Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 05.01.2025 - 23:41:08 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
satelit s 5.1 zvukom  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
30.01.2009 11:54 • ® keram2
Existuje primac s EMU v rozumnej cenovej hladine s 5.1 zvukom.... aby som nan pripojil 5.1 repraky??
Ak ano tak ako sa vola a kolko cca stoji. Diki
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

mozna poradite i s timhle. zkousel jsem se v  
30.01.2009 18:14 • vortimond
mozna poradite i s timhle. zkousel jsem se v linuxu pomoci kppp (pochopitelne neuspesne) pripojit pres mobil na net. pry mam spatne jakesi AT prikazy. co tam mam napsat? zatim jsem zkousel "pripoj se" a "otevri se"
Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"

Měli jste zkusit kabel 220. Třeba by se ozvala  
30.01.2009 15:16 • ® sobol
Měli jste zkusit kabel 220. Třeba by se ozvala nějaká elektrárna...

no vidis, DaUphine, tak to jsem ani netusil, ze  
30.01.2009 15:06 • vortimond
no vidis, DaUphine, tak to jsem ani netusil, ze neco takovyho existuje. vzdycky jsem se divil k cemu ma ten prijimac vzadu ten podivnej konektor. zkouseli jsme tam narvat telefonni kabel, no nikam jsme se nedovolali
Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"

Nikde ste nevideli????  
30.01.2009 14:00 • ® DaUphin
Tak to ani nežartujte... Väčšina novších saťákov má samozrejme 5.1 zvuk. Pochopitelne nie ce 6xcinch, ale cez optiku alebo koax. Ja ma topfielda a ten má optiku. Má aj HDMI, ale tade púšta len 2.1. Optiku mám zapojenú do zosíka (onkyo) a ten si to už rozkóduje. Keď ide 2 kanalovy zvuk tak hodi PLII efekt , pripadene DTS - co si nastavim, ked ide 5.1 zvuk zahlasi ze Dolby Digital a hotovo... Z DVD prehravaca to tam pustam len cez HDMI, ide tate obraz aj zvuk DD pripadne DTS. Uvedom si že zosilovač musí mať svoju veľkosť a váhu aby sa to dalo volať zosilovačom. Tie "domace kina" co sa u nas predavaju radsej ani nekomentujem. A DD 5.1 signal ti asi tazko rozkoduje nejaky trapny 5 reprakovy system k pocitacu za 50 euro z kvazi zosikom v basaku.....

Každý satelitní přijímač samozřejmě umožňuje  
30.01.2009 13:41 • ® sobol
Každý satelitní přijímač samozřejmě umožňuje použití různých druhů zvuku (pokud je ovšem vysílán), jen je potřeba použít správný způsob k jeho rozkódování a rozvodu k reproduktorům...
O tom by mohl jistě hodně poreferovat "Antonín" - a také se o tom občas zmiňuje na jiných fórech.
Není to žádná věda, chce to jen pár peněz a koupit vhodný AV receiver, atd... a pak vše funguje, jak má (tedy snad...).

no ano chcem to spravit tak, ja len ze ci nahodou  
30.01.2009 13:12 • ® keram2
no ano chcem to spravit tak, ja len ze ci nahodou niekto nema s tym skusenosti.

to jsem taky nikde nevidel, ze by mel vystup 6 x  
30.01.2009 12:54 • vortimond
to jsem taky nikde nevidel, ze by mel vystup 6 x audio cinch a dekoder DD 5.1, jako maji nektery DVD prehravace. kup si satelitni PC kartu (Sky Star 2) a 5.1 by melo asi jit normalne pres vhodnou zvuk. kartu.

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist