Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 02:01:01 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
upc kvalita obrazu  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
10.01.2011 17:41 • ® jarek65
Momentalne som v Anglicku a pouzivam cslink kartu.Kvoli obcasnym vypadkom dvoch frekvecii ako aj abcencii HD programov zvazujem o sluzbe UPC direct.Ake mate skusenosti s kvalitou tejto platformy?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 11   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

vsetky tieto programy idu a su v upc direct...  
13.01.2011 14:47 • ® rudlus
vsetky tieto programy idu a su v upc direct...

Programy?  
13.01.2011 14:33 • ® viera571
Chcem sa spýtať či idu na UPC NOVA ,PRIMA,NOVA CINEMA A PRIMA COOL,lebo na ich stránke ich už v ponuke neuvádzaju v žiadnom programovom balíku.A ešte či maju BARRANDOV.Dakujem za odpoved.

planovat sa planuje....rokuje sa zo severanmi ze  
13.01.2011 10:13 • ® rudlus
planovat sa planuje....rokuje sa zo severanmi ze by sa preberalo ako history hd a tak..namiesto Rush hd daju asi...ale kedy... :(

ja mam tiez cslink s predplatnym este 2 mesiace a  
12.01.2011 18:42 • ® jarek65
ja mam tiez cslink s predplatnym este 2 mesiace a pokial sa to nezmeni z hd vysielanim,volba je jasna -UPC, hoci mi tam tiez chyba Eurosport HD.Neviete neplanuje sa rozsirenie hd ponuky?

Mám zatím cslink ale na jaro chci přejit na  
12.01.2011 08:33 • ® satman 007
Mám zatím cslink ale na jaro chci přejit na předpl. kartu upc. Cena je cca. stejná jako cslink nebo skylink ale co se týče nabídky je upc ůplně někde jinde.
Skylink nej. Vantage 6000, Humax 5100S. Amiko Alien oscam Ymod. Balíček Kombi + HBO MaxPack.

pracoval som s upc od ich zaciatkov a doma ho mam  
11.01.2011 21:41 • ® rudlus
pracoval som s upc od ich zaciatkov a doma ho mam uz odkedy som sa prestahoval z mesta na dedinu...
takze boli porvy a na dddddlhu dobu jediny u nas..
ano kvalita bola na ukor ponuky..ked zacinali tak mali zopar programov...a kedze asi nikto nezusil akym vyvojom to pojde dopredu a kedze podpisali na 10 rokov z Astrou a kedze kapacita sa rozsirit nemohla tym padom poctom programov klesal bitrate....skoncili s kvalitou na Astre tam kde skoncili...
nicmene...neverit spolocnosti ktora je tu nejaky patek a kedze koncila zmluva s Astrou a bolo viac nez zreme ze UPC sa s tymto neuspokoji a pojde inam...som len cakal na zmenu...ja nebudem lietat z operatora na operatora ked je niekde nejaka akcia alebo novy operator---co sa tyka ponuky bola,je a bude naj...to je co sa tyka ponuky...
a co sa tyka kvality..je teraz uplne niekde inde ako na Astre..
digi je pase...
magio je kvlaitou ako upc na astre
skylink...kvalita.mensia ponuka...ale tie ich tahanice neustale sudne...padli aj vacsie firmy ako su tyto...a na to ja cakat nebudem..
takze...
ak ja mozem za seba poradit...nemas inej moznosti ako UPC :D :D
..a teraz cakam sprsku d...nych reci na moju adresu..ale mne je to u recta

Digičko nemůžeš porovnávat s upc. Já sem měl  
11.01.2011 18:16 • ® satman 007
Digičko nemůžeš porovnávat s upc. Já sem měl digičko 3.5 roků a ůplně mě stačilo, čekal jsem jen jak příjde nějaká jiná platforma abych mohl ukončit. Digičko jsem měl jako z mála prvních kolem září v tom roce co to začalo. V té době stálo upc kolem 650Kč. Tož tak nějak. Digičko :bad:
Skylink nej. Vantage 6000, Humax 5100S. Amiko Alien oscam Ymod. Balíček Kombi + HBO MaxPack.

radiotv-tiskovky  
11.01.2011 18:04 • ® AttilaSK
pravda je tak ,že u nás na Slovensku exzistuje UPC DIRECT , DIGI TV , MAGIO SAT ,
mal som digi TV len 6 mesiacov kazdo denné vypadky zamrzavanie ,kvalita .
MAGIO SAT pre man nie je dobrá ponuka
UPC DIRECt mám OPTIBOX ULTRA HDMI PVR 103 programov kvalita mohol byt lepsia ale este 100 krát lepsia ako u ostatné a len 12,88 Eur mesacne
Homecast Magic Pro+ 2*DVB-S2 tuner HDD 250GB, Thor 5/6 - Eurobird 9A - Hot Bird 6/8/9,parabola GIBERTINI 100 AL, GIBERTINI Multifeed 1/3, EMP-CENTAURI Profi line DiSEqC

kedze poznam kvalitu upc z astry ktora bola myslim  
10.01.2011 21:54 • ® jarek65
kedze poznam kvalitu upc z astry ktora bola myslim si este horsia ako digi tv tak preto vaham aj ked sa vela napisalo o zlepseni kvality

nezlob se na mě, attilo, ale napsal jsi pěknou  
10.01.2011 20:17 • ® radiotv-tiskovky
nezlob se na mě, attilo, ale napsal jsi pěknou blbost. pokud máš upc čtyři roky, tak nechápu, jak můžeš napsat, že si spokojenej s kvalitou. ta byla totiž na astře naprosto příšerná. nezlobím se ale na tebe. zřejmě máš nějakou skleněnku, a tak nepoznáš co je kvalita. na thoru se obraz rapidně zlepšil. nechci upc nějak nadržovat, ale myslim si, že co do kvality obrazu jde u nás o nejlepší satelitní službu. co se týká hd, tak je to celkem dobré.

kvalita obrazu  
10.01.2011 18:47 • ® AttilaSK
mám UPC direct už 4 rok ,a som spokojni aj ponukou aj kvalitou . :)
Homecast Magic Pro+ 2*DVB-S2 tuner HDD 250GB, Thor 5/6 - Eurobird 9A - Hot Bird 6/8/9,parabola GIBERTINI 100 AL, GIBERTINI Multifeed 1/3, EMP-CENTAURI Profi line DiSEqC

Celkový počet reakcí: 11 / zobrazují se: 1 ... 11

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist