Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 03:18:53 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
azbox premium  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
15.11.2009 11:13 • ® pedro33
Uvažoval som o kupe tohoto HD príjmača.
Ked však sledujem jeho cenové výkyvy tak som poriadne na rozpakoch.Od jeho uvedenia na trh sa jeho cena takmer nepohla-u nás na slovensku je to magická hranica 329eur(dnes som našiel za 314).
Asi je to cenová politika výrobcu-pevná cena,lenže každý výrobok musí časom lacnieť-až na azbox premium.
Viete mi niekto poradiť kde by sa dal zohnať za menej penazí?
Oficialne,nie na burze či na trhu v polsku som myslel.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 12   ¤

LOCKED

Téma uzavřeno,
k tomuto tématu již není možno přidávat příspěvky.

Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Predám Ti ho za 313€ - spokojný?Tvoj presidente  
15.11.2009 14:32 • ® dempsey
Predám Ti ho za 313€ - spokojný?
Tvoj presidente :D

megapresidente dempsey  
15.11.2009 14:28 • ® pedro33
Ten tvoj posratý google nieje boh a nevie všetko, zober si radšj tabletku a chod spať ,nezaujímajú ma tvoje emocionálne výlevy,ani tvoja neschopnosť odpovedať na otázky.

http://www.sitokurvavygoogluj.sk/  
15.11.2009 14:21 • ® dempsey
http://www.sitokurvavygoogluj.sk/

xxx  
15.11.2009 14:17 • ® pedro33
5 príspevkov a ani jedna odpoved k veci-no coment.
Chodíte tu už pričasto ....a zbytočne.

pedro33  
15.11.2009 13:53 • ® par32
obdivujem ludi ako ty ....aj každa žena všetko vie a všade bola, len sa musi vydať!...krasny upršany den.... :D :D :D

to partsorry-neuražaj sa,ja viem že to je  
15.11.2009 13:37 • ® pedro33
to part
sorry-neuražaj sa,ja viem že to je "mašina",ale písal som predsa ,že ju nechcem kúpiť na trhu-očividne si to prehliadol.

Netáraj...  
15.11.2009 13:36 • ® dempsey
Netáraj...

Dempsey ty si prezidentom akej  
15.11.2009 13:35 • ® pedro33
Dempsey ty si prezidentom akej organizácie??????
Tuším predávaš azboxy a tak budeš asi nezaujatí ,že?
O trhu vieš toho kolko? Ak fabrika niečo vyrába určitú dobu a predá určité množstvo tohoto výrobku ,jej náklady na vývoj a výrobu sa jej postupne vracajú a výroba tím automaticky lacnie ,ak aj napriek tomuto faktu cena výrobku neklesá je to vecou blokácie ceny-TO NIE JE SPOSOBOVANE TRHOM-ale výrobcom.Tak my tu nepíš kraviny o tom že všetci chcú premium a preto cena stagnuje.Nikto sa tu nevyplakáva,tak tu nepíš idio....komentáre ,
Chcel som sa len opýtať či niekto na tom našom najtrhovejšom trhu europy zaregistroval cenu nižšiu ako 314 euro za ten nadpozemský zázrak čo je aj po roku od uvedenia na trh stále ešte novinkou.
Dúfal som ,že tu chodia dospelý jedinci ,čo sa vedia vyjadriť -áno videl som,respektíve-nie nevidel som. Toť vsjo-nepotrebujem vedieť osobné komentáre a očné vady predajcov azbox.

dempsey  
15.11.2009 13:32 • ® par32
škoda reči.....aj pismen.....to bolo poslednykrat čo som sa snažil na takyto typ otazky odpovedať :D :D :D :good:

Veľmi zábavné vlákno Trh určuje ceny a Ty ich  
15.11.2009 13:11 • ® dempsey
Veľmi zábavné vlákno :D
Trh určuje ceny a Ty ich nechceš akceptovať a to nie je trhové "správanie sa". Aj Dreambox DM8000 je na trhu dlho a stále stojí + - 1000 €, takže máš dve možnosti - kúpiť alebo nekúpiť. Vyplakávaním na fóre sa to ale tiež môže podariť, ale neviem či tá zľava ktorú dosiahneš uspokojí Tvoju peňaženku

oči ,tvoje oči  
15.11.2009 12:56 • ® pedro33
Si nečítal poslednú vetu,part 32???
Písal som oficiálne,nie na trhu!!!
Kašlem na to že je to 1 na trhu,všetko časom devalvuje,nieje to trhové ,ked niekto umelo drží cenu.
Plánujem kúpiť plazmu od panasonic,je to najnovší model,najlepšia technologia(neo pdp) a je to jednotka na trhu!!!!!
A predstav si svete,aj ked maju tiež predajcovia diktované ceny,odvtedy čo ju sledujem zlacnela ta plazma z 980eur na 770eur!!!!!To je trh!!!
Tento azbox je novinka na trhu???Ved vyšiel minulý rok na vianoce-aká novinka.A ani nemá 2 tunery,keby nemal prehrávanie z ext.diskov a upscaling 1080p tak naň kašlem,nepotrebujem HD satelit s prístupom na internet,wifi a tak podobne.

tento vyrobok je novinka ma dobru podporu a ty sa  
15.11.2009 11:59 • ® par32
tento vyrobok je novinka ma dobru podporu a ty sa čuduješ že neklesa cena? to je skoro....a z trhu by si to kupoval??? a ked sa ti na tom niečo pokazi tak to opravi firmy JBP???

Celkový počet reakcí: 12 / zobrazují se: 1 ... 12

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist