som všetko (a nezálohoval). Tak sa domnievam, že to čísielko bude asi rovnaké.... Ak by bol niekto taký dobrý a má X-810, a poslal by mi to číslo, budem mu naozaj vďačný.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Vďaka...  
03.05.2008 14:25 • ® sup
Vďaka Babui, aj snaha sa cení, ešte väčšia vďaka dampseymu, (škoda, že nie som Mejkpíska), mal si pravdu. Zlá družica. Ale aj tak nechápem, prečo mi na tej Astre ukazovalo najlepší signál.
Ešte raz vďaka dempsey....

Ty máš dojem a ja to viem úplne presne.Toto číslo  
03.05.2008 10:14 • ® dempsey
Ty máš dojem a ja to viem úplne presne.Toto číslo s tým nemá nič spoločné. Začínaš ma presvedčovať, že máš parobolu otočenú na nesprávnu družicu, alebo si použil setting z inej družice na 23,5°E.

Lenže problém je v tom, že čítačky som dal na  
03.05.2008 05:20 • ® sup
Lenže problém je v tom, že čítačky som dal na Cryptoworks....ale ono to stále nejde....Len to nastavenie čítačiek je 000000000000, tak mám dojem, že môže byť problém práve v tom (príjem z družice mám 92-98%, kolíše to, ale 100% je kto? alebo čo?)

re:  
02.05.2008 22:39 • ® Babui
nastav si čtečky na Cryptoworks, nic složitého v tom nehledej...

žiadne čísielko nepotrebuješ.Stlač: Menu-Pomienený  
02.05.2008 22:36 • ® dempsey
žiadne čísielko nepotrebuješ.
Stlač: Menu-Pomienený prístup-Nastavenie čítačky-šipkami daj Cryptoworks. Tak isto nastav aj druhú a stlač exit.
Vypni prijímač vlož karty čipom dolu - zapni prjímač a ak sú karty nové treba počkať na zápisy na programe pre Sk STV1 a pre Cz na CT1.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist