Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pondělí • 17.03.2025 - 08:36:59 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
HD prijímač  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
10.10.2010 20:29 • ® Villazon
Zdarec. Poradili by ste mi aký prijímač kúpiť?
Mal by spĺňať tieto požiadavky:
- twin tuner, zabudované HDD aj cez USB,
- pekné OSD menu na obrazovke,
- prehľadné EPG,
- podpora DiseqC 1.1 pre 8 LNB,
- dobrá spolupráca s modulmi CW a I2,
- zabudovaná čítačka CONAX alebo CW/I2,
- dobré chladenie.
Podmienkou nie je možnosť pirátskeho príjmu.
Za všetky rady a tipy ďakujem.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

VU+ duo  
04.11.2010 14:32 • ® vado
Mam ho tiez, odporucam. Pridam, ze streamovat do PC vie aj iny program, ako pozeras na TV. Ma moznost deep standby a bezproblemove prebudzanie sa z neho. Je dobre mat dva koaxy + twin LNB. Ja ho pouzivam s SG2100, ovladanie cez USALS. Oproti DM8000 to nema PiP. Ako uz bolo povedane, je tam Linux a enigma2, HW je MIPS procesor z tej istej rodiny, ako v DM8000, preto dost velke mnozstvo pluginov urcene pre DM8000 funguje aj na VU+. Samozrejme existuje velke mnozstvo pluginov pisanych priamo pre VU. Pre prijimac existuje neho viac typov FW (aj ked vsetky maju zaklad original FW poskytovany vyrobcom) - PLi, VTi, ViX, vratilo sa BH - treba vyskusat, kazdemu vyhovuje nieco ine.
Velmi lahke flashovanie - staci USB kluc.
Mam v nom pol terovy "zeleny" disk. Stavy ventilatora sa daju ovladat, v standby rezime sa da vypnut. Hlucnost aj za prevadzky minimalna.
Ja som s nim maximalne spokojny.

VU+ duo  
04.11.2010 12:25 • ® Roderik
Odporúčam. Vlastním ho. Má dva tunery + možnosť virtuálneho prepojenia, to keby si mal iba jeden kábel k príjmaču. Vtedy vie nahrávať z dvoch transpondérov ale iba buď DVB-S alebo DVB-S2. Diseq som nastavoval na 4 LNB a nebol absolútne žiaden problém. Je to DM8000 v inej krabici. Má Enigmu2 a veľkú podporu image, pluginy... Viem si streamovať signál do PC aj v HD, ovládať ho po nete, zdielať cez LAN karty... Mám v ňom 1,5 TB hdd a dokáže nahrávať aj trebárz 6 programov v HD naraz.

Čo si myslíte o Vu+ DUO?  
12.10.2010 21:42 • ® Villazon
Čo si myslíte o Vu+ DUO?

@par32  
11.10.2010 21:53 • ® Villazon
Existujú niekde nejaké screeny OSD a prijímača samotného? Nejaká dobrá recenzia alebo niečo podobné?
Prípadne Ti napíšem aj mail :)
P.S.: Prečo máš s Technisatmi zlé skúsenosti?

s technisatom mam zle skusenosti.....a ten druhy  
11.10.2010 20:53 • ® par32
s technisatom mam zle skusenosti.....a ten druhy som nemal ešte....
a čo tak : Ferguson Ariva HD TT 500GB

Poraď...  
11.10.2010 20:22 • ® Villazon
Cena nie je až tak podstatná, ale malo by to byť do 500 EUR. Ako píšem. EMU nemusí byť žiadne. Hlavne dobrá podpora s modulmi a kartami. Mám Vantage HD 7100 a Vantage už veľmi nechcem. Nepáči sa mi menu, načítavanie EPG a podpora už tiež nie je bohvieaká.
Rozhodujem sa medzi HD boxom 9200 a Technisat HD S2X. Ide mi hlavne o to, aby to dokázal ovládať ktokoľvek z rodiny. Napr. pri starom technisat STR1, len niekto niečo odklepol a fungovalo ďalej. Tu treba všetko ručne a ja už nato zväčša nemám čas a ani chuť.

ešte si zabudol uviesť cenu Vantage HD-8000 S  
10.10.2010 22:16 • ® par32
ešte si zabudol uviesť cenu :D Vantage HD-8000 S ...tento primač splna všetko a ten diseq pre 8 družic ide v pohode len to treba nastaviť :good: :D

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist