Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 02:04:17 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
SKYLINK MULTI NA 10 DNÍ  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
18.11.2010 13:31 • ® stefan-s
Zdravím Vás, aktivoval som si službu MULTI na 10 dní prostredníctvom SMS. Prišla mi spätná SMS, že aktivácie prebehla úspešne. Dal som si teda naskenovať všetky programy - tie ktoré mi po naskenovaní našlo fungujú bez problémov. Problém je ale v tom, že programy ako Leo a Spice... ani mi po naskenovaní vôbec nenašlo. Neviete mi poradiť niekto v čom môže byť problém? Ďakujem.

Skytec HD 110 IR
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 15   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

stefan  
21.11.2010 11:57 • ® JohnCena
na opiku ide bloker,tu sa mi zda ze azbox tam treba ten smart bloker zap ale neda sa asi to riesy iny fw ako je fw na CW,takze podla vsetkeho to nefunguje ,skoda a zapisy sa nedaju kuknut aspon som to nenasiel vnom,jedine Card Data slot1,2 tam je o karte info ale ine nic :)
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

JohnCena  
21.11.2010 11:25 • ® stefan-s
Práve, že neviem či mi to pôjde aj potom nakoľko 10 dní od aktivácie ešte neprešlo. Preto som sa pýtal či ešte okrem korekcie chýb EMM a EMM-G treba ešte niečo iné vypnúť. Tiež som sa pýtal, že ak budem mať vypnuté zápisy či po istom čase mi karta neprepadne z dôvodu nečinnosti.
JohnCena: pozerám, že máš v podpise AZBOX S720 USB, kde teda sa dá pozrieť zoznam tých zápisov?
Skytec HD 110 IR

Naozaj nikto nepozná odpovede na moje otázky???  
21.11.2010 07:21 • ® JohnCena
lebo sa pytas somariny bud rad ze ti to ide aj po,a vaz si funkciu BlokeR :D
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

Otázky  
20.11.2010 10:40 • ® stefan-s
Naozaj nikto nepozná odpovede na moje otázky???
Skytec HD 110 IR

Dobre, čo teda z toho vyplýva? Ak si teda vypnem  
19.11.2010 11:37 • ® stefan-s
Dobre, čo teda z toho vyplýva?
Ak si teda vypnem korekciu chýb EMM a EMM-G môžem si takto predĺžiť programovú ponuku MULTI, alebo treba ešte niečo iné vypnúť?
A teda ak mi na kartu nebudú chodiť zápisy, nebudú brať tú kartu ako neaktívnu a po istom čase mi neskončí jej platnosť, prípadne nemôžu to nejako odhaliť (nelegálne sledovanie)?
A čo v prípade ak si o nejaký čas dám preskenovať družicu, potom neprídem automaticky o MULTI programy?
Posledná otázka: Čo sa zápisov na karte týka, kde si to teraz môžem pozrieť? Každý tu spomína, že sa to dá niekde nájsť no ja to za svet nemôžem nájsť (AZ BOX S720 USB).
Skytec HD 110 IR

stefan-ale ci to ide neviem ...  
19.11.2010 08:25 • ® JohnCena
eurosport je na 19,2 a
Návod na použitie pre Blocker
AZBox má vyrážačky s cieľom chrániť svoje karty. Ale čo sú? Ako môžeme aktivovať / deaktivovať nich?
• Ako sa dostať menu blokátory '?
- Menu - Informácie - Informácie o karte - karta Data
• Aký je význam jednotlivých parametrov? Čo je to EMM? Prečo existuje niekoľko EMM je?
EMM-G: Ak sa tento parameter je OFF, znamená to, že bude blokovať blokátor všetkých EMM je určený ku kartám Všetci prevádzkovatelia '.
EMM-S: Ak sa tento parameter je OFF, znamená to, že bude blokovať blokátor všetkých EMM je určená do skupiny kariet, ktoré karty v užívaní patrí.
Ak chcete aktivovať / deaktivovať IRD dáta, pozor na "slávny" musí zapnúť všetky EMM-S, hoci len dočasne.
EMM-U: Ak sa tento parameter je OFF, znamená to, že bude blokovať blokátor všetkých EMM je určená na použitej karty a len to, že jeden.
SMART Blocker: Len nech prejdú niektoré typy EMM je (Keys EMM je), určených na aktualizáciu kľúča a bloku "škodlivý", EMM sa. Pre udržiavať ju aktivovať, musíte overiť, za nasledovných podmienok: EMM-G = ON; SMART Blocker = ON. Ak je téma EMM-G = OFF bude samozrejme kľúče nebude aktivovaný a karta nebude dostávať žiadne EMM-G!

Použitie
Pomocou konvenčné jazyk:
Aké sú rôzne typy EMM pre?
EMM-G = Aktualizácia kľúčov, posielať EMM škodlivý, a update karty ...
EMM-S = Aktualizácia skončí dňom úrovňou, EMM je zameraná na rôzne skupiny kariet (to nie je obvyklé problémy tu).
EMM-U = Povedzme, že ste stratili alebo našli karty, zmenu práv, ktoré môžete sledovať alebo zastaviť monitorovanie niektorých kanálov.
• Ako nastaviť?
EMM-G = ON, všetky EMM-G prejsť
EMM-S = ON, všetky EMM-S prejsť
EMM-U = ON, všetky EMM-U prejsť
SMART-blokátor = ON, ak je táto hodnota na filtri sa uskutočňuje medzi EMM-G nechať prejsť všetky EMM-G, ktoré obsahujú karty kľúče.

Aby sme to zhrnuli, praktických situáciách pre rôzne druhy používateľov:
a) Mám oficiálnu karta platí každý mesiac a rád by som sa pozerať na všetky kanály, ktoré mám právo.
EMM-G = ON / EMM-S = ON / EMM-U = ON / OFF = SMART Blocker
V tejto situácii AZBox čítačka chová sa ako by to bolo oficiálne.
b) Mám kartu MOSCA a chcem ho aktualizovať len kľúče a dátum tried, ja don'twant riskovať straty moja vizitka.
EMM-G = ON / EMM-S = ON / EMM-U = OFF / SMART Blocker = ON
V tomto prípade som sa nechal EMM ich otvoril. Až do dneška boli tieto druhy EMM nie je napadnutý, čo však neznamená, že sa to nestane (Ale je to veľmi ťažké). V mojom prípade som vždy nechať ho aktualizovať IRD dáta.
c) Mám kartu MOSCA a obávam sa, chcem blokovať všetky EMM je:
EMM-G = OFF / EMM-S = OFF / EMM-U = OFF / SMART Blocker = OFF
V tomto prípade je nastavenie aktívne Blocker je zbytočné, pretože to je filter nad EMM-G a tieto sú OFF, nenechajte nič prejsť, tak to nemá nič do filtra.

JohnCena  
18.11.2010 22:20 • ® stefan-s
To vypnutie korekce chýb emm viem vypnúť, ale to emm -g vyp kde môžem nastaviť? V akej časti menu to je?
Inak ešte k tým programom z balíka MULTI. Všetky mi fungujú bezproblémovo až na jeden EUROSPORT. EUROSPORT2 funguje.
Skytec HD 110 IR

stefan  
18.11.2010 21:41 • ® JohnCena
vypni si v menu nastavenie korekce chyb emm,a potom emm -g vyp

Tak poraďte aj mne prosím ako a čo si mám nastaviť  
18.11.2010 21:35 • ® stefan-s
Tak poraďte aj mne prosím ako a čo si mám nastaviť aby som sa tiež mohol tešiť dlhšiu dobu z programovej ponuky ;). Mám AZBOX S720 USB.
Skytec HD 110 IR

marecik  
18.11.2010 20:45 • ® JohnCena
aj tebe ;) :D

mne uz ide mesiac od aktivacie , ale psstt !!  
18.11.2010 19:42 • ® marecik
mne uz ide mesiac od aktivacie :D , ale psstt !! ;)
SkyTec HD 110 IR + motor, Skylink

EMM  
18.11.2010 19:01 • ® lubec
Zaleží od typu prímača.Na niktorích to čiastočne ide.

EMM  
18.11.2010 14:58 • ® zarek
Platnost zapisov najdes v primaci informacie o zapisoch na karte podla datumu vies dokedy ti to pojde.

EMM  
18.11.2010 14:25 • ® stefan-s
Aha, tak dík. A opýtam sa ešte jednu vec. Ak si vypnem zápisy EMM, môžem si takto predĺžiť platnosť ponuky programov MULTI? Ak áno, tak na ako dlho a čo ešte si budem musieť vypnúť aby mi neprišli zápisy?
Skytec HD 110 IR

LEO,Spice  
18.11.2010 14:13 • ® colek
Před nějakou dobou mi to také při proskenování LEO nenalezlo. Zkusil jsem to tedy po 22h kdy se spustí vysílání a poté již bylo v seznamu...Spice najdeš po 23h na kanálu kde přes den vysílá Visat Explorer...

Celkový počet reakcí: 15 / zobrazují se: 1 ... 15

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist