Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 08.01.2025 - 13:23:25 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Ktorý z nich si vybrať ?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
07.08.2008 15:03 • ® giziak
mám dilemu , ktorý z tychto dvoch si vybrať ? Humax iCORD 320 GB HDTV alebo Vantage HD-8000 S-HDTV ???? Stoja približne rvnako, okolo 18000 Sk. Mam doma plazmu Samsunga 42 A456 100Hz a stareho Humaxa 5400. Chcem ho vymeniť ale za ktorý ? Ocením Vaš názor. Dík. Giziak
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Ktory z nich si vybrat ?  
13.09.2008 15:53 • ® icok
Mam Vantage 8000, je pravda, že je to super stroj. Problem je, že som uplny laik. Potreboval by som pomoc . Mam Sky link a kupujem Gital, chcem od toho viac. Prosim o radu, dakujem . kontakt len cez mail . Icok@zoznam.sk

jedine  
19.08.2008 20:26 • ® wamp
prešiel som viacero strojov, ale teraz mam vantage 8000 a a je super po každej stranke vrátane zadavania kodov....dal som mu tera disk a šlape jak omega

Mám také TF 7710 HDPVR, ale jak jsem již uvedl  
09.08.2008 02:31 • ® sobol
Mám také TF 7710 HDPVR, ale jak jsem již uvedl jinde, dnes bych asi dal přednost tomu Vantage HD 8000S. Proč ? Nu přečetl jsem si o něm recenzi na Parabole a několik maličkostí hovoří v jeho prospěch.
1. i když se to tam nepíše, ale podle obrázku zadní strany má ventilátor (TF nemá)..., stejně se prý ale i tak hřeje a proto
2. externí USB harddisk je dobrá věc (nepřispívá k přehřívání) a prý dobře funguje...
3. USB porty má obojího typu, což TF nemá...
4. setting lze vložit i pomocí USB flash disku, což TF neumí a neumí to ani přes LAN (pokud nedošlo ke změně s posledním firmware, což zatím nevím)...
5. má možnost vložení neoficiálního software, což TF nemá - někdy se to někomu může hodit.
Další rozdíly již nechám na vás. Mně tyto uvedené zcela stačí.....

Ja by som z tych dvoch vybral Vantage HD8000, ale  
08.08.2008 09:58 • ® tibko
Ja by som z tych dvoch vybral Vantage HD8000, ale ani s iCORD-om nebudes asi sklamany. Ja mam Topfield 7710PVR a tiez som s nim spokojny. Naviac bol lacnejsie (okolo 12 tis. Sk) a zvlada vsetko, co od neho chcem.

vidim že sa každy hrnie do radenia...každy ma  
08.08.2008 08:11 • ® par32
vidim že sa každy hrnie do radenia...každy ma nejake + aj ten opak.
ja som mal vantage7100 bol super aj s fergusonmi bola relativna spokojnosť ale vybrať si musiš aj tak len ty

nerozmyšľal si aj nad ab-ip box9000? je tam super  
07.08.2008 19:14 • ® par32
nerozmyšľal si aj nad ab-ip box9000? je tam super podpora

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist