Dobrý den.
V návodu recievru je doporučeno formátovat ext.hdd na FAT 32 na NTSC nebude fungovat.Ale někde jsem četl,že na FAT 32 je max.velikost souboru 4GB a 1GB rovná se půl hodiny programu.Takže vlastně film max. 2 hodiny.Co mám dělat když chci nahrát delší pořad než dvě hodiny.Můj druhý recievr NTSC podporuje.jenže na ten se chceme dívat a nahrávat na druhém jiný program a zaměnit vzájemně je nechci-jeden je HD druhý ne.Ten s tím FAT32 je Ferguson FK 6900.Znáte někdo nebo umíte nějak poradit?Děkuju předem.
Ahoj.Konečně jsem to pochopil.Díky za vysvětlení.Opravdu mě to popletlo s tou vel.souborů.Takže disk přeformátuju na Fat32,protože jsem ho koupil s NTSC a můžu s ním obsloužit oba recievry.Ještě jednou díky.
Milej dlouhejbile - nic jsem na NTSC neformátoval a přesto nahrávám i já ! Dokonce musím mít disk naformátovaný právě JEN na FAT32...
Tak, co kdybys to zkusil i ty, co říkáš ? Ta maxim. velikost souboru tě poněkud popletla, to samotnému nahrávání nijak nevadí - zabere se více souborů - A JE TO !
Ty se o to nestarej, přístroj se o to stará automaticky sám, ty jen nahrávej, jak jsem již uvedl dříve...
Milý sobole o těch milionech vím ale asi mají hdd naformátováno na NTSC.Jinak víc než 2hodiny,což jsou 4GB nenahrajou na FAT32.Navíc jsem nepsal,že je mi to divné.Ptal jsem se jestli někdo nezná nebo nemá Ferguson 6900 a jak to pořešit.Můj druhej přijímač už umí NTSC a tam problém nemám.
dlouhejbile, víš o tom, že existují miliony spokojených zákazníků, co mají satelitní HD přijímače, spokojeně si nahrávají třeba i dvacetihodinové nahrávky na své harddisky a vůbec ani netuší, co ty jsi někde prý četl ?
K ničemu takové informace nepotřebují, to jen tobě je to divné natolik, že nevíš, co máš dělat.
Já ti poradím, co dělat - NAHRÁVEJ !!!