Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 04:02:38 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Ferguson 6900 neukládá pozice  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
17.10.2009 15:48 • ® Scrufa
ahoj
Jakmile si najdu pozici THOR a naladím vše jede OK, ale jakmile F6900 vypnu a opět zapnu posune se na uplně nesmyslnou pozici více k západu. Když opět vypnu a zapnu, tak se zase posune. Jako by tam byl nějaký impuls.
Jde mi o to, že jakmile si najdu pozici THOR a vyladím ji, tak celková nabídka laděni se prostě neuloží. Nevidím nikde žádné tlačitko SAVE, jak to vypnu, tak jsem tam kde jsem byl. zadám si pozici 11869/27500 a západní limit, ale jakmile z ni vyjedu, tak zpátky vejdu do nabídky, tak je to opět na pozici 11269/22000 a západní limit = disabled. Ne a ne se to uložit jak chci já
Díky za rady
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 10   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

za chvilu su vianoce  
20.10.2009 07:01 • ® par32
za chvilu su vianoce
:D :D :D :good:

Heureka  
19.10.2009 15:31 • ® Scrufa
Problém vyřešen: Sice to byla duchařina, ale zabrala
Update firmware na 607 nastavení USALS na THOR 1.0W pozice 12687/27500
odpojení motoru od příjmače 5 minut následné zapojení. Nahrán setting *.cl > zde byl problém s tím, že motor se úplně zasekal. Nový upgrade na starou verzi Firmware 604 > Factory Deafult > nahrán setting> a hle ono to šlape. :D

skontroluj všetky koncovky a aj kably ja som sice  
19.10.2009 09:02 • ® par32
skontroluj všetky koncovky a aj kably ja som sice tento primač ešte nemal ale prečitaj toto:
http://www.satcentrum.com/forum/?p=show&code=17754
prečital som diskusie a chvalia soft 607 len pozor na to aby si mal na kluči len tento soft :good:

Z toho už jsem opravdu jelen (Factory reset  
19.10.2009 08:31 • ® Scrufa
Provedl jsem Factory reset na Ferguson 6900CR a nastavil USALS a naladil stanice vše OK. Vypnul jsem Ferdu a zapnul a on si zase najede na nějakou nesmyslnou pozici a z toho nesmyslu si krokuje podle USALS a pak to najede. Trvá to ale docela dlouho než si to najde ten THOR. Fakt už nevím, kde by mohla být chyba. V přístroji to asi nebude, ale taky nevím proč by si motor pamatoval takovou podivuhodnou frekvenci

Když už nic, tak bych potřeboval odstavit motor.  
18.10.2009 19:08 • ® Scrufa
Když už nic, tak bych potřeboval odstavit motor. Jde mi jenom o THOR nic víc. Mělo by to jít nějak SW vypnout. Ale nechci ho vypojit uplně a napojit kabel napřímo.

re: SW  
18.10.2009 15:12 • ® Scrufa
No jo, ale jestli udělám update na vyšší verzi, tak toho Ferdíka nemusím taky rozjet. Všude po diskuzích píší, jak se jim potom nerozjel příjmač. Nejnovější jsem viděl SW 613(608,609 jsou prý SHIT), ale už jsem ho nenašel. Jo jinak jsem taky zkoušel Factory reset, kdy jsem si myslel, že si příjmač vymaže vše z paměti, ale bohužel se tak nestalo. Dokonce i verze SW zůstala po resetu stejná.
Jinak díky za radu.

kym nad tym rozmyšlaš už davno si tam mohol mať  
18.10.2009 11:00 • ® par32
kym nad tym rozmyšlaš už davno si tam mohol mať iny soft.... :D

To mi bylo jassné hned  
18.10.2009 09:33 • ® Scrufa
To jsem pochopil, ale mačkal jsem už snad všechno a bezvýsledně. Namísto OK jsem zkoušel MENU a i jiné tlačítka. Nemůže to být třeba verzi SW? Na Ferguson jsem přehrál z SW 604 na 606, ale stejně na 604 verzi to taky nešlo

cely tvoj problem je iba v tom že po nastaveni  
17.10.2009 20:45 • ® par32
cely tvoj problem je iba v tom že po nastaveni neuložiš polohu do pamäte primača a to ako sa to robi zavisi aj od softu ktory použivaš ale často stači gombik -OK- :good: na tie limity sa vybodni , nastavoval som dosť satelitov a toto som nikdy nerobil

restart  
17.10.2009 18:31 • ® Scrufa
Alespon bych potřeboval restart motoru, který si pamatuje výchozí pozice, ale jakmile to dám na cca. 0 stupnů a držím resetovací tlačítko 2 sekundy, tak se stejně nic nestane(prý by to mělo probliknout).
Těch 0 stupňů je jen sporadicky, jelikož nevidím moc dobře na tu osu, když bydlím v paneláku.

Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist