Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 02:51:37 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Zdielanie jednej karty  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
04.10.2009 08:51 • ® PaloSenec
Potrebujem, aby mi niekto poradil so zdielanim, alebo kde sa to dozviem. Cize jedna karta skylink aby mi fungovala na dva prijimace Showbox 500. Uz mam spojene prijimace kablom cez seriovy port 2,3,5 a 3,2,5 na opacnom konci. Dakujem za info a pomoc Palo
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

RE: Zdielanie jednej karty  
06.10.2009 19:00 • ® grupen
Pokud tam máš OPENBOX, tak je to v pořádku, asi máš jiný SW. SKYlink karta by měla mít ID stejné jak jsem psal 0D.03 - FF.FF.FF
Jsou to nuly!!

Interface som dal UART, ale TYP Set2Set mi nejde  
05.10.2009 21:20 • ® PaloSenec
Interface som dal UART, ale TYP Set2Set mi nejde nastavit stale je tam len OPENBOX, CAS ID Seting OK ale pre Skylink (biela s modrým napisom Skylink)je ake ID ?
To ID providera mi neni jasne OD70 mi neponukne, ma byt nula potom D, alebo pismeno O a potom D ? a co za tym ?
Diky za odpovede. Palo
(Na ab-forum.info mi sice po zaregistrovaní napise, ze mi poslu kontrolny email, ale nic nechodi ani po niekolkych dnoch.)

openbox forum,ab forum  
04.10.2009 11:35 • ® jopo166
openbox forum,ab forum ;)

RE: Zdielanie jednej karty  
04.10.2009 10:26 • ® grupen
Musíš ještě správně nastavit přijímač na sdílení. Menu, 2589, Interface UART TYP Set2Set, Card Stanby Zap pro server, vyp pro client A na posledním řádku CAS ID Seting OK a nastavit podle sdílené karty - pro T-T 0D.03 - FF.FF.FF
Více se možná dočteš na ab-forum.info

Zdieľanie jednej karty  
04.10.2009 10:22 • ® Emil Marko
PaloSenec, možno bude dobré, ak prejdeš na openboxforum.cz, tam sa takýmto činnostiam venuje viac pozornosti. Mal by si to tam naštudovať a určite sa Ti to podarí.

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist