|
"co teraz s tym urobime, ha ?" Nic, slaboduchým,
|
|
17.10.2015 17:50 • ® ku.ba |
|
|
"co teraz s tym urobime, ha ?"
Nic, slaboduchým, jako jsi ty, se neodporuje.
Odpovědět
|
|
|
a ja zas viem od mala ze kuba = trúba.. a co teraz
|
|
17.10.2015 17:47 • ® Vlado Fogo |
|
|
a ja zas viem od mala ze kuba = trúba.. a co teraz s tym urobime, ha ? Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
|
Vlado, už vím kdo je kdo a myslím, že se nemýlím.
|
|
16.10.2015 12:16 • ® ku.ba |
|
|
Vlado, už vím kdo je kdo a myslím, že se nemýlím. Nápověda: Vladimír ten blbec není.
Odpovědět
|
|
|
jak taki ako ja pochovavaju forum, potom taky ako
|
|
16.10.2015 12:12 • ® Vlado Fogo |
|
|
jak taki ako ja pochovavaju forum, potom taky ako ty pochovavaju providerov.. a teraz mi povedz co je horsie, ked zanikne forum, alebo skrachuje provider ..
BTW: a na margo toho blbca poznam ine a pravdive, t.j: "Nikdy sa nehadaj z blbcom, lebo sa velmi lahko moze stat, ze si vas ludia pomylia.. " Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
|
Keďže boj s blbcom a burinou nie je možné vyhrať,
|
|
15.10.2015 15:52 • ® vladimir22 |
|
|
Keďže boj s blbcom a burinou nie je možné vyhrať, lebo blbosť a burina sú nekonečné, končím túto debatu. Len pre uptresnenie: Amiko mini ponúkajú u nás v sat predajni a nie na heureke. Už v predajni mi povedali, že alternatívny príjem bude na ňom fungovať, no ja som si to chcel tu ešte overiť. Už sa ani nečudujem, že som tu nenašiel pochopenie. Navyše vôbec neplačem ale smejem sa nad nevraživosťou diskutéra Fogoša. Takýto pochovajú toto fórum skôr ako sa nazdáme.
Odpovědět
|
|
|
fora su na vzajomnu vymenu skusenosti a nie ze sem
|
|
15.10.2015 02:28 • ® Vlado Fogo |
|
|
fora su na vzajomnu vymenu skusenosti a nie ze sem pride nejaky trulo ktory si cez heureku najdse najlacnejsi box a ked je z neho jasny pride plakat po forach ! Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
|
Na čo sú potom fóra, ty mudrlante? Bohužiaľ, aj
|
|
14.10.2015 22:29 • ® vladimir22 |
|
|
Na čo sú potom fóra, ty mudrlante? Bohužiaľ, aj takých kecálkov ako si ty, sú plné a vďaka tomu viaznu.
Odpovědět
|
|
|
@vladimir22
|
|
14.10.2015 13:52 • ® Vlado Fogo |
|
|
a potom sa sem nezabudni prist vykydat s otazkou ze ako to mam nakonfigurovat a pod...
somrackov tvojho rangu su plne fora Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
|
Konečne správna reakcia, Ak odporúčané Amiko
|
|
13.10.2015 18:35 • ® vladimir22 |
|
|
Konečne správna reakcia, Ak odporúčané Amiko nájdem v predajni, určite ho kúpim.
Odpovědět
|
|
|
Abych ukončil tuto vášnivou diskuzi - ano,na
|
|
12.10.2015 23:17 • ® tahlovej |
|
|
Abych ukončil tuto vášnivou diskuzi - ano,na sdílečku by Ti i dvoumegový připojení mělo stačit a pokud máš na mysli toto - http://amikostb.com/?q=product&id=277
,tak se o sdílečku pokusit můžeš(ale bez záruky).
Odpovědět
|
|
|
Len tak ďalej
|
|
12.10.2015 21:47 • ® vladimir22 |
|
|
Myslel som si, že rozhýbem diskusiu na tomto zaspatom fóre. Kdeže. Už sa nečudujem, že Česi nás považujú za menej inteligetný národ. Veď čo odpoveď, to prejav tuposti a neprajnosti. Nepotrvá dlho a "uvedomelí" diskutéri pravdepodobne toto fórum zahubia. Už tomu asi veša nechýba. Len si spočítajme počet diskusií za deň na Satcentre a na Parabole. Nemusíme byť ani jasnovidci a ľahko zistíme, čo fórum pri takomto "napredovaní" čaká.
Odpovědět
|
|
|
a co si to teda nekupis a nevyskusas? Pytaj sa na
|
|
|
a co si to teda nekupis a nevyskusas? Pytaj sa na inom, ab, fore, tu nie.
Odpovědět
|
|
|
Aby si sa nezbláznil od samej dobroty.
|
|
11.10.2015 17:44 • ® vladimir22 |
|
|
Aby si sa nezbláznil od samej dobroty.
Odpovědět
|
|
|
a co tak spytat sa priamo na tom ruskom studijnom
|
|
11.10.2015 17:09 • ® Vlado Fogo |
|
|
a co tak spytat sa priamo na tom ruskom studijnom servery ? tam kde platis tam sa pytaj o radu, ci snad si tu zaplatil niekomu ked cakas odpoved ? ja myslim ze so sharujucimi sockáčmi sa tu nikto moc nebavi Nikdy sa nehádaj z blbcom, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že si Vás ľudia pomýlia ..
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 18 / zobrazují se: 1 ... 14