|
LED alebo LCD?
|
|
16.09.2010 07:15 • ® pokemon123 |
|
|
Nazdar,
Chcem kupit do detskej izby LCD alebo LED TV alebo monitor s TV tunerom velkost 22 až 23 palcov len neviem ktorý má nižšiu spotrebu energie a ktorý má dlhšiu životnost.Plazmu nechcem je moc velká a drahá.
Odpovědět
|
|
|
@vlado holub
|
|
|
Já už jsem své řekl, já Tě nehodlám posílat k očnímu.
Odpovědět
|
|
|
To-Zip-kúp si okuliare,alebo choď k očnému.Plazma
|
|
11.04.2010 20:11 • ® vlado holub |
|
|
To-Zip-kúp si okuliare,alebo choď k očnému.Plazma na Panasonic Viera 107 cm,nemala krajší a ani prirodzenejší obraz, oproti LCD Samsung 82 cm,ani mať nikdy nebude.Píšeš, že na LCD je obraz umelý,plastický,slovom neprirodzený a tým akože nepozerateľný.No ja vždy a všade tvrdím, že ak má prijímač, či už STB,alebo TV,viac ako jeden nastavovací prvok,tak niektorý,alebo viacej, je zle nastavený a to bude tvoj prípad.Všetko je na nastavení,pripojení a kvality prijímača. Nejaké plechové krabice s názvom STB-DM-800 SE-HD-DM-500s,Parabola Alu Gibertini 90cm,motor SG-2100A.
Odpovědět
|
|
|
Marek69,..
|
|
10.04.2010 03:44 • ® juraj08 |
|
|
...značka, to je asi jedno, "pozeraj", 1900x1200 majú skoro všetky..
Hlavne aby pasoval do "tvojich ocí"..
Odpovědět
|
|
|
® Zip
|
|
09.04.2010 11:08 • ® par32 |
|
|
klobuk dole!! Perfektne a objektivne
Odpovědět
|
|
|
Zip
|
|
09.04.2010 10:06 • ® vojta |
|
|
Zdravím,potřebuji něco většího k PC(přípojení PC+SAT),aby se na to nechalo koukat,tak asi 80cm,aby to mělo možnost nahrávat.Tak nějak,vše v 1.Díky předem za informaci.(potřebuji to znovu reorganizovat).
Odpovědět
|
|
|
Jako vždy
|
|
|
Jako vždy, každý radí co má doma, nebo co mu kdo nakukal.
Já si se zákazníkem nehraju, já mu do všech požadovaných TV pustím stejný signál (vždy přes HDMI) a výběr je na něm. Neznalí lidi jsou totiž strašně lehce manipulovatelní, proto jim do toho zprvu vůbec nekecám!
Jen dnešní výběr zákazníků u mne - 0x LCD, 1x plasma 46", 1x plasma 42", 1x LED (82cm) a to hlavně kvůli rozměrům, obraz sami označili lepší u Plasmy TV.
Odpovědět
|
|
|
jj
|
|
08.04.2010 21:50 • hujer23 |
|
|
i ja som uprednostnil Lcd Full hd ale od Philips 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
Ponúkam anketu zo stránky Elektrodomu NAY. Myslím
|
|
08.04.2010 21:34 • ® Radom |
|
|
Ponúkam anketu zo stránky Elektrodomu NAY. Myslím si, že všetko je tým povedané.
Pri výbere televízora uprednostňujem technológiu:
LCD, HD Ready
9%
LCD, Full HD
63%
Plazma, HD Ready
9%
Plazma, Full HD
18%
Celkový počet hlasujúcich: 8564
Odpovědět
|
|
|
No možno výraz (Full HD na plazme je otrasné)
|
|
08.04.2010 21:12 • ® Radom |
|
|
No možno výraz (Full HD na plazme je otrasné) nebol na mieste ale myslel som tým podstatne horší. Jednoducho detaily sú detaily a to plazma vykresliť nedokáže.
Ešte raz sa ospravedlňujem.
Odpovědět
|
|
|
No podľa mojích skúseností pokiaľ chceš sledovať
|
|
08.04.2010 20:55 • ® Radom |
|
|
No podľa mojích skúseností pokiaľ chceš sledovať Full HD tak jednoznačne LCD alebo LED. Full HD na Plazme je otrasné. Viem čo hovorím pretože mám štvrté tv za 5 rokov a mám to odskúšané. Oproti Plazme bude na LCD alebo LED Full HD ďaleko ostrejšie. Samozrejme ak budeš pozerať Digi tv tak to si radšej nekupuj nič. Kvalita Digi je katastrofálna viac kociek ako obrazu. Ale ak sa rozhodneš napr. pre Skylink alebo pre iného poskytovateľa ktorý vysiela aj programy vo Full HD čo je v dnešnej dobe myslím si už štandart tak jednoznačne ti doporučujem LCD alebo LED. Detaily a ostrosť vykreslenia je jednoznačne lepšia ako na Plazme. Tak isto aj SD programy budú úplne v pohode. Plazma je síce na SD programoch oku viac "lahodiaca" ale ale vo Full HD-čku LCD alebo LED-ke nekonkuruje. A kedže Full HD programov pribúda ako húb po daždi Plazma v to prípade nemá do budúcnosti význam. Je to len môj názor, rozhodnutie je na tebe. Ak máš možnosť, pusti si Blu-ray na LCD a na Plazme a rozdiel uvidíš markantný.
Odpovědět
|
|
|
Ja na LCD Samsung, mám krajší obraz ako má Plazma
|
|
08.04.2010 00:54 • ® vlado holub |
|
|
Ja na LCD Samsung, mám krajší obraz ako má Plazma Panasonic Viera 42". Nejaké plechové krabice s názvom STB-DM-800 SE-HD-DM-500s,Parabola Alu Gibertini 90cm,motor SG-2100A.
Odpovědět
|
|
|
ahoj já mám panasonic viera uhlopříčka 106cm 400HZ
|
|
07.04.2010 20:48 • ® akes |
|
|
ahoj já mám panasonic viera uhlopříčka 106cm 400HZ panel 13 generace označení bohužel nevím ale obraz mám super ikdyž chytám DIGI tv na astře je to lepší.O velikonocích u mě byla tchýně která ná panasonic lcd uhlopříčka 102 cm a uznala že mám lepší obraz a ta nedá na lcd dopustit.já můžu doporučit jedině plasmu dnes už ta spotřeba není tak rozdílná jako před třema rokama čus a přeji šťastný výběr
Odpovědět
|
|
|
Suhlasim s Zip-om najvernejši obraz poskytuje
|
|
07.04.2010 20:46 • ® violki |
|
|
Suhlasim s Zip-om najvernejši obraz poskytuje plazma a s tou spotrebou u novych tv už neplati napr. uhlolopriečka 127cm ma spotrebu 158W.To je skvele nie?
Odpovědět
|
|
|
ja mam panasonic 42 lcd full a ze bi to bola
|
|
07.04.2010 20:23 • ® kmotor |
|
|
ja mam panasonic 42 lcd full a ze bi to bola mazanica bi som nepovedal sestra ma plazmu a toje poriadny teda obraz je ozaj na tebe ale ja bi som isiel terz do led a asi samsung
Odpovědět
|
|
|
uvedom si že každy chvali to svoje.....
|
|
07.04.2010 19:40 • ® par32 |
|
|
uvedom si že každy chvali to svoje.....
Odpovědět
|
|
|
Kvalita obrazu - 1. Plasma, 2. LED, 3. LCD. Bavím
|
|
|
Kvalita obrazu - 1. Plasma, 2. LED, 3. LCD.
Bavím se o Full HD a uhlopř. metru a více, samozřejmostí je kvalitní vst. signál (nejlépe HD) a propojení pomocí HDMI.
Obrazově jsou prostě LCDéčka umělé, plastické, mazanice ....
Plasma, jen ta spotřeba, proti LCD nepatrně vyšší, proti LED více vyšší.
LED - vylepšená mazanice LCD s nižší spotřebou.
Doporučuju Full HD Plasma od Panasonicu, výběr je na tobě.
Odpovědět
|
|
|
vyhody -lcd,,nevyhody-plazma
|
|
07.04.2010 17:33 • ® JohnCena |
|
|
vyhody -lcd,,nevyhody-plazma Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
Odpovědět
|
|
|
.../moj názor/ poobzeraj sa po LG alebo SAMSUNGu a
|
|
07.04.2010 14:17 • ® patko33 |
|
|
.../moj názor/ poobzeraj sa po LG alebo SAMSUNGu a už LED do 1000 éčok isto niečo najdeš
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 19 / zobrazují se: 1 ... 19