Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 02:29:54 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
TV LG 42LH 5000 200HZ  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
07.09.2009 19:12 • ® krpet
Kto poradí kúpiť LG značku keď obraz je perfektný? Ďakujem.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 15   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

LG 5000 je zcela určitě bezva (i 7000), jen bych  
24.03.2010 21:34 • ® sobol
LG 5000 je zcela určitě bezva (i 7000), jen bych doporučoval trochu větší obrazovku, ne tu nejmenší 32", ale aspoň 47" - samozřejmě záleží na sledovací vzdálenosti...
Já sleduji 47" LCD Philips 47PFL5603D na vzdálenost asi 275 cm.

5000  
24.03.2010 19:19 • ® p.kapusnak
Citam v diskusii, ze prehrava bez problemov aj divixHD ako 7000. Naozaj? Chcem si ho kupit :)

TV - Lcd  
23.10.2009 16:39 • hujer23
keď je tu už taká debata
má niekto skusenosti s
Philips Séria 5000
LCD TV s technológiou
Pixel Plus HD
32PFL5624H
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

LG 32 LH 5000  
23.10.2009 16:23 • ® nykys
LG 32LH5000 som zakúpil po dlhšom hľadaní. Často som sa stretával s nedokonalým obrazom a to už nehovorím o slabom a skreslenom zvuku. Ďalším problémom boli šmuhy v obraze kvôli vysokej odozve panelu a frekvencii snímania obrazu 50 HZ. Nakoniec ako sa vraví "kto hľadá nájde", moja voľba padla na výrobcu LG. DESIGN: Skutočne elegantný, jemne modrý "sklenený" lem je skôr bezfarebný čo vôbec neprekáža. Vypínač s pulzujúcim svetlom pri zapnutí prekvapil pekným červeným svetelným efektom, v menu sa dá vypnúť, takže Vás ani modré podsvietenie pri sledovaní nebude rušiť. TV sa dá vypnúť aj úplne, klasickým vypínačom v pravom dolnom rohu, takže zo spotreby 1W v pohotovosti sa dostanete na nulu.
MENU: Ponuka menu je veľmi pekná a príjemná na obsluhu, akurát som nevedel nájsť DVB-T tuner. V úvodnej obrazovke treba zvoliť krajinu Poľsko aby sa zobrazila celá ponuka. Ladenie programov potom prebehne automaticky v pásme TV, RADIO, DVB-T. Časové pásmo sa nastaví automaticky podľa krajiny a je tam možnosť posunu GMT o hodinu. Tento nastavený čas používa aj programový sprievodca EPG čo je dosť dôležité pri pripomienkach na vysielanie a nahrávaní programov na externom zariadení. OBRAZ: Skutočne špičkový!!! Kvalita ma doslova prevalcovala! Nekonečné možnosti nastavenia obrazu, dva užívateľské módy (nastavenie obrazu podľa vlastných predstáv). Technológia TruMotion 100Hz sa nastavuje v dvoch stupňoch (nízka, vysoká, vypnutie) a je vhodná na sledovanie skôr športových prenosov a bežného televízneho vysielania. Pri sledovaní filmov z DVD vytvára efekt "Mexickej telenovely"; úplne sa stráca atmosféra kina. Takže pri sledovaní filmov je najlepšie použiť funkciu Reálne kino 24p Real Cinema, avšak táto funkcia nepracuje pokiaľ je zapnutá funkcia TruMotion 100Hz. ZVUK: Ozvučenie ma milo prekvapilo, zvuk je plný a bez skreslenia skryté reproduktory skutočne počuť. Clear voice na zvýraznenie dialógov sa nastavuje vo viacerých stupňoch a funguje perfektne. INTELIGENTNÝ SENZOR: Tak táto funkcia je ozaj výborná! Senzor sám sníma okolité svetelné podmienky a prispôsobuje parametre obrazu tak aby sa dosiahol čo najlepší obraz v každej situácii. Ja osobne ho mám stále zapnutý a s výsledkom podaného obrazu som max spokojný. Jednak odpadá ručné nastavovanie obrazu a dôležitú funkciu zohráva aj pri spotrebe el. energie. SMART ENERGY SAVING: Nastavuje sa v štyroch stupňoch, jeden z nich je automatický.Skutočne ušetríte! Meral som spotrebu digitálnym meračom spotreby a vzhľadom na to že výrobca udáva spotrebu 150 W, tento parameter je našťastie pri bežnom používaní ťažko dosiahnuteľný. Pri vypnutom svetle, pri nízkom osvetlení miestnosti a zapnutej funkcii Energy Smart Saving Automaticky je spotreba 38W pri silnom dennom svetle 117W. Funkcia však nieje dostupná pri vlastnom nastavení obrazu User mode. USB: Po pripojení USB do slotu na bočnej strane TV automaticky nabehne ponuka na výber z troch možností hudba, foto a video. Videá prehráva bez problémov aj v HD kvalite akurát nepodporuje všetky zvukové formáty (napr. OGG). Niekedy sa stane že nemáte zvuk inokedy obraz, ale vzhľadom na to ,že si viete súbor upraviť v PC sa tento nedostatok stráca. Ani stolový DVD prehrávač Vám neprehrá všetko.
ZÁVER: S LG 32LH5000 som nadmieru spokojný, kvalitou podaného obrazu ďaleko presiahlo moje očakávania. Filmy sledujem z DVD bez upscalingu 1080p pripojené cez komponentný vstup s funkciou progressive scan a obraz je dokonalý. DVB-T a analógový príjem TV programov milo prekvapil svojou kvalitou.Takže ak sa stále neviete rozhodnúť pri výbere svojho LCD TV, tak pri LG 32LH5000 to rozhodne neoľutujete.

LG 42LH 5000 200HZ  
10.09.2009 21:35 • ® krpet
tak už ho mam doma je perfektny obrazovo aj zvukovo zatial som spokojný.

TV LG 42LH 5000 200HZ  
09.09.2009 15:44 • ® krpet
mne sa tiež páčil v predajni tentpo obraz,oproti iným bol krásny a keď k tomu prihodím 200Hz tak som to mal jasné.Teraz čakám na zásielku z inter.obchodu.

Jedna recenze na LG je zde :http://www.!!!  
09.09.2009 09:09 • ® sobol
Jedna recenze na LG je zde :
na d.i.g.i.zone - je tam také recenze na Samsung UE40B800, který bych bral já...

Dva mí známí mají také LG (dva různé typy) -  
09.09.2009 07:33 • ® sobol
Dva mí známí mají také LG (dva různé typy) - provoz bez problémů a obraz i vše je O.K.
Viděl jsem včera v obchodě Samsung 50" za necelých dvacet tisíc Kč.
Kdybych již nebyl vybaven, hned bych jej bral...
Kolem běželo mnoho dalších TV se stejným signálem a nepozoroval jsem u žádné z nich nějaký rozdíl (ani u pohyblivých scén), takže je to asi celkem jedno, co člověk koupí, vhodné jsou takové stroje, co mají větší počet různých konektorů (např. 4x HDMI, nějaké připojení k PC, případně slot na paměťové karty pro foťák, či kameru a podobně, prostě to, co budete potřebovat, a raději ještě o trochu víc...).
A koupit samozřejmě LCD, má asi dvakrát až třikrát nižší spotřebu než plazma. Já mám LCD Philips 47PFL5603D, bere asi jen 80 W (vůbec nehřeje). To jest úplně stejně, jako vedle něj stojící CRT Sony Super Trinitron 70 cm.
Philips je také O.K., je ovšem v našich obchodech dražší, než např. Samsungy, nebo LG. V USA je tomu naopak.

Mám LG 37LH3000 a som spokojný.Tieto LG seria LH  
08.09.2009 21:13 • ® zralokm
Mám LG 37LH3000 a som spokojný.
Tieto LG seria LH sa montujú v závode Poľsku

TV LG 42LH 5000 200HZ  
07.09.2009 21:43 • ® krpet
oki
:)

LG  
07.09.2009 21:18 • ® Petr13752
Dejte potom vědět, ale myslím, že budete spokojený. Oni Korejci se chtějí uplatnit na světových trzích a tak odvádějí poctivou práci, vyrábějí špičkové výrobky a za rozumnou cenu.

TV LG 42LH 5000 200HZ  
07.09.2009 21:06 • ® krpet
ďakujem,dúfam,že sa nesklamem.

LG  
07.09.2009 20:47 • ® Petr13752
LG stejně jako Samsung je Korea. Mám TV Samsung a PC monitor LG, oba jsou vynikající, spolehlivé a s ohromnu výbavou - hžebenový filtr, PiP atd. Mohu doporučit. Petr13752

asi nik nema ale LG je americka znacka tak by mala  
07.09.2009 20:10 • ® mirec00700
asi nik nema ale LG je americka znacka tak by mala byt dobra;)

TV LG 42LH 5000 200HZ  
07.09.2009 19:40 • ® krpet
nik nemá LG značku TV ?

Celkový počet reakcí: 15 / zobrazují se: 1 ... 15

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist