Tak že, z multibalíku odobrali dve stanice DokuCS a KinoCS a mali ich nahradiť CSfilm a CSmini. Dnes je už situácia iná. Zrazu tieto stanice budú stáť mesačne 3,60 €!!! Výsledok: 2 odobraté SD stanice a jedna pridaná HD stanica. Je to hanba Skylinku.
To ich avizované pridávanie staníc na jar a na jeseň by sa skôr malo volať odoberanie staníc.
Tak nedá mi, ale teraz to pokakali na celej čiare.
29.09.2010 16:52 • ® bobo
Tak nedá mi, ale teraz to pokakali na celej čiare. Za komplet balík pýtať 45,00 € mesačne, to sa asi museli s koňom zraziť. A ešte za také stanice. Môj optimistycký odhad predplatitelov: CS TV 0 +/- 10, Man X 0 +/-10 Komplet 0 +/-10. Takže asi budem vážne uvažovať na CS link Total za 11,60 € a HD plus od sky linku za 12,50€, teda spolu 24,10€, čo je takmer polovica z ceny kompletu. A bohate mi to bude stačiť. SKY LINK HANBA
Ospravedlňujem sa. To je tak keď popri tom robím ďalších desať vecí naraz. No ale aj tak si neodpustím že je to veľmi slabá ponuka. Jedine čo ma teší je Travel Channel HD. V mojom prípade dve odobrali a dve pridali keď že som mal DokuCS. TV Empatiu nerátam tá je FTA.
...tak skus si to prečítať ešte raz a pomaly keď nevieš rýchlo chápať. CS FILM A CS MINI SÚ ZARADENÉ DO BALIČKA MULTI ZA NEZMENENÚ CENU 99€/rok. Tých 3,60 € platíš vtedy keď nemáš MULTI a chceš iba CS Filma CS mini a žiadné iné programy.
Empatia ja FTA stanica ktorá bude dostupná všade. A CSmini a CSfilm budú platené stanice 3,60 € mesačne. Cenník od 01.10.2010 je zverejnený na Parabola.cz
http://www.parabola.cz/clanky/4083/novinky-skylink-cenik-balicek-cs-tv-premiove-hustler -tv-a-man-x/
Doku CS nebyl v Multi balíku. Byl grátis k HD balíku.
Přidáno je(nebo bude):
1. do základu- Empatia
2. do multi- CSMini,(původně prémiový CSFilm jako náhrada za KinoCS)
3. do HD- Travel Channel HD
4. do prémiových- Hustler TV, Man TV
A nový balíček (KinoCS, DokuCS, MuzikaCS) za 990Kč/rok(40,7Euro/rok) Jo a na ManTv se už těším
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
A ešte k tomu pridajú gay program. To je vrchol voci majitelom Skylink kariet. Radšej mohli pridať Spektrum určite by bol vaččší zaujem ako o Man-X. FUJ SKYLINKU !!!