|
Pokud máte dva CI sloty (otvory ne pro karty, ale
|
|
24.01.2009 01:13 • ® sobol |
|
|
Pokud máte dva CI sloty (otvory ne pro karty, ale pro CI moduly), můžete do nich vložit dva moduly Cryptoworks (každý s jednou kartou), nebo pokud máte jen jeden CI slot, můžete použít jeden CI modul Cryptoworks, který je pro dvě karty (jedna celá/velká a druhá se vylomí na SIM velikost). Tento modul pro dvě karty se jmenuje MASCOM Twin Easy.TV a stojí dvojnásobek, než ten pro jednu kartu, takže finanční náklady jsou stejné u obou řešení.
Já jej také používám, první zlobil, po reklamaci jsem obdržel nový a ten slouží dobře...
Odpovědět
|
|
|
chce to Technisat STR1,Ferguson7600 ajine s vice
|
|
23.01.2009 13:13 • ® miku |
|
|
chce to Technisat STR1,Ferguson7600 ajine s vice vstupy
Odpovědět
|
|
|
ajuska
|
|
23.01.2009 08:36 • ® smscz |
|
|
Po zeregistrování na CZ ti shasne Markíza a STV3.
Po zaregistrování na SK ti shasne Nova, NovaCinema a ČT4.
Skutečně je nejlepší mít 2 karty a ještě lepší je mít přijímač se čtečkou a s CI slotem, aby se karty nemusely přehazovat. 5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
Odpovědět
|
|
|
kacicka
|
|
23.01.2009 08:32 • ® smscz |
|
|
Ano, po zaregistrování na CZ ti shasne Markíza a STV3. Ostatní SK programy zůstanou. 5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
Odpovědět
|
|
|
prepac kacicka
|
|
23.01.2009 08:08 • ® ajuska |
|
|
ze sa ti miesam do textu ale mas pravdu mam ten isty problemik, ale zo mna si tu uz robia poniektory aj srandu, ale tak ked to neviem a navod je uplne na ... tak koho sa mam pytat.
Odpovědět
|
|
|
pozeram ze ajuska ma asi rovnaky problem ked pise
|
|
23.01.2009 08:05 • ® kacicka |
|
|
pozeram ze ajuska ma asi rovnaky problem ked pise ze dakuje ale v pohodicke na to sme tu aby sme si poradili, kto co vie, aj ked ja toho vela neviem vsak vy maniaci ked uz je tu taka rozvinuta tema na registraciu, tak este mam dotaz, takze keby som sa rozhodla zaregistrovat na cechov, tak z nasich programov nebudem mat len markizu? stv 3 ma netrapi, ale ostatne mi pojdu? aj joj aj stv 1,2 a TA 3? dikes
Odpovědět
|
|
|
pokial tam máš len jednu čítačku tak jednoznačne
|
|
23.01.2009 07:45 • hujer23 |
|
|
pokial tam máš len jednu čítačku tak jednoznačne ale ja by som to registroval na českeho občana ved sk programy sa dajú naladiť aj cez pozemne vysielanie 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
dakujem a este jedna otazka, zatial som ju
|
|
23.01.2009 07:40 • ® ajuska |
|
|
dakujem a este jedna otazka, zatial som ju nezaregistrovala a idu mi vsetky aj CZ a SK programy, to znamena ze ked sa zaregistrujem v jednej z nich, tak mi ta druha polovica zmizne. spravne som to pochopila?
a ked pises sobol aby som si kupila dve karty a mam po problemoch. ale aj tak musim tie dve karty prehadzovat ak by som to chcela pozerat vsak? no nevad,nieco sa hadam poriesi
Odpovědět
|
|
|
Uvedu to jinak = obráceně :Při registraci na Česko
|
|
23.01.2009 00:23 • ® sobol |
|
|
Uvedu to jinak = obráceně :
Při registraci na Česko nebudou fungovat Markíza a STV3.
Při registraci na Slovensko nebudefungovat NOVA, NOVA HD (to by byla škoda), Nova Cinema a ČT4.
Doporučuji koupit dvě karty atd... a je po problémech.
Odpovědět
|
|
|
registracia skylink karty
|
|
22.01.2009 16:58 • ® smscz |
|
|
Při registraci CZ je možnost připlatit HBO a CSfilm.
Prima je na obou možnostech.
Film+ a Hallmark nejsou v žádné z těchto variant. 5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
Odpovědět
|
|
|
napisem co ziskas navysev SK: Markiza. STV3 (casom
|
|
22.01.2009 15:26 • ® sputnik |
|
|
napisem co ziskas navyse
v SK: Markiza. STV3 (casom aj TV Doma)