Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 29.12.2024 - 08:25:13 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Satelit - set-top-box - karta (zriadenie,  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
17.01.2010 21:34 • ® kabo
Ahojte. Som uzivatelom sluzby MAGIO, no tento mesiac mi konci viazanost a aj napriek spokojnosti chcem sluzbu zrusit kvoli chybajucim ceskym programom.
Som zatial rozhodnuty na poskytovatela SKYLINK, no priznam sa, som zatial laik co sa tyka zriadenia sluzby cez satelit. Potreboval by som poradit, aky najlepsi satelit by bol vhodny, aky SET-TOP-BOX...podmienkou je, ze by som chcel aj nadalej nahravat programy (ako to bolo na magiu) a ak by sa to dalo zriadit aj prostrednictvom satelitu, tak by som rad jeden program nahraval a iny pozeral (su dostupne taketo set-top-boxy?...alebo su prilis drahe?, potrebujem k tomu aj nieco ine alebo staci len "dualny" set top box). Zaroven by som si okrem skylinku chcel niekedy naladit ine stanice (napr. digi? :) )...potrebujem na satelitnu parabolu nejaky dualny prijimac? (naozaj neviem ako sa to odborne nazyva)
a posledna otazka, ak si zakupim skylink, pojdu mi aj ceske stanice ako NOVA a PRIMA, alebo si mam radsej zakupit CSlink kartu?
Dakujem za vase rady :)
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

ahojte. poprosim vas este o radu. aku znacku  
19.01.2010 21:59 • ® kabo
ahojte. poprosim vas este o radu. aku znacku set-top-boxu najlepsie volit tak aby bola HD a bola by moznost prijimat skylink plus emu a takisto nahravanie. cenova relacia okolo 200 eur, openbox alebo podobne? lebo dnes na mna jeden predajca vyvalil masiny za 400 eur...ze uff

DIGI v EMU  
19.01.2010 17:35 • ® kabo
viem ze konci, ale kym skonci tak by som vyuzil, potom mi ostane akurat ten skylink :) ano aj na ten prijimac som sa bol dnes pytat, okolo 230 EUR by to bolo...a dokonca HD
ale diky :)

Trosku viacej si precitaj. Digi v EMU konci, takze  
18.01.2010 22:31 • ® gogo1
Trosku viacej si precitaj. Digi v EMU konci, takze to pre teba vyznam nema. K druhej otazke - musis mat viactunerovy prijmac, to reprezentuje, ze kolko chces mat tunerov, tolko musis mat privodov od konvertorov, viacej moznosti. A ci je to drahe? Zhruba od 320 Eur.

konvertory  
18.01.2010 22:04 • ® kabo
diky, pozeral som to. takze na to aby som mohol mat napr. skylink a digi potrebujem teda dva konvertory? alebo mi staci na to aj jeden konvertor a dolezity je set-top-box? alebo su viacere konvertory prave na to aby som jeden program nahraval a druhy pozeral?
fakt diky za info, som v tom laik (zatial) ;)

za 230 €  
18.01.2010 15:08 • ® krega
pozri na: Parabolu 85Fe multibeem + 5x LNB a Ariva HD 200,/100/.Budeš mať SkyLink aj bonus na 1W.A k tomu družice napr. 9E+13E+19,2E

Satelit - set-top-box - karta (zriadenie  
18.01.2010 14:29 • ® kabo
Moj strop by bol 230 Eur (7000sk). Co sa tyka toho EMU, to je mozne mat v jednom SET-top-boxe napr. tak, ze tam mam skylink a plus digi? a pojde mi to spolu v TV?
vcera som nasiel aj par informacii o set-top-boxoch ktore sa daju usb pripojit na ext. hdd, mozno by postacovali aj take.
skor mam hokej v tom aku parabolu aby som teda mohol nahravat a ci treba nejake dualne prijimace (na parabole...)
diky za info

kabo  
17.01.2010 21:43 • hujer23
pokial ti stačí SD tak napr:Optibox s Pvr alebo HD prímač tiež označením Pvr samozrejme Emu je len + nepovedal si cenu ktorú chceš obetovať
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist