Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 03:39:45 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Nahrávání NTSC FAT 32  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
11.11.2009 22:04 • ® dlouhejbil
Dobrý den.
V návodu recievru je doporučeno formátovat ext.hdd na FAT 32 na NTSC nebude fungovat.Ale někde jsem četl,že na FAT 32 je max.velikost souboru 4GB a 1GB rovná se půl hodiny programu.Takže vlastně film max. 2 hodiny.Co mám dělat když chci nahrát delší pořad než dvě hodiny.Můj druhý recievr NTSC podporuje.jenže na ten se chceme dívat a nahrávat na druhém jiný program a zaměnit vzájemně je nechci-jeden je HD druhý ne.Ten s tím FAT32 je Ferguson FK 6900.Znáte někdo nebo umíte nějak poradit?Děkuju předem.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Pro sobola  
16.11.2009 15:08 • ® dlouhejbil
Ahoj.Konečně jsem to pochopil.Díky za vysvětlení.Opravdu mě to popletlo s tou vel.souborů.Takže disk přeformátuju na Fat32,protože jsem ho koupil s NTSC a můžu s ním obsloužit oba recievry.Ještě jednou díky.

Milej dlouhejbile - nikdo nemá naformátovaný  
13.11.2009 04:45 • ® sobol
Milej dlouhejbile - nic jsem na NTSC neformátoval a přesto nahrávám i já ! Dokonce musím mít disk naformátovaný právě JEN na FAT32...
Tak, co kdybys to zkusil i ty, co říkáš ? Ta maxim. velikost souboru tě poněkud popletla, to samotnému nahrávání nijak nevadí - zabere se více souborů - A JE TO !
Ty se o to nestarej, přístroj se o to stará automaticky sám, ty jen nahrávej, jak jsem již uvedl dříve... :D

NAHRÁVEJ  
12.11.2009 15:49 • ® dlouhejbil
Milý sobole o těch milionech vím ale asi mají hdd naformátováno na NTSC.Jinak víc než 2hodiny,což jsou 4GB nenahrajou na FAT32.Navíc jsem nepsal,že je mi to divné.Ptal jsem se jestli někdo nezná nebo nemá Ferguson 6900 a jak to pořešit.Můj druhej přijímač už umí NTSC a tam problém nemám.

dlouhejbile, víš o tom, že existují miliony  
12.11.2009 02:38 • ® sobol
dlouhejbile, víš o tom, že existují miliony spokojených zákazníků, co mají satelitní HD přijímače, spokojeně si nahrávají třeba i dvacetihodinové nahrávky na své harddisky a vůbec ani netuší, co ty jsi někde prý četl ?
K ničemu takové informace nepotřebují, to jen tobě je to divné natolik, že nevíš, co máš dělat.
Já ti poradím, co dělat - NAHRÁVEJ !!! :D

a ešte v priručke maš  
11.11.2009 22:21 • ® par32
a ešte v priručke maš toto:
http://www.wdc.com/WDProducts/Library/UM/SLO/4779-705008.pdf
krasny večer

a ja som našiel toto.Maximálna veľkosť disku  
11.11.2009 22:19 • ® par32
a ja som našiel toto.
Maximálna veľkosť disku podporovaná FAT32 je 2TB a max. veľkosť súboru sú 4GB ... :D :D :D

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist