|
LG 5000 je zcela určitě bezva (i 7000), jen bych
|
|
24.03.2010 21:34 • ® sobol |
|
|
LG 5000 je zcela určitě bezva (i 7000), jen bych doporučoval trochu větší obrazovku, ne tu nejmenší 32", ale aspoň 47" - samozřejmě záleží na sledovací vzdálenosti...
Já sleduji 47" LCD Philips 47PFL5603D na vzdálenost asi 275 cm.
Odpovědět
|
|
|
5000
|
|
24.03.2010 19:19 • ® p.kapusnak |
|
|
Citam v diskusii, ze prehrava bez problemov aj divixHD ako 7000. Naozaj? Chcem si ho kupit
Odpovědět
|
|
|
TV - Lcd
|
|
23.10.2009 16:39 • hujer23 |
|
|
keď je tu už taká debata
má niekto skusenosti s
Philips Séria 5000
LCD TV s technológiou
Pixel Plus HD
32PFL5624H 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
LG 32 LH 5000
|
|
23.10.2009 16:23 • ® nykys |
|
|
LG 32LH5000 som zakúpil po dlhšom hľadaní. Často som sa stretával s nedokonalým obrazom a to už nehovorím o slabom a skreslenom zvuku. Ďalším problémom boli šmuhy v obraze kvôli vysokej odozve panelu a frekvencii snímania obrazu 50 HZ. Nakoniec ako sa vraví "kto hľadá nájde", moja voľba padla na výrobcu LG. DESIGN: Skutočne elegantný, jemne modrý "sklenený" lem je skôr bezfarebný čo vôbec neprekáža. Vypínač s pulzujúcim svetlom pri zapnutí prekvapil pekným červeným svetelným efektom, v menu sa dá vypnúť, takže Vás ani modré podsvietenie pri sledovaní nebude rušiť. TV sa dá vypnúť aj úplne, klasickým vypínačom v pravom dolnom rohu, takže zo spotreby 1W v pohotovosti sa dostanete na nulu.
MENU: Ponuka menu je veľmi pekná a príjemná na obsluhu, akurát som nevedel nájsť DVB-T tuner. V úvodnej obrazovke treba zvoliť krajinu Poľsko aby sa zobrazila celá ponuka. Ladenie programov potom prebehne automaticky v pásme TV, RADIO, DVB-T. Časové pásmo sa nastaví automaticky podľa krajiny a je tam možnosť posunu GMT o hodinu. Tento nastavený čas používa aj programový sprievodca EPG čo je dosť dôležité pri pripomienkach na vysielanie a nahrávaní programov na externom zariadení. OBRAZ: Skutočne špičkový!!! Kvalita ma doslova prevalcovala! Nekonečné možnosti nastavenia obrazu, dva užívateľské módy (nastavenie obrazu podľa vlastných predstáv). Technológia TruMotion 100Hz sa nastavuje v dvoch stupňoch (nízka, vysoká, vypnutie) a je vhodná na sledovanie skôr športových prenosov a bežného televízneho vysielania. Pri sledovaní filmov z DVD vytvára efekt "Mexickej telenovely"; úplne sa stráca atmosféra kina. Takže pri sledovaní filmov je najlepšie použiť funkciu Reálne kino 24p Real Cinema, avšak táto funkcia nepracuje pokiaľ je zapnutá funkcia TruMotion 100Hz. ZVUK: Ozvučenie ma milo prekvapilo, zvuk je plný a bez skreslenia skryté reproduktory skutočne počuť. Clear voice na zvýraznenie dialógov sa nastavuje vo viacerých stupňoch a funguje perfektne. INTELIGENTNÝ SENZOR: Tak táto funkcia je ozaj výborná! Senzor sám sníma okolité svetelné podmienky a prispôsobuje parametre obrazu tak aby sa dosiahol čo najlepší obraz v každej situácii. Ja osobne ho mám stále zapnutý a s výsledkom podaného obrazu som max spokojný. Jednak odpadá ručné nastavovanie obrazu a dôležitú funkciu zohráva aj pri spotrebe el. energie. SMART ENERGY SAVING: Nastavuje sa v štyroch stupňoch, jeden z nich je automatický.Skutočne ušetríte! Meral som spotrebu digitálnym meračom spotreby a vzhľadom na to že výrobca udáva spotrebu 150 W, tento parameter je našťastie pri bežnom používaní ťažko dosiahnuteľný. Pri vypnutom svetle, pri nízkom osvetlení miestnosti a zapnutej funkcii Energy Smart Saving Automaticky je spotreba 38W pri silnom dennom svetle 117W. Funkcia však nieje dostupná pri vlastnom nastavení obrazu User mode. USB: Po pripojení USB do slotu na bočnej strane TV automaticky nabehne ponuka na výber z troch možností hudba, foto a video. Videá prehráva bez problémov aj v HD kvalite akurát nepodporuje všetky zvukové formáty (napr. OGG). Niekedy sa stane že nemáte zvuk inokedy obraz, ale vzhľadom na to ,že si viete súbor upraviť v PC sa tento nedostatok stráca. Ani stolový DVD prehrávač Vám neprehrá všetko.
ZÁVER: S LG 32LH5000 som nadmieru spokojný, kvalitou podaného obrazu ďaleko presiahlo moje očakávania. Filmy sledujem z DVD bez upscalingu 1080p pripojené cez komponentný vstup s funkciou progressive scan a obraz je dokonalý. DVB-T a analógový príjem TV programov milo prekvapil svojou kvalitou.Takže ak sa stále neviete rozhodnúť pri výbere svojho LCD TV, tak pri LG 32LH5000 to rozhodne neoľutujete.
Odpovědět
|
|
|
LG 42LH 5000 200HZ
|
|
10.09.2009 21:35 • ® krpet |
|
|
tak už ho mam doma je perfektny obrazovo aj zvukovo zatial som spokojný.
Odpovědět
|
|
|
TV LG 42LH 5000 200HZ
|
|
09.09.2009 15:44 • ® krpet |
|
|
mne sa tiež páčil v predajni tentpo obraz,oproti iným bol krásny a keď k tomu prihodím 200Hz tak som to mal jasné.Teraz čakám na zásielku z inter.obchodu.
Odpovědět
|
|
|
Jedna recenze na LG je zde :http://www.!!!
|
|
09.09.2009 09:09 • ® sobol |
|
|
Jedna recenze na LG je zde :
na d.i.g.i.zone - je tam také recenze na Samsung UE40B800, který bych bral já...
Odpovědět
|
|
|
Dva mí známí mají také LG (dva různé typy) -
|
|
09.09.2009 07:33 • ® sobol |
|
|
Dva mí známí mají také LG (dva různé typy) - provoz bez problémů a obraz i vše je O.K.
Viděl jsem včera v obchodě Samsung 50" za necelých dvacet tisíc Kč.
Kdybych již nebyl vybaven, hned bych jej bral...
Kolem běželo mnoho dalších TV se stejným signálem a nepozoroval jsem u žádné z nich nějaký rozdíl (ani u pohyblivých scén), takže je to asi celkem jedno, co člověk koupí, vhodné jsou takové stroje, co mají větší počet různých konektorů (např. 4x HDMI, nějaké připojení k PC, případně slot na paměťové karty pro foťák, či kameru a podobně, prostě to, co budete potřebovat, a raději ještě o trochu víc...).
A koupit samozřejmě LCD, má asi dvakrát až třikrát nižší spotřebu než plazma. Já mám LCD Philips 47PFL5603D, bere asi jen 80 W (vůbec nehřeje). To jest úplně stejně, jako vedle něj stojící CRT Sony Super Trinitron 70 cm.
Philips je také O.K., je ovšem v našich obchodech dražší, než např. Samsungy, nebo LG. V USA je tomu naopak.
Odpovědět
|
|
|
Mám LG 37LH3000 a som spokojný.Tieto LG seria LH
|
|
08.09.2009 21:13 • ® zralokm |
|
|
Mám LG 37LH3000 a som spokojný.
Tieto LG seria LH sa montujú v závode Poľsku
Odpovědět
|
|
|
TV LG 42LH 5000 200HZ
|
|
07.09.2009 21:43 • ® krpet |
|
|
oki
Odpovědět
|
|
|
LG
|
|
07.09.2009 21:18 • ® Petr13752 |
|
|
Dejte potom vědět, ale myslím, že budete spokojený. Oni Korejci se chtějí uplatnit na světových trzích a tak odvádějí poctivou práci, vyrábějí špičkové výrobky a za rozumnou cenu.
Odpovědět
|
|
|
TV LG 42LH 5000 200HZ
|
|
07.09.2009 21:06 • ® krpet |
|
|
ďakujem,dúfam,že sa nesklamem.
Odpovědět
|
|
|
LG
|
|
07.09.2009 20:47 • ® Petr13752 |
|
|
LG stejně jako Samsung je Korea. Mám TV Samsung a PC monitor LG, oba jsou vynikající, spolehlivé a s ohromnu výbavou - hžebenový filtr, PiP atd. Mohu doporučit. Petr13752
Odpovědět
|
|
|
asi nik nema ale LG je americka znacka tak by mala
|
|
07.09.2009 20:10 • ® mirec00700 |
|
|
asi nik nema ale LG je americka znacka tak by mala byt dobra
Odpovědět