|
traktore
|
|
16.03.2019 11:49 • ® major13 |
|
|
EPT sports HD v poho slape aj na malu prijmovu antenu maximum E-85...
Odpovědět
|
|
|
Mily spravca.
|
|
17.02.2019 13:46 • ® Twigit |
|
|
[i]Posledný pozdrav od Wardera, ponechávam ho tu ako jeho vizitku a zároveň odpoveď kritikom občasného prečistenia ("cenzúry"):[/i]
Tak ja som hulvat zato ze nejaky multinickovi skrachovany k.kot ma nazyva h....om a kedze ty si priposrany drzal picu tak ja som mu v jeho style odpovedal ? Tak nato mozes zabudnut ty porusena osobnost, kazdy dostane odomna len to co si zasluzi.
Takze buzeranti, moja poklona a vedzte ze Warder vas sleduje. A teraz ma mozete poosierat.
Odpovědět
|
|
|
@ Warder
|
|
17.02.2019 12:16 • Správca |
|
|
Warder dostal na tomto fóre doživotný ban a jeho príspevky boli prečistené. Jeho opakované hulvátstvo vyzerá skôr na diagnózu poruchy osobnosti než dočasnú indispozíciu, takže s nápravou nepočítame. Ďakujeme za upozornenia aj od ostatných.
Odpovědět
|
|
|
@Warder
|
|
16.02.2019 18:19 • ® ku.ba |
|
|
Boha jeho, jak může beztrestně takové hloupé HOV.ADO Warder tady přispívat. Omlouvám se za slovník, ale tohle fakt nemá obdoby. Že tě máma raději nespolkla.
Odpovědět
|
|
|
nevím kdo a který dostal na vedlejším foru po
|
|
16.02.2019 07:33 • ® fekete |
|
|
ale ty si si tam udělal za cca 2 měsíce takovou autoritu že jsi MUSEL díky nevoli celého fora skončit,takový si byl megaadmin spíše megav... tam ti to xy lidí napsalo co jsi zač a nikdo ti to neodpáře
pčečti si to po sobě co píšeš několikrát a pár vulgarizmů tam uvidíš.
já zapomněl-civilizace tam k vám nedorazila a hnůj ti kouká z bot.
hovk a hlavně konec. Válku s volem nelze vyhrát
Odpovědět
|
|
|
@fekete
|
|
15.02.2019 22:18 • ® major13 |
|
|
načo mudruješ...však sociopat oneeeee ide maximálne sám za sebouu v podobe rôznych multinick name. Warder má pravdu! Nakoľko oneeeee používa množstvo ukradnute podobných nick name, pretože aj trebárs tunajší nick "kompresor" ukradol a snažil sa vydávať za nick bohus31. Pretože práve bohus31, má youtube kanál kompersor4...Inak sociopat oneeeee, twoooo a.i. je poľutovania hodná osoba! Pretože sa tu nedávno chválil tzv. svojou fotkou gulečníku, ktorú iba a len ukradol z web site parabola.cz...
Odpovědět
|
|
|
indulona opět předvedla výkon
|
|
15.02.2019 20:29 • ® fekete |
|
|
a opět "správca" dělá mrtvého brouka-akorát kecy a skutek utek.
Pane "správca" tento megaadmin by za toto na jiném foru by už dávno letěl že by se nestačil divit-tady vulgaritou jenom hýří.
Zrušte pravidla-jsou k ničemu či zase???? bude upozornění pokolikáté?? Válku s volem nelze vyhrát
Odpovědět
|
|
|
kedze sa tu veselo maze tak odchadzam za
|
|
15.02.2019 16:50 • ® twoooo |
|
|
Odpovědět
|
|
|
www.goal.com/it/notizie/champions-league-in-chiaro
|
|
15.02.2019 11:33 • ® Warder |
|
|
Napriklad pozri na
www.goal.com/it/notizie/champions-league-in-chiaro-le-partite-trasmesse-dalla-rai/88oqaidus7k1snlvj6nedfy4 Nosce te ipsum.
Odpovědět
|
|
|
Dáva Rai 1 Ligu Majstrov FTA na 13,0,E v SD
|
|
14.02.2019 15:17 • ® Zetor25 |
|
|
Dáva Rai 1 Ligu Majstrov FTA na 13,0,E v SD kvalite?, Za odpoveď vopred ďakujem, Lebo ak áno tak Rai Uno v SD mám uložené na pozícii (0220/0585).
Odpovědět
|
|
|
twoooo
|
|
13.02.2019 21:34 • ® Zetor25 |
|
|
Ja som sa slušne opýtal na Telekom Srbija a ty si si do mňa rypol.Tak kto začal???
Odpovědět
|
|
|
ty si zacal...
|
|
13.02.2019 18:15 • ® twoooo |
|
|
ty si zacal...
Odpovědět
|
|
|
Si robíš zo mňa srandu že??,Ako si sa sním mohol
|
|
13.02.2019 18:04 • ® Zetor25 |
|
|
Si robíš zo mňa srandu že??,Ako si sa sním mohol rozprávať keď on je zo Srbska, a ty zo Slovenska tak to nechápem, Čakal som že dajú niečo free ako ochutnávku ale asi to reálne nebude.
Odpovědět
|
|
|
Ano dneska sme kecali pri cigaretke s riaditelom a
|
|
13.02.2019 17:34 • ® twoooo |
|
|
Ano dneska sme kecali pri cigaretke s riaditelom a slubil ze niektore programy ti pusti.
Odpovědět
|
|
|
Trochu odbočím od témy, cxhem sa opýtať že či
|
|
13.02.2019 16:15 • ® Zetor25 |
|
|
Trochu odbočím od témy, chcem sa opýtať že či neplánuje Telekom Srbija na satelite 23,5,E spustiť nejaké nové FTA stanice z Balkánu??, Budú tam aj Chorvátske programy?, Lebo že vraj tam malo byť cca 30 programov FTA je tam iba 1 FTA, Čakal som že tam dajú FTA aj BBC World Europe, Al Jazeera, France 24 English, EuroNews, RT a CNN UK a Sky News ale čo už.
Odpovědět
|
|
|
@Warder
|
|
12.02.2019 21:58 • ® ku.ba |
|
|
Odpovědět
|
|
|
Vsetky tie tvoje azerbajdzanske kanaly su FTA, to
|
|
12.02.2019 16:02 • ® Warder |
|
|
Vsetky tie tvoje azerbajdzanske kanaly su FTA, to co vydis na Ictimai je len info, ze je k nemu pripojeny aj BISS. Nosce te ipsum.
Odpovědět
|
|
|
Nejakým zázrakom mi ide ITV na 13,0,E kód je BISS,
|
|
12.02.2019 15:44 • ® Zetor25 |
|
|
Nejakým zázrakom mi ide ITV na 13,0,E kód je BISS, naladil som to spolu s AZTV a Xezer (Divadlo),A ten ITV-ictimai TV z Azerbajdžánu ide aj bez kľúčov ako je to Možné?, Žeby bol systém BISS už prelomeny úplne????, Za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25
Odpovědět
|
|
|
špagetoviny
|
|
12.02.2019 11:43 • ® twoooo |
|
|
na prvej strane hyperboly. ale rypu do neho aj tak
Odpovědět