ja by som dal zakon aby nemohli len tak kadekto pouzivat HD a pokutovat ich za to tedka si HD logo davaju skoro secky SD na 13e atd... to HD straca vyznam a len klame ludi ,je to len znacka a na vysledok nikto nepozera
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
Dvojka HD??? To je ako Joj HD, Doma HD, Dajto HD... Nikto to nikde nevidel, ale HD v logu majú. (A nepíšte mi že áno, keď má ktomu prístup možno 0,0001% ludí..) To HD znamená nie High Definition, ale na slovenský spôsob High Deformaion alebo High d.e.b.i.l.i.to...
„Do DVB-T s Dvojkou v HD zatiaľ neuvažujeme, museli by sme upraviť bitraty ostatných televíznych a rozhlasových služieb v rámci DVB-T multiplexu,“ informoval Doležal.
Za statne peniaze (a peniaze koncesionarov) sa opat prevadzkuje nieco, z coho maju prospech jedine komercny kablovy a iptv operatori ktory budu signal zo SIXu tahat do svojich spoplatnenych ponuk.
A namiesto riesenia tohto problemu sa nas parlement bude radsej zaoberat pretlacanit slovenskej tvorby do vysielania komercnych radio stanic.