Potrebujem, aby mi niekto poradil so zdielanim, alebo kde sa to dozviem. Cize jedna karta skylink aby mi fungovala na dva prijimace Showbox 500. Uz mam spojene prijimace kablom cez seriovy port 2,3,5 a 3,2,5 na opacnom konci. Dakujem za info a pomoc Palo
Interface som dal UART, ale TYP Set2Set mi nejde nastavit stale je tam len OPENBOX, CAS ID Seting OK ale pre Skylink (biela s modrým napisom Skylink)je ake ID ?
To ID providera mi neni jasne OD70 mi neponukne, ma byt nula potom D, alebo pismeno O a potom D ? a co za tym ?
Diky za odpovede. Palo
(Na ab-forum.info mi sice po zaregistrovaní napise, ze mi poslu kontrolny email, ale nic nechodi ani po niekolkych dnoch.)
Musíš ještě správně nastavit přijímač na sdílení. Menu, 2589, Interface UART TYP Set2Set, Card Stanby Zap pro server, vyp pro client A na posledním řádku CAS ID Seting OK a nastavit podle sdílené karty - pro T-T 0D.03 - FF.FF.FF
Více se možná dočteš na ab-forum.info
PaloSenec, možno bude dobré, ak prejdeš na openboxforum.cz, tam sa takýmto činnostiam venuje viac pozornosti. Mal by si to tam naštudovať a určite sa Ti to podarí.