Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 17.03.2025 - 03:29:19 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Hanba Skylink-u  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
29.09.2010 12:19 • ® Radom
Tak že, z multibalíku odobrali dve stanice DokuCS a KinoCS a mali ich nahradiť CSfilm a CSmini. Dnes je už situácia iná. Zrazu tieto stanice budú stáť mesačne 3,60 €!!! Výsledok: 2 odobraté SD stanice a jedna pridaná HD stanica. Je to hanba Skylinku. ;( :bad:
To ich avizované pridávanie staníc na jar a na jeseň by sa skôr malo volať odoberanie staníc. :D
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 28   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 2 / 2

Openbox X - 810  
29.09.2010 17:02 • ® VKA
Som tu nový a mám otázku? Budem môcť sledovať balík CS v Sky linku aj
na Openboxe X-810? Má Mpeg 4?

Tak nedá mi, ale teraz to pokakali na celej čiare.  
29.09.2010 16:52 • ® bobo
Tak nedá mi, ale teraz to pokakali na celej čiare. Za komplet balík pýtať 45,00 € mesačne, to sa asi museli s koňom zraziť. A ešte za také stanice. Môj optimistycký odhad predplatitelov: CS TV 0 +/- 10, Man X 0 +/-10 Komplet 0 +/-10. Takže asi budem vážne uvažovať na CS link Total za 11,60 € a HD plus od sky linku za 12,50€, teda spolu 24,10€, čo je takmer polovica z ceny kompletu. A bohate mi to bude stačiť. SKY LINK HANBA :bad:

Jsou to trubci.  
29.09.2010 14:55 • ® hrnek
Že prý jsou číslo jedna,to ano ale komedianti.V říjnu mně končí předplatné a vítej Cslink. :D :D

Ospravedlňujem sa. To je tak keď popri tom robím  
29.09.2010 14:18 • ® Radom
Ospravedlňujem sa. To je tak keď popri tom robím ďalších desať vecí naraz. :D No ale aj tak si neodpustím že je to veľmi slabá ponuka. Jedine čo ma teší je Travel Channel HD. V mojom prípade dve odobrali a dve pridali keď že som mal DokuCS. TV Empatiu nerátam tá je FTA.

CS Film, CS mini  
29.09.2010 13:48 • ® juzek691
...tak skus si to prečítať ešte raz a pomaly keď nevieš rýchlo chápať. CS FILM A CS MINI SÚ ZARADENÉ DO BALIČKA MULTI ZA NEZMENENÚ CENU 99€/rok. Tých 3,60 € platíš vtedy keď nemáš MULTI a chceš iba CS Filma CS mini a žiadné iné programy.

Empatia ja FTA stanica ktorá bude dostupná všade.  
29.09.2010 13:39 • ® Radom
Empatia ja FTA stanica ktorá bude dostupná všade. A CSmini a CSfilm budú platené stanice 3,60 € mesačne. Cenník od 01.10.2010 je zverejnený na Parabola.cz
http://www.parabola.cz/clanky/4083/novinky-skylink-cenik-balicek-cs-tv-premiove-hustler -tv-a-man-x/

Trochu jinak  
29.09.2010 12:58 • ® smscz
;)Doku CS nebyl v Multi balíku. Byl grátis k HD balíku.
Přidáno je(nebo bude):
1. do základu- Empatia
2. do multi- CSMini,(původně prémiový CSFilm jako náhrada za KinoCS)
3. do HD- Travel Channel HD
4. do prémiových- Hustler TV, Man TV
A nový balíček (KinoCS, DokuCS, MuzikaCS) za 990Kč/rok(40,7Euro/rok)
;)Jo a na ManTv se už těším;)
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus

A ešte k tomu pridajú gay program. To je vrchol  
29.09.2010 12:49 • ® zralokm
A ešte k tomu pridajú gay program. To je vrchol voci majitelom Skylink kariet. Radšej mohli pridať Spektrum určite by bol vaččší zaujem ako o Man-X. FUJ SKYLINKU !!!
:bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad::bad:

Celkový počet reakcí: 28 / zobrazují se: 21 ... 28

|<«12»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist