Mal som dlho tento problem,neviem preco Ceske programy my isli na 95 % a Slovenske raz ano potom nie.
Cely problem nebol v natoceni alebo elevacii Anteny, ale predstavte si v Type Konvertora !
Mal som Singel od HAMy(nejaky lacny) vymenil som ho za LPQ 444 ( pre 4 uzivatelov) a vsetko CS aj SK idu na 96%. Rozdiel bol v priemere vstupneho vlnovodu a v miernom rozdiele v zosilneni signalu.
Teda ak mate podobne problemy,skuste s vymenou Konvertora .
Konvertrot mam presne na strede, ale myslim ze smscz ma pravdu. Ceske programy vo Vertikalnej Polarizacii boli na 96 % teda super prijem /obraz,zvuk)
Ale Sk v Horizontalne Pola. programy sa menila velmi rychlo sila signalu od 45 % po 0%, ( obraz skoro ziadny. A bolo to v tom pripevneni Paraboli,Horizontal nesuladil so skutocnym Horizontalom. Treba to ladit aj schrobami,pripadne Vodovahou.
Kdysi jsem tu psal o této kuriozitě. Buď mě šly CZ a nešly SK (nebo opačně) programy - podle dotažení levého/ pravého šroubu paraboly. Problém byl v kolmosti držáku (konzoly) paraboly.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus