® moyet
|
![]()
|
|
|
par32
|
![]()
|
A ty čo nevieš čítat však ja nepíšem že na vine sú montéry sám mám skúsenost že v príjimači s uni čítačkou tie karty fungujú ja som chcel poukázat na pštrosie chovani skylinku ale ty si zjavne nechápavý až až
|
|
® moyet
|
![]()
|
nadavaš na tych čo montovali čierne digi ale problem skylinku je o niečom inom: tak načo to pletieš dohromady??
|
|
ja asi jediny nemam problemy,opik9900hd ,az box
|
![]()
02.09.2010 07:38 • JohnCena |
|
ja asi jediny nemam problemy,opik9900hd ,az box usb bez problemov ICE
|
|
Též
|
![]()
|
jsem neměl žádný problém s ICE. Používám pouze přijímače CRW.
|
|
® JohnCena
|
![]()
|
bud rad, nieje vas vela  ale ked povieš človeku nech si kupi ten sprosty topfield ,certifikovany na to slavne ice a proste karta tam neide a pan na infolinke ti povie či maš kartu spravne otočenu......proste toto sa nerobi aspon nie seriozna firma
|
|
Jako není pochyb
|
![]()
|
že je to ostuda pro Skylink. Zřejmě to je to, co jsme tu řešili nedávno, též mu to shaslo po 20 dnech.
Už ale sdělují, že je to maličkost, která bude rychle odstraněna.
Záleží však jestli tohle nesdělil ten, co se ptá na správně vloženou kartu 
|
|
řešení ?
|
![]()
|
Aktivujte kartu 19 den (předposlední), né až 20. Běhen 19-20-tého dne fungují nemazatelné zápisy, karta má tedy dost času si data načíst během sledování programů. Nutnost samozřejmě v licenc. dekodéru.
Osobně mám zatím v oběhu pouze 1 ICE kartu (ala Topf. 6000CR), nemám žádné hlášení, že by byl nějaký problém, ovšem registrovat ji budu až v příštím týdnu.
Testovací ICE karta funguje prozatím v čemkoli licenc CW & DiZiPii.
|
|
Zip
|
![]()
|
Může na tom být dost hodně pravdy. Též to dělám vždy 19tý den
|
|
ja som regol jednu v 19den a jednu az 21den a obe
|
![]()
02.09.2010 14:33 • JohnCena |
|
ja som regol jednu v 19den a jednu az 21den a obe idu vyborne zapisy mi dosli do cca 4min na stv1
|
|
Stanovisko Skylink
|
![]()
|
|
|
Také v poslední době nechávám data načíst na TP
|
![]()
|
Také v poslední době nechávám data načíst na TP 12565 H, přece jen jej obsluhuje samotný Skylink.
|
|
Je to cele nezmysel.. chyba nie je na strane
|
![]()
05.09.2010 10:55 • jjdjster |
|
Je to cele nezmysel.. chyba nie je na strane Skylinku.. - je to len normalna reakcia v snahe vyhnut sa situacii v ktorej bolo naprioklad Digi.. Skylink- T&T to uz raz zazil.
Je velke kvantum prijimacov v obehu - made in china a naoko tvariace sa licencovane prijimace. Pravda je vsak niekde uprostred.. Skylink mohol pockat aspon tu velku vlnu naporu prechodu ludi z Digi na ich sluzbu poctom starych kariet a potom sa pustit do uprade systemu, co by mozno malo casom aj daky jojo efekt, ktory sa neda vylucit, ale bola by to volba mensieho zla. Netreba lamentovat, ale riesit tuto situaciu a na strane druhej...
Pozrite sa na vase prijimace... a prepocitajte si pomer cena/ vykon... mam pocit ze ludia ocakavaju skor zazraky.
|
|