Dobrý den ,menší otázka . V dubnu tohoto roku jsem přestal platit ten servisní poplatek . Po nějaké době ta karta úplně končí nebo můžu kdykoliv ten servisní poplatek zaplatit. Zatím nemám v plánu nic platit ,využívám pozemní digitál .Moc díky za radu a hezký den přeji,
Ahoj ja mam 2 karty...na jedenej mi serpo plati do konca buduceho roka...druha ta mi platila do marca 2015 a tak som sa im na to vykašlal...skylink na mňa nie behom 3mesiacov mi vyvolavali a hadzali ponuky na baličky a že prečo už neplatim poplatok...no tak som im vždy povedal že už ma to nebaví že každy rok to zdvihnu a že idem kupiť normal antenu a stači mi par kanalov z pozemnej tv...no a daľší mesiac mi volaju zas a zrazu mi dali ponuku na 2roky a serpo za staru cenu tak som suhlasil moja rada treba ich nechať v strachu a potom povolia dobra je aj stara cena ked už som im nedal tu novu
Nejdéle do začátku dubna 2016 znovu zaplať servisní poplatek. Jinak budeš platit asi o 300 kč víc za opětovnou aktivaci. Nebo pošli SMSku za 25Kč pro aktivaci na deset dní a máš opět na rok pokoj.
Po roku nepouzivania karty ju tusim treba znovu zaregistrovat (zaplatit reg. poplatok) a potom zaplatit nejaky balik alebo servisny poplatok. Pozri aktualne VOP.