Blue Dragon Card
05.02.2011 22:10 • tormentor
Měl bych prosbu - mám koupenou kartu Blue Dragon Card mám i programátor a náplně do paketů, která karta otevírá potřebné pakety - akorát bych měl prosbu na návod, jak naprogramovat novou kartu Blue Dragon Card nějaký návod nebo odkaz, kde by tento návod mohl být.
Jsem laik a bude rád za každou pomoc. Předem díky.

Reakce (nejnovější jsou nahoře)
tormentor

05.02.2011 22:32 • moonword
jestli se u programátoru nastavuje taktovací frekvence, tak jí dáš na těch standardních 3.6 MHz. ten samotnej software (dragonloader) má jenom dvě funkce. nejdřív se vždycky smaže karta (erase card) a potom se nahraje náplň (write application)

hodně se o tom diskutuje tady:

06.02.2011 10:54 • moonword
hodně se o tom diskutuje tady:
www.digital-eliteboard.com/blue-dragon-card-1133/
tam najdeš spoustu informací (bohužel v němčině). ale je to celkem bezproblémový. píšou tam, že dobře fungujou i ty nejběžnější programátory, který si můžeš nechat přibalit k tý kartě doslova za pár EUR (např. Smartbee)

a daj vedieť ako to funguje alebo nefunguje

06.02.2011 11:05 • jopo166
a daj vedieť ako to funguje alebo nefunguje :D

aktuální stav:

06.02.2011 11:08 • moonword
aktuální stav:
www.digital-eliteboard.com/f1133/aktueller-status-bdc-124162/

Radko3003

06.02.2011 20:05 • par32
nepostrehol som: ako dopadli tvoje testy v tejto oblasti?

systém Cryptoworks je pro UPC doslova životní

07.02.2011 08:12 • moonword
systém Cryptoworks je pro UPC doslova životní nutnost, protože za něj nemá připravenou žádnou náhradu (narozdíl od Skylinku). navíc výroba karet cryptoworks končí a nebo už možná skončila. jediná náhrada jsou párovaný Nagra karty a UPC HD přijímače, s ničím jiným se nepočítalo.

Skusal som to len na rychlo lebo som bol doma len

07.02.2011 16:33 • Radko3003
Skusal som to len na rychlo lebo som bol doma len jeden den,dal som tam len SCT ale az na treti krat sa mi to tam podarilo nahrat lebo co mam programator PHOENIX tak nieco mi tam zacalo blbnut tak som nechcel rypat do toho a tak som narychlo nahral spät NOVA to pouzivam hlavne na futbalove prenosy z Greckej ligy lebo kamarat mi tam hra futbal,ale zajtra sa ma zastavit za mnou kamarat prinesie mi jeho kartu aj programator takze budem mat o zabavu postarane chcem tam vyskusat Turkov DigiTurk a potom UPC,nevyhoda tejto karty je ze tam moze byt vzdy len jeden provider,takze kdo bude chciet pozerat DigiTurk a potom bude chciet coro moro Redlight pozerat tak mazat a nahravat alebo zohnat viac kariet na jednu UPC,na druhu Total TV,dalsie DigiTurk atd :D Takze zajtra viac napisem nakolko robim a zarabam chechtaky na novy prijmac :D

robíte si tu srandu, alebo ú 3,14 sí na 1 wé

07.02.2011 16:51 • johnydish
robíte si tu srandu, alebo ú 3,14 sí na 1 wé skutočne šlape na nejakej škrabke? :what:

samozřejmě že chodí. píše se o tom všude, občas se

07.02.2011 17:06 • moonword
samozřejmě že chodí. píše se o tom všude, občas se objevujou i srandovně provokační příspěvky, jak někdo na takovou kartu provozuje na sdílení 60 dalších klientů

a odkál sa to vozí? nech s to preklepnem

07.02.2011 17:20 • johnydish
a odkál sa to vozí? nech s to preklepnem

to není žádný tajemství. nakonec ta karta je bez

07.02.2011 17:25 • moonword
to není žádný tajemství. nakonec ta karta je bez náplně naprosto legální zboží a plná se neprodává:
www.satkiwi.com
www.sat-tv-media.com/shop/
www.digital-smartcard-store.com
www.smartcards-reloaded.com
http://shop.dragoncard.info

tak a zas som múdrejší o niečo. ďakujem

07.02.2011 17:39 • johnydish
tak a zas som múdrejší o niečo. ďakujem

kde koupit: často se kolem toho píše hodně

08.02.2011 13:02 • moonword
kde koupit: často se kolem toho píše hodně spekulací, já bych doporučil ten shop satkiwi. z toho důvodu, že ten majitel (bydlí tuším někde v Rakousku) chodí na fórum sat-television, všichni ho tam znají a vystupuje tam pod stejným nickem. určitě vám kartu pošle. není pravda, že prodej karet je nelegální. je stejně tak legální jako prodej diablo modulů (protože všechno se prodává bez softwaru)

ešte som čital že pred stlačenim write treba

08.02.2011 15:50 • jopo166
ešte som čital že pred stlačenim write treba počkať 30 sekund

© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/