Ferguson - je to to isté?
04.11.2010 21:08 • malena
Chceme kúpiť sat.prijímač na Skylink,doma už máme Openbox 560, ale druhý by sme chceli na HDTV - odporučili by ste mi Ferguson Ariva 200 HD PRV? Predtým sme rozmýšlali nad ďalším Openboxom, ale ten nemá HDTV. Išli by prepojiť na 1 kartu? (Ale to prepojenie nie je podmienkou,keďže sme úplní laici - mohli by sme kúpiť aj druhú kartu.) Ide mi skôro to,či je tento Ferguson vhodný na Skylink aj s výhľadom do budúcnosti nejakých 3-5 rokov a či to bude fungovať tak, že keď ho zapojíme a vložíme kartu,môžeme pozerať TV (satelit je už natočený na Astru). Fakt ďakujem za radu.:eek:

Reakce (nejnovější jsou nahoře)
pre malena

04.11.2010 21:49 • xmerlin
Hoj.Arivu HD200 vrele odporucam.Za tie prachy fakt dobry strojcek,obraz k mojej spokojnosti,karty funguju jak CW tak i nove ICE.Ci sa da prepojit z Openom 560 nwm.;)

Ferguson-Openbox na 2 TV

05.11.2010 18:53 • malena
Dík za reakciu,asi ho teda kúpime, aj keď som dúfala,že mi niekto odpovie aj na to,či ich môžeme nejako prepojiť, aby sme mohli na 1 kartu pozerať nezávisle na 2 TV. A ešte- ak si hokúpim z internetovéhoobchodu,dokážeme ho zapojiť aj bez pomoci technika? Alebo tam musím ešte niečo najprv nahrať? Som v tom naozaj úplne neskúsená,doteraz sme proste vždy zavolali technika a ten to urobil. Ale keďže tanier už je pripravený,zdá sa mi návšteva technika zbytočná.

® malena

05.11.2010 19:06 • par32
musiš mať dalšiu kartu ,a potrebuješ aj lnb na 2primače ,od neho natiahneš kabel k tomu novemu primaču...nenastavuješ s antenou nič -inač super nik -aj tak vyzeraš? :D

Opticum x402p...

07.11.2010 19:15 • Satyr
...ja mam Opticum 402X HD a na plazmu LG funguje bez problemov (a oproti mestskej kablovke, ktoru som mal doposial je to super) + 2 podruzne prijmace na TV s klasickou obrazovkou CRT, vsetko to ide na jednu kartu osadenu v OPTICUMe x402p dalsie prijmace (opticum 4060 cx)su prepojene dvojlinkou a su samostatné a nezavisle ovladane...LNB je na 3 vystupy ku kazdemu prijmacu musi ist samostatny koax...s OPEN boxom nemam skusenost...a ak chces vediet viac skus kuknut sem...
http://www.solideurope.sk/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=472&rowstart=60

© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/