Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 01:49:35 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
nastavenie duo lnb  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
07.11.2010 08:21 • ® ebolla
Chcem Vas porprosit ako nastavit duo lnb na prijem 19.2 23.5 nejak mi to nejde nastavit stale chytim len jeden satelit dakujem za Vasu radu ...
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 2   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Včera som bol zavolaný k antene s monoblockom 19,2  
07.11.2010 18:11 • ® oscilator
Včera som bol zavolaný k antene s monoblockom 19,2 a 23,5 E. Neišli HD programy Skylink. Meraním som zistil, že nastavenie paraboli je v poriadku, ale monoblok som musel dosť veľa stupňov pootočiť,aby som sa dostal na slušné BER a poviem vám,že to som ešte tak namontovaný monoblock nevidel.Samozrejme astra 19,2 sa zhoršila, ale myslím si,že to, čo sa tu predáva ako LNB sú riadne "šunty".Toto LNB MONOBLOCK QUAD stálo cca 52.-€, ale za tie peniaze by malo byť asi iné.
Pozn. Chodieval som služobne na IFA do Berlína a pri jednaní o cenách som dostal takúto odpoveď...môžeme vám dodať LNB aj za desatinovú cenu oproti bežnej...sú to LNB, ktoré sú meraním na výrobnej linke vyradené a bežne nepredajné...tak také asi budú aj na našom trhu.

...postav sa za parabolu do držiaka konvertora daj  
07.11.2010 11:12 • ® patko33
...postav sa za parabolu do držiaka konvertora daj pravú hlavu konvertora lavá je astra 19 .Lavú si niečím prekri a prepni si na Noe tv ,a toč ,keď ti nabehne obraz mal by si to mať OK .;)

Celkový počet reakcí: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist