|
mozna poradite i s timhle. zkousel jsem se v
|
|
30.01.2009 18:14 • vortimond |
|
|
mozna poradite i s timhle. zkousel jsem se v linuxu pomoci kppp (pochopitelne neuspesne) pripojit pres mobil na net. pry mam spatne jakesi AT prikazy. co tam mam napsat? zatim jsem zkousel "pripoj se" a "otevri se" Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
Odpovědět
|
|
|
Měli jste zkusit kabel 220. Třeba by se ozvala
|
|
30.01.2009 15:16 • ® sobol |
|
|
Měli jste zkusit kabel 220. Třeba by se ozvala nějaká elektrárna...
Odpovědět
|
|
|
no vidis, DaUphine, tak to jsem ani netusil, ze
|
|
30.01.2009 15:06 • vortimond |
|
|
no vidis, DaUphine, tak to jsem ani netusil, ze neco takovyho existuje. vzdycky jsem se divil k cemu ma ten prijimac vzadu ten podivnej konektor. zkouseli jsme tam narvat telefonni kabel, no nikam jsme se nedovolali Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
Odpovědět
|
|
|
Nikde ste nevideli????
|
|
30.01.2009 14:00 • ® DaUphin |
|
|
Tak to ani nežartujte... Väčšina novších saťákov má samozrejme 5.1 zvuk. Pochopitelne nie ce 6xcinch, ale cez optiku alebo koax. Ja ma topfielda a ten má optiku. Má aj HDMI, ale tade púšta len 2.1. Optiku mám zapojenú do zosíka (onkyo) a ten si to už rozkóduje. Keď ide 2 kanalovy zvuk tak hodi PLII efekt , pripadene DTS - co si nastavim, ked ide 5.1 zvuk zahlasi ze Dolby Digital a hotovo... Z DVD prehravaca to tam pustam len cez HDMI, ide tate obraz aj zvuk DD pripadne DTS. Uvedom si že zosilovač musí mať svoju veľkosť a váhu aby sa to dalo volať zosilovačom. Tie "domace kina" co sa u nas predavaju radsej ani nekomentujem. A DD 5.1 signal ti asi tazko rozkoduje nejaky trapny 5 reprakovy system k pocitacu za 50 euro z kvazi zosikom v basaku.....
Odpovědět
|
|
|
Každý satelitní přijímač samozřejmě umožňuje
|
|
30.01.2009 13:41 • ® sobol |
|
|
Každý satelitní přijímač samozřejmě umožňuje použití různých druhů zvuku (pokud je ovšem vysílán), jen je potřeba použít správný způsob k jeho rozkódování a rozvodu k reproduktorům...
O tom by mohl jistě hodně poreferovat "Antonín" - a také se o tom občas zmiňuje na jiných fórech.
Není to žádná věda, chce to jen pár peněz a koupit vhodný AV receiver, atd... a pak vše funguje, jak má (tedy snad...).
Odpovědět
|
|
|
no ano chcem to spravit tak, ja len ze ci nahodou
|
|
30.01.2009 13:12 • ® keram2 |
|
|
no ano chcem to spravit tak, ja len ze ci nahodou niekto nema s tym skusenosti.
Odpovědět
|
|
|
to jsem taky nikde nevidel, ze by mel vystup 6 x
|
|
30.01.2009 12:54 • vortimond |
|
|
to jsem taky nikde nevidel, ze by mel vystup 6 x audio cinch a dekoder DD 5.1, jako maji nektery DVD prehravace. kup si satelitni PC kartu (Sky Star 2) a 5.1 by melo asi jit normalne pres vhodnou zvuk. kartu. Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7