Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 28.12.2024 - 18:23:29 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
orton opticum 4060cx  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
15.04.2010 21:06 • ® men
zdielanie karty sky link
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

4060  
17.04.2010 08:47 • ® dodo228
napis e-mail

surne prosim o radu OPTICUM 4060 CX  
17.04.2010 08:01 • ® flipaaaaa
Potreboval by sm surne poradit ohladom OPTICUM 4060 CX, rodicia, si ho kupili od jedneho "znameho" za 160 eur s kartou skylink, prisiel som na navstevu domov a zistil, ze tam nie su ziadne programy akurat ten zakladny balik. Hladal som si ten stroj na nete a zistil som ze ich ich "znamy" riadne oblbol. Chcel by som sa opytat, ako a ci vobec by sa dalo nejako predekodovat, alebo preinstalovat ten pristroj na sledovanie kodovanych programov, kde by som si kody stahol z internetu??!!
Mohli by ste mi poradit co im k tomu treba, kedze sa v tom vobec nevyznam, aspon aby som vedel co ho sa mam chytit?! nejaky hardware, alebo software?!, aby som aspon vedel co mam zhanat?!, resp. na koho sa mam obratit.
Ja mam openbox, ktory som kupil od chlapika, uz cisto prerobeny a jedinu vec, ktoru musim urobit, je stiahnut si obcas nove kody.
Tak takto by som to chcel aj pre rodicov.
Budem vdacny kazdej rade!!

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=2456  
15.04.2010 21:15 • ® rudo28
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=24567&hilit=zdielanie+opticum+4060cx

Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist