Hanba Skylink-u
29.09.2010 12:19 • Radom
Tak že, z multibalíku odobrali dve stanice DokuCS a KinoCS a mali ich nahradiť CSfilm a CSmini. Dnes je už situácia iná. Zrazu tieto stanice budú stáť mesačne 3,60 €!!! Výsledok: 2 odobraté SD stanice a jedna pridaná HD stanica. Je to hanba Skylinku. ;( :bad:
To ich avizované pridávanie staníc na jar a na jeseň by sa skôr malo volať odoberanie staníc. :D

Reakce (nejnovější jsou nahoře)
A ešte k tomu pridajú gay program. To je vrchol

29.09.2010 12:49 • zralokm
A ešte k tomu pridajú gay program. To je vrchol voci majitelom Skylink kariet. Radšej mohli pridať Spektrum určite by bol vaččší zaujem ako o Man-X. FUJ SKYLINKU !!!
:bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad:

Trochu jinak

29.09.2010 12:58 • smscz
;)Doku CS nebyl v Multi balíku. Byl grátis k HD balíku.
Přidáno je(nebo bude):
1. do základu- Empatia
2. do multi- CSMini,(původně prémiový CSFilm jako náhrada za KinoCS)
3. do HD- Travel Channel HD
4. do prémiových- Hustler TV, Man TV
A nový balíček (KinoCS, DokuCS, MuzikaCS) za 990Kč/rok(40,7Euro/rok)
;)Jo a na ManTv se už těším;)

Empatia ja FTA stanica ktorá bude dostupná všade.

29.09.2010 13:39 • Radom
Empatia ja FTA stanica ktorá bude dostupná všade. A CSmini a CSfilm budú platené stanice 3,60 € mesačne. Cenník od 01.10.2010 je zverejnený na Parabola.cz
http://www.parabola.cz/clanky/4083/novinky-skylink-cenik-balicek-cs-tv-premiove-hustler -tv-a-man-x/

CS Film, CS mini

29.09.2010 13:48 • juzek691
...tak skus si to prečítať ešte raz a pomaly keď nevieš rýchlo chápať. CS FILM A CS MINI SÚ ZARADENÉ DO BALIČKA MULTI ZA NEZMENENÚ CENU 99€/rok. Tých 3,60 € platíš vtedy keď nemáš MULTI a chceš iba CS Filma CS mini a žiadné iné programy.

Ospravedlňujem sa. To je tak keď popri tom robím

29.09.2010 14:18 • Radom
Ospravedlňujem sa. To je tak keď popri tom robím ďalších desať vecí naraz. :D No ale aj tak si neodpustím že je to veľmi slabá ponuka. Jedine čo ma teší je Travel Channel HD. V mojom prípade dve odobrali a dve pridali keď že som mal DokuCS. TV Empatiu nerátam tá je FTA.

Jsou to trubci.

29.09.2010 14:55 • hrnek
Že prý jsou číslo jedna,to ano ale komedianti.V říjnu mně končí předplatné a vítej Cslink. :D :D

Tak nedá mi, ale teraz to pokakali na celej čiare.

29.09.2010 16:52 • bobo
Tak nedá mi, ale teraz to pokakali na celej čiare. Za komplet balík pýtať 45,00 € mesačne, to sa asi museli s koňom zraziť. A ešte za také stanice. Môj optimistycký odhad predplatitelov: CS TV 0 +/- 10, Man X 0 +/-10 Komplet 0 +/-10. Takže asi budem vážne uvažovať na CS link Total za 11,60 € a HD plus od sky linku za 12,50€, teda spolu 24,10€, čo je takmer polovica z ceny kompletu. A bohate mi to bude stačiť. SKY LINK HANBA :bad:

Openbox X - 810

29.09.2010 17:02 • VKA
Som tu nový a mám otázku? Budem môcť sledovať balík CS v Sky linku aj
na Openboxe X-810? Má Mpeg 4?

no nic ist na share

29.09.2010 17:13 • JohnCena
no nic ist na share :D

CS Link rozšíří platformu o Eurosport 2 Pracujeme

29.09.2010 17:15 • fergas33
CS Link rozšíří platformu o Eurosport 2 Pracujeme i na HD nabídce
Tak si kupte CS Link :good:

Ono je to tak,

29.09.2010 17:23 • smscz
že nikdo se nikdy nezavděčí všem, to je stará známá věc;) Až bude přidávat CSlink atd, bude to tady v ohlasech stejná komedie.
Např. CSlink již zveřejnil Eurosport2. Já sporty nemusím a nechci! Takže tu mám vypisovat stejné nesmysly, co jsou níže a výše??

VKA

29.09.2010 17:29 • smscz
Neznám moc tuto mašinu, ale myslím si že nepůjde kvůli DVB-S2/8PSK. Nějak pochybuji i o tom MPEG4.
Když se podíváš do odkazu, nic tam není ani o jednom:
http://www.videotech.cz/satelitni-technika-dvb-s/openbox-x-810

Ono avizovaný bol program v HD, ktorý nemá nikdo v

29.09.2010 17:35 • bobo
Ono avizovaný bol program v HD, ktorý nemá nikdo v ponuke v čechách a na slovensku. No a travel neviem či má alebo nemá niekto v HD ale v SD ho má takmer každý. Čo hádam nikto nemá, je hádam X men, lebo takmer nikdo si zaň nebude ochotný platiť... A je spústu slovenských a českých programov, ktoré podla vysielatelov idú v HD a ktoré nieje zrejme ochotný skylink pridať do svojej ponuky. Určite by 100 % abonentov privítalo všetky programy z balíka gratis aspoň v MPEG 4 formáte, a to by skylink nemusel pridať ani jeden nový program. Lenže obchodná logika je asi niekde inde. Teraz máme najviac abonentov, tak budeme pýtať ťažké prachy. Aspoň pokým sa v počte abonentov nedostaneme pod stav 1.1.2010. :bad: Velmi ma sklamali... :bad:

Balík CS na Openboxu.

29.09.2010 17:50 • BIDLO1
VKA:To samozřejmě nepůjde.

Změna frekvence Viasat Nature

29.09.2010 18:11 • smscz
tento program je nyní na frekvenci kde bylo Kino CS, 11992, H, 27500, 3/4. Frekvenci původního Viasat Nature obsadí zřejmě Empatia.

X man

29.09.2010 20:15 • pedrodc
Zařazenim tohoto programu nam ukazali co si o nas mysli.Nakopat jim prdel za Kino cs.:mad::bad:

bobo

29.09.2010 20:17 • Blooddog
"Určite by 100 % abonentov privítalo všetky programy z balíka gratis aspoň v MPEG 4 formáte"
Tak to tazko...lebo vacsina ma stale SD stroje

CSmini bude samostatná stanica alebo zlúčenina s

29.09.2010 20:19 • Radom
CSmini bude samostatná stanica alebo zlúčenina s CSfilm :what:

Mal som samozrejme na mysli tých, čo majú HD

29.09.2010 20:28 • bobo
Mal som samozrejme na mysli tých, čo majú HD prístroje a platia si HD programi. ;) A kto vie, možno by sa podiel tých čo majú a čo nemajú HD prístroj rapídne zmenil. Veď kolký si HD príjmač nekupujú len kôli tomu, že ponuka HD programov je mizerná... :what:

CS mini a CSfilm je zlúčenina. Preto sa dá

29.09.2010 20:32 • bobo
CS mini a CSfilm je zlúčenina. Preto sa dá povedať, že dva programi nahradili jedným, lebo si nebudeš môcť prepnúť z CSmini na CSfilm...

CSFilm a CSMini

29.09.2010 21:12 • smscz
On někde vysílá CSMini celodenně? CSFilm někde vysílá celodenně? Každý samostatně? Myslím, že určitě ne!

No veď práve, mohlo sa to volať CS TV a nič by sa

29.09.2010 22:51 • bobo
No veď práve, mohlo sa to volať CS TV a nič by sa nestalo. ;)

a cakali ste nieco ine????kde nic nie je ani smrt

30.09.2010 08:59 • rudlus
a cakali ste nieco ine????kde nic nie je ani smrt neberie...a nahradit kino cs a doku cs hentou kravinou...tak to je najvacsia somarina aku mohli urobit...a ta hd???kkomu to na co bude???
skoncila doba zadara mladez...uz bude len zaprachy...

rudlus

30.09.2010 10:56 • Blooddog
DokuCS nikto nicim nenahradil..uz iba nebude zadarmo k baliku MultiHD,ale platene (co sa dalo cakat po vyjadreniach majitela CS TV pana Hronca)

a povedz mi kto si ho bude platit???a este dat cs

30.09.2010 11:18 • rudlus
a povedz mi kto si ho bude platit???a este dat cs mini a cs film...hroza...o tom zbytku radsej uz pomlcim...

V podstate k tomu pridávaniu a vytváraniu balíkov

30.09.2010 11:54 • bobo
V podstate k tomu pridávaniu a vytváraniu balíkov napíšem na záver len môj názor. Balík CS TV dopadne tak, že ho kôli nízkemu počtu platiacich abonentov časom zaradia do balíka multi. Lebo budú mať s tým balíkom vyššie náklady ako zaň dostanú. Jasný príklad je CS film a CS mini. Za Travel a empatiu sa môžme len poďakovať, aj keď každý evidentne túto jeseň očakával omnoho viac.. Myslím si, že programy v balíku CS TV zbytočne zaberajú frekvenciu určenú pre HD televízie(pretože sa jedná o TV vysielajúce program, ktorý bol točený čiernobielo a vysielanie na takejto frekvencii im na kvalite určite nič nepridá a na SD frekvencii neublíži). Tak isto je tam zbytočne dvojmo EurosportHD a HistoryHD. Stačilo do týchto programov pridať DUT zvukovú stopu a zazdielať s providerom, pre ktorého tam skylink pridal tieto dva programi. Mali by priestor aspoň pre dve slovenské alebo české celoplošné stanice vysielajúce už v HD. Tak isto Bebe TV a NG Wild. No a ešte k tomu cenníku. Nedá mi zacitovať výkonného riaditela spoločnosti TradeTec Jaromíra Glisníka : I náš ceník dozná změn. Změny však budou bez výjimky pozitivní. Nový ceník zveřejníme příští týden.
Mal však povedať, že náš cenník sa nezmení, akurát pribudnu nové balíky a skúsime znižiť cenu CS film a CS mini a uvidíme, či si to teraz vôbec niekto bude ochotný zaplatiť...
To je môj názor a myslím si, že skylink spravil obrovský skok vzad.

Drzouni

30.09.2010 13:24 • hrnek
Co si dovolil Glisník ve svém vyjádření jeopravdu vrchol drzosti!!!

CS TV

30.09.2010 13:38 • smscz
Dosud byl CSFilm(jen samotný) za cenu 990Kč/rok, nyní jsou za tuto cenu programy 3.

© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/