|
Mam samsunga LE40/656 V podstate spokojnosť. Hodne
|
|
27.01.2009 21:48 • ® kubo |
|
|
Mam samsunga LE40/656 V podstate spokojnosť. Hodne nastavení. Slovenske EPG. Teletext. cena cca 29tis
Odpovědět
|
|
|
Ahoj.Sharp to ma isto aj v cz.Tak isto ako
|
|
27.01.2009 21:37 • ® utajeny |
|
|
Ahoj.Sharp to ma isto aj v cz.Tak isto ako loewe.Maju to dost podobne.Ak ti smiem poradit tak viac ako 37" lcd asi radsej nie.To uz skor plazmu 42 alebo 50".Neviem ake mate ceny u vas na Elektro ale Velkost viac ako 37" LCD je dost drahe.Ak chces tu mas ICQ 460523712
Odpovědět
|
|
|
Jakou LCD
|
|
27.01.2009 17:34 • ® palo |
|
|
a nezabudni sa spýtat/čo je tiež dôležité/predavača či má EPG v češtine/slov.Samsung to nemá!!!Mám LE/457.Môžeš ho mat,ale zase nie je teletext....
Odpovědět
|
|
|
pro vortimonda
|
|
27.01.2009 17:07 • ® astor |
|
|
ahoj,tak jsem se dnes byl podívat v hradci,docela se mě líbil SHARP LC-37D65E,je full hd a hlavně mě připadal hezký obraz,skoro jsem si ho koupil ale ten prodavač byl větší laik než já.to byl s odpuštěním podavač ale ne prodavač,nemohl by jsi poradit co mám koupit,klidně i větší je to nádhera.dík.
Odpovědět
|
|
|
Ano to je pravda.Loewe ma aj k zakaznikom fajn
|
|
27.01.2009 05:03 • ® utajeny |
|
|
Ano to je pravda.Loewe ma aj k zakaznikom fajn pristup a su dost flexi.No ja som mal moznost sledovat hadam vsetko co sa da na SVK kupit a aj zo zahranicia.Moja posledna Info o Pioneer bola taka ze budu mat aj LCD naklko za spojil z neviem akou firmou.No LCD je zatial asi horsie ako Plazma ale to je moj nazor.Ja mam 42" Panasonic a je to isto lepsie ako LG a Samsung.Samsung a Sony maju znacne problemy pri LCD.Sony LCD 32" mi robilo problem ked som dal nan HDMI z DVB-S.
Odpovědět
|
|
|
Ja mam LG50 PG 2000
|
|
26.01.2009 23:50 • ® STRONGSK |
|
|
Vlastnim LG 50 palcovy televizor a som s nim maximalne spokojny.Obraz je super a velkost obrazovky tak akurat ale bral by som aj vatsiu.Odporucil by som nekupovat televizor pod 106 cm uhloprieckov.Tak prvy tyzden sa mi 127 cm uhlopriecka zdala velka ale po par dnoch som si na tu velkost zvikol a casom by som chcelaj vatsiu obrazovku.
Odpovědět
|
|
|
Neviem ako LCD, ale v plazmách sú LG perfektný a
|
|
26.01.2009 12:25 • ® johnydish |
|
|
Neviem ako LCD, ale v plazmách sú LG perfektný a vzhľadom na cenu... Najlepšie plazmy má Pioneer, LCD - Loewe. Panely majú dobré aj samsungy no presluchy v AV vstupoch na 80 percentách ich produkcie ..to je katastrofa. Inak Montoval som dve LCD od toshiby a bol som milo prekvapený. LCD by som navrhoval buď loewe (drahý špás), alebo Toshiba. Inak to Loewe sa nedá nazvať drahým, nakoľko za tie peniaze dostane zákazník veľmi kvalitný výrobok...
Odpovědět
|
|
|
jiste, vsimnul jsem si, ze Sharp jako jeden z mala
|
|
26.01.2009 12:04 • vortimond |
|
|
jiste, vsimnul jsem si, ze Sharp jako jeden z mala ma u tech levnejsich typu panely s reakci 6ms a taky dost vysokej kontrastni pomer. verim ze jsou kvalitni. ale ten software je fakt hroznej a vypada to jak legendarni cz kompjutr didaktik gama. vsechno zalezi na prioritach. napr. verim, ze diky tem vsem moznostem, ktery ten LG soft nabizi dosahnu na tom zobrazovaci rozhodne vernejsich barev nez na Sharpu Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
Odpovědět
|
|
|
No je jedna vec mat pekne a lahke menu a ovladac
|
|
26.01.2009 11:53 • ® utajeny |
|
|
No je jedna vec mat pekne a lahke menu a ovladac nema preco reagovat oneskorene ale to je dost mozne.No zobrazovacie medium maju Sharp lepsie a kvalita obrazu je taktiez lepsia.Sharp pouziva aj Leowe a to je uz daka znacka.Leowe je na trhu v DE uz asi cca 50 rokov a stale sa drzia hore.Preco asi??
Odpovědět
|
|
|
ale LG ma opravdu kvalitni software v porovnani s
|
|
26.01.2009 11:48 • vortimond |
|
|
ale LG ma opravdu kvalitni software v porovnani s tou LCD TV od Sharpu (kterou koupil nedavno za 14.000) docela me to prekvapilo, jak je to menu neprehledny a hrube graficky provedeny. taky ovladac reagoval trochu se zpozdenim Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
Odpovědět
|
|
|
Ahoj.Sharp je ozaj kvalita ale LG nie.Ak tak
|
|
26.01.2009 11:37 • ® utajeny |
|
|
Ahoj.Sharp je ozaj kvalita ale LG nie.Ak tak Panasonic potom mozno Samsung ale Philips a LG isto nie.To uz rovno mozes Oravu.Robim to uz viac ako 8 roko. a uz som toho predal a namontoval Vela.
Odpovědět
|
|
|
mam 32LC56 ale to uz dneska nekupuj. jsou lepsi a
|
|
26.01.2009 11:25 • vortimond |
|
|
mam 32LC56 ale to uz dneska nekupuj. jsou lepsi a modernejsi typy. meni se to kazdych par mesicu. ale tenkrat pred rokem to byla celkem dobra koupe Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
Odpovědět
|
|
|
Mohl by jsi napsat jaký typ LG máš?
|
|
26.01.2009 11:20 • ® astor |
|
|
Mohl by jsi napsat jaký typ LG máš?
Odpovědět
|
|
|
ja znam dve z tech levnejsich. sharp a lg. lg mam
|
|
26.01.2009 11:07 • vortimond |
|
|
ja znam dve z tech levnejsich. sharp a lg. lg mam doma uz skoro rok a sharp si nedavno kupoval jeden znamej. musim rict, ze se mi ta lg libi vic, protoze ma lepsi software (muzes treba naprosto presne doladit jednotlivy barevny slozky, pamatuje si u vsech vstupu nezavisle nastaveni pro obraz, menu je prehlednejsi a pekny i graficky). taky ovladac je prehlednejsi a pohodlnejsi Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 14 / zobrazují se: 1 ... 14