Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 13.03.2025 - 20:55:53 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
Openbox 810  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
03.08.2009 22:30 • ® boris281
Dobrý deň kto mi poradí mám problém s Open boxom 810.Mám doma 2 prijímače Openbox810 sú prepojené ser. portom RS232 V každom prijímače mám karty.Nedávno som do jedného prijímača sťahoval soft.5.14.A teraz mi nejdú medzi sebou karty.Zadal som aj kody na komunikáciu medzi kartami ale nechce mi to ísť.Zmenil som aj rýchlosť seriového portu a stále mi to nechce ísť.Poradí mi niekto čo s tým?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Dobrý večer skúšal som to ako ste mi to poradili a  
05.08.2009 22:35 • ® boris281
Dobrý večer skúšal som to ako ste mi to poradili a stále to nejde.Ja som inštaloval do kamaratovho prijímača sofwt. 5.14.Keď som to tam mal napálené tak som odpojil môj prijímač a nahradil som ho tým kamošovym.Po odskúšaní že mi ide Digi som ho odpojil a vrátil som tam môj starý prijímač a nešlo mi to.V nastaveniach som nič nerobil.Prijímač mám originál zakúpený v špecializovanom obchode.Poradte čo más tým spraviť.Ďakujem Boris281

no a soft doneho v pohode tahas aj do jedneho aj  
04.08.2009 23:11 • ® jopo166
no a soft doneho v pohode tahas aj do jedneho aj do druheho vyskusaj do ktoreho soft nejde natiahnut ten ma pokazeny prevodnik max 232 5.14 je vazne dobra aj klony nanej idu

Ja mám aj 5.14tku overenú na zdielanie - budeš  
04.08.2009 10:28 • ® alonzo
Ja mám aj 5.14tku overenú na zdielanie :good: - budeš musieť aj do druhého prijímača naliať to isté - teda 5.14 - môže nastať problém že ti na druhom prijímači neuvidí kartu - zníž prenos.r. na 96000 a ide to v pohode - ako hovorím overené - ale môže byť problém aj v prijímačoch ak sa jedná o kópie ;)

RE:Openbox 810  
04.08.2009 08:29 • ® dano01
No skúsil by som tam vrátiť verziu firmwaru-čo tam bolo predtým, niekde som čítal, že tá staršia verzia firmwaru 5.14 má problém....- okrem iného aj so zdieľaním... :) :) :)

boris281  
04.08.2009 06:22 • hujer23
Co udělat pro sdílení karty?

-Hlavní je pořídit si kabel RS232 s propojením pinů 2-3, 3-2 a 5-5.
Musíte tedy propojit oba dva přijímače tímto kabelem, pak u přijímače, v kterém není karta v MENU 1117 zadáte sharing(sdílení), tam nastavíte správný CAID karty, kterou chcete sdílet a u přijímače, v kterém je karta jdete do MENU - podmíněný přístup - nastavení čtečky a dáte sdílení ve standby Openboxu zapnuto. (TaT-0D03, Gital-0D0F, Skylink-0D70)
dúfam že stačí :D :D
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist