Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 29.12.2024 - 08:54:23 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
TechniSat DIGIT HD8-SX vs. TOPFIELD TF 7700  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
01.12.2009 14:35 • ® super2
Chcel by som ziskat info o prednostiach, nedostatkoch tychto dvoch prijmacov .. ale len z praxe .. precitane uz mam o tom dost .. ale zaujima ma uzivatelky nazor.. na predajni sa mi snazil panko vysvetlit ze Technisat ma problem s diakritikou v EPG a nestandardnym ovladanim, je na tom nieco pravdy?.. videl som screenshoty a ceske znaky tam isli normalne, neviem teda o com hovoril .. chcel by som sledovat skylink (je mi jasne ze este treba dokupit CW modul a kartu) .. pripadne mi viete odporucit nieco s kvalitnym obrazom a HDMI vystupom? Thanx all.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Zcela ti vyhoví Ariva 200 za pár korun, Vantage je  
03.12.2009 21:16 • ® sobol
Zcela ti vyhoví Ariva 200 za pár korun a umí to samé co Vantage HD - Vantage je ovšem lepší...ale i dražší...
Mám teď doma v provozu dva stroje : TF 7710 HDPVR, ten mám většinou vypnutý ze zásuvky a jedu na Arivu 200 HD. Má dokonce lepší obraz SD, než je u TF. Obrazy HD jsou u obou strojů totožné.

vantage  
03.12.2009 20:36 • ® super2
z hladiska kvality obrazu a zvuku je nejaky zasadny rozdiel medzi vantage 1100, 6000, 7100 a 8000? pouziva sa v podstate rovnaky hardware aj soft. takze v pohode by mi asi stacila aj 1100?? mas nejaku skusenost s internetovym obchodom, vies mi dat odporucanie, pripadne nejaku kamennu predajnu v okoli TT? Thanx.

Technisat das orinal panko vykladal bludy  
01.12.2009 23:21 • ® miku
Technisat das orinal panko vykladal bludy

prečo chceš prave tieto? Ber vantage su velmi  
01.12.2009 15:01 • ® par32
prečo chceš prave tieto? Ber vantage su velmi šikovne :D

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist