V pásme 2,1-2,3GHz v UHF-PÁSME je možné chytiť tieto TV programy: (Nitrička, Joj, JojPlus, TA3, Fashion, TV8, Nova, PrimaCool, Musiq1, Živa, Lux, McBox, Patriot, Film+, STV2, STV1, Óčko, NovaCinema, CSfilm, ČT1, Markíza, Prima, Doma, Spektrum, Paprika, Minimax, Sport1, SpektrumHome, Eurosport, MTVmusic, Discovery, ZoneReality, MTVdance, Nickelodeon, Sport5) a v pásme 2,5-2,7GHz S-PÁSME je možné chytiť tieto TV programy: (STV1, STV2, TV Patriot, RTV Krea, TV Central, Satro promo a kódované programy). 2,1-2,3GHz UHF-PÁSMO sú kanáli v DVB-T norme a v 2,5-2,7GHz S-PÁSMO sú kanáli v DVB-C norme, a čo sa táka 2,5-2,7GHz UHF-PÁSMO v ktorom sú programy v analógovej norme PAL/SECAM teta programy SATRO ponuky SATRO ANALOG MMDS ma vôbec NAZAUJÍMAJÚ pretože toto analógové vysielanie v MMDS SATRO ukončuje koncom tohto roka, a ten konvertor čo si my ty poslal príma iba 2,1-2,3GHz UHF-PÁSMO, a ja potrebujem 2,1-2,3GHz UHF-PÁSMO + 2,5-2,7GHz S-PÁSMO. (p.s.: 2,5-2,7GHz UHF-PÁSMO ma NEZAUJÍMA) Ak by sa dal nejako takýto konvertor zohnať prosím napíšte, Ďakujem.
Odpovědět
|