Všechny zdravím,
mám tenhle přijímač cca dva roky a jsem až na drobnosti spokojen. (Drobnosti pro případné zájemce individualně majlem)
Mám k němu připojen externí SATA disk 160Gb na který čas od času nahrávám. Celou dobu občasně sleduji různá fóra, zda někdo rozlousknul přenos z HDD do PC. Zkoušel jsem návody z podobných diskuzí k jiným typům přijímačů, ale ať zkouším co chci - Zoran, programy od StorageLabs, BrowseVFS, tak mi to stále nabízí jen informaci, že disk není naformátovaný. (OS W-XP disk namapuje po USB připojení, ale nevidí vlastnosti) Předpoklad, že je disk používán s formátovým systémem TinyUDF je asi nesprávný. Někde (nějaké fórum) jsem tuto informaci vyčetl jako domněnku. Teď jsem trochu marod a mám víc času si s tím hrát, tak hledám někoho kdo řeší, nebo má vyřešen tento problém na tomto konkrétním typu. Budu rád za jakoukoli konkrétní informaci. Porady typu -"hledej na fóru XY" jsou k ničemu! Opravdu jsem prohlédl kde-co i na zahraničních fórech a co šlo vyzkoušel - marně! Zavolám či zamejluji na jakýkoli podnět.
Díky Jarda
|