Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Neděle • 16.03.2025 - 02:08:25 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Operator?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
08.02.2011 12:37 • ® viera571
Chcem sa spýtať mám OPENSAT 4000 HDPVR a momentálne tam mám kartu SKYLINK,chcem sa spýtať či tam možem dať aj kartu UPC a či tam možu byť obidve.Ked som kupovala prijímače mám to na 2 tv,tak mi bolo povedané že sa to dá.Prosím ak niekto vie ako to je dajte vedieť.DIGI som zrušila,ale SKYLINK má menej programov,tak by som rada vedela ako to je.Mám to aj na dva monobloky ale programy sa tam opakuju,niektore aj viac ráz.A chcela by som vedieť aké idu na volno trebárs hudobné neviem nájsť music box čo ide na volno a aj dalšie.Písala som do UPC ale zatial sa nikto neozval.Dakujem za každu radu.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 8   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Operator ?  
10.02.2011 12:51 • ® aslivins
Co tak pouzit card splitter (smartwi bezdratovy nebo jiny dratovy) na pouziti karty upc na 2 a vice tv ? 'Samozrejme prepokladam ze mate dva prijimace sat. Hezky den :)

® viera571  
09.02.2011 14:14 • ® par32
tak treba nie skylink ale cslink a niekoho kto sa v tom vyzna aby vam poradil pri kave :D

:madakujem za odpovede,ale aj tak neviem čo mám  
09.02.2011 12:59 • ® viera571
:mad:Dakujem za odpovede,ale aj tak neviem čo mám urobiť.Z UPC mi odpísaly že oni nedokážu dať prémiové kanaly na 2 tv.Tak neviem či nenamontujeme spať DIGI,ešte ho mám doma .Zmluva mi končí 28.2.Ja tomu nerozumiem ako sa da dať motor a pod.Bola som sklamaná so Skylinkom,lebo som čakala viacej programov.Hlavne tých hudobných ale nie pre mna ale pre syna.On je polovník a chcel FISCHING,ten máme ale mne chýbaju aj AXN,FILM PLUS a aj PAPRIKA.Ono je to na figu asi nie je nikde komlet ponuka hlavne ked to chcem na 2tv.Na to bolo fakt DIGI najlepšie.

® viera571  
08.02.2011 20:04 • ® par32
suhlasim s tym čo je uvedene nižšie : upc je draha sprostosť -daj si namontovať motor a zacvakaj rozširenu ponuku skylinku- rudlus -to neprevokujem ale načo duplovať zakladnu ponuku?? aj ja som montoval upc ale aby mali lepši obraz to by som netvrdil ...pekny večer

viera571  
08.02.2011 18:31 • ® lms3
platit upc je zbytocne hlavne ked mas skylink kup si motor a mas stovky programov ja ich mam okolo 1300 z toho asi 50 hudobnych momentalne ide cez emu aj bulsat,orf,austria sat tam ide tiez kopec hudobnych a filmovych stanic ak chces mozem ti poslat zoznam vsetkych satelitov a stanic.

myslim ze ak ma kam dat motor tak to bude  
08.02.2011 14:10 • ® rudlus
myslim ze ak ma kam dat motor tak to bude lacnejsie ....a co sa tyka ponuky tak sky proste taku ponuku nema ako upc...kludne sa hadajte...a aj kvalita upc je min. rovnaka ak nie lepsia ako v sky...ale za vsetko sa plati tak ako aj u sky tak aj u UPC..ano-najlepsie by to bolo predplatenkou a mat pokoj na rok

aku tam mas parabolu? vies o tom ze ide o dve  
08.02.2011 13:40 • ® paulo
aku tam mas parabolu? vies o tom ze ide o dve druzice? ako to chces chytat? cisto teoreticky by to slo...na predplatenu kartu upc..a na toroid

dalšiu kartu vložiť sa da cez modul, a v tom  
08.02.2011 13:39 • ® par32
dalšiu kartu vložiť sa da cez modul, a v tom skylinku ti nestači plna ponuka??

Celkový počet reakcí: 8 / zobrazují se: 1 ... 8

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist