Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 03:08:27 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
SATRO bezdrôtovy zdielač  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
28.11.2009 14:03 • ® oktober
Zdravim vsetkych. Potreboval by som info ohladom SATRA ponukaju satelitny komplet a ja potrebujem na 4 TV ale co je pre mna novinka ze medzi jednotlivymi TV je akysi bezdrôtovy zdielac a nie kabel, ma to uz niekto zvas? funguje to spolahlivo a ako to vizera? DAKUJEM
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 12   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Aky typ bezdrotoveho zdielaca dava Satro alebo ako  
29.12.2009 09:11 • ® andrewko
Viete niekto aky presne typ bezdrotoveho zdielaca dava Satro? Vygooglit sa mi podarilo zatial len zariadenie SmartWi. Mate niekto skusenosti, ci sa to nerusi s Wifi routrom pre internet. U jednych znamych som raz riesil problem, ked si zakupili zariadenie na bezdrotovy prenos audio/video medzi dvoma miestostami a rusilo sa im to potom s Wifi routrom pre internet. Vtedy pomohlo prestavenie Wifi routra na kanal na kraji frekvencneho pasma.
Mate pripadne niekto napad ako vhodne vyriesit pripojenie digitalu na LCD s DVD-C tunerom a s DVD rekorderom (teda 2 zariadenia)? Chcem si zachovat moznost pozerat a nahravat dva rozdielne programy. Byvam v NR v panelaku a mam analog kablovku od Satra.
Dakujem za vsetky napady a navrhy :)

jjdjster : bezdrotovy spliter poznam a asi ked sa  
01.12.2009 15:42 • ® lapay
jjdjster : bezdrotovy spliter poznam a asi ked sa pytam na zdielanie cez prijimac tak sa ho nechystam kupovat. keby nestal 4.000 tak by som nad nim mozno premyslal ale za takuto cenu je pre mna prilis drahy.
oktober : Satro ponuka spliter za 4€ mesacne na 2 TV + kazdy dalsi prijimac 1€ mesacne navyse. Viem to lebo mam SatroDigital doma a dost som sa o to zaujimal. Ten spliter od nich urcite funguje dobre. Ale bohuzial podla mna su 4€ mesacne navyse uz strosku dost. Za cca 15 € mesacne mozem mat ine sluzby na xx TV zadara.. :(

CHcem sa podakovať vsetkym čo sem prispeli svojimi  
01.12.2009 14:59 • ® oktober
CHcem sa podakovať vsetkym čo sem prispeli svojimi prispevkami a hlavne LAPAY ktory sa zrejme vyzna,tak ešte raz dííík. Ešte by mohol niekto napisať čo to ma či to funguje na 100%.

Dreambox je aj s DVB-C tuneroma ked nemas bordel  
01.12.2009 12:46 • ® jjdjster
Dreambox je aj s DVB-C tunerom
a ked nemas bordel na 2,4giga mozes si kupit aj smartwi a ist cez wifi s akymkolvek prijimacom

ine zdielanie  
01.12.2009 06:48 • ® lapay
Pri DVB-S prijimacoch je moznost zdielania karty. Nepozna niekto nejaky DVB-C prijimac ktory by tiez vedel takto zdielat kartu? Ma s tym niekto skusenosti? Da sa to vobec? :D
Diki za odpoved

Part 2.prave som si precital kam sa SATRO  
30.11.2009 13:19 • ® jjdjster
Part 2.
prave som si precital kam sa SATRO posunulo.. vidim ze presli na 12 GHz technologiu s moznostou vysielania ako internetu tak aj TV...
Tam popisuju system prijimania signalu prostrednictvom paraboly.
Ale nemeni to nic na tom ze kable a rozvod treba mat. bedrotovy prenos sa tykal vyslovne len zariadenia , ktore zdiela 1 kartu pre viac prijimacov.

Vysvetlenie  
30.11.2009 12:25 • ® lapay
Takze takto pani.
Analogovy signal MMDS mozes doviest ku kazdemu TV klasicky cez rozbocovace a koax.kable. Na tento prijem mozes pouzit hocjake sito urcene na prijem MMDS s prislusnym konvertorom samozrejme. Parabola sa pouziva len v pripadoch ze chces docielit zlepsenie sily signalu.
Pokial ide o SatroDigital tak tuna je mala zmena. Pri kazdy TV musis dat DVB-C prijimac ku ktoremu pripojis bezdrotovy zdielac tj.ak nechces nakupit 4 dekodovacie karty a platit za kazdu plnu sumu (podla toho aku mas predplatenu ponuku),tak Satro ponuka moznost kupit/prenajat si od nich bezdrotovy zdielac karty. Je to celkom prijatelna suma na mesiac. Cena je myslim nieco okolo 5€(150 SK)/mesiac. Alebo si mozes niekde zohnat vlastny zdielac. V jednom obchode som takyto zdielac zazrel stal okolo 133€ (4.000 SK).
To je cely zazrak. :)

No jo .. tak info znie.. SATRO nejde cez satelit a  
30.11.2009 09:47 • ® jjdjster
No jo ..
tak info znie.. SATRO nejde cez satelit a parabola o ktorej pises je pravdepodobne nahrada za sito - cize pre tvoje upresnenie satelit a MMDS system funguju na uplne inych frekvencnych pasmach.. ziadena druzica na kamziku nevysiela a satelitny prijem sa vzdy prijima z orbitu - to je to nebicko nad nasimi hlavami ak nie si zrovna niekde zalezeny...
Neviem a myslim si ze nik z tych co to tu cita nevie co za bezdrotovy prenos mas na mysli.. tiez nepises ci mas na mysli analogove vysielanie, alebo digitalne.. Ono v konecnom dosledku kazdy signal - ci uz analog, alebo digital musis do konktretnych mistnosti doviest po kabli... takze chce to viac informacii. ENDE, VEGE, KONIEC, KONEC

Ano predsa len MMDS mate pravdu ale čo ten  
28.11.2009 22:59 • ® oktober
Ano predsa len MMDS mate pravdu ale čo ten bezdrôtovy zdielač nie je stym problem?

® oktober  
28.11.2009 19:44 • ® alonzo
Asi MMDS - nie :what:

SATRO bezdrôtovy zdielač  
28.11.2009 14:59 • ® oktober
no parabola ma byt nasmerovana na kolibu.

si si isty že satelitny??  
28.11.2009 14:34 • ® par32
si si isty že satelitny??

Celkový počet reakcí: 12 / zobrazují se: 1 ... 12

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist