Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 28.11.2024 - 01:39:25 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/1           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata
lyngsat stream parametry počítače

Zahraniční stanice
lyngsat stream parametry počítače  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
25.11.2024 11:50 • ® karprox
Rád bych přijímal signál z lyngsatu stream, ale jde mi o to jaké výbrat PC respektive raději n-book, (nejspíše 17"), s možností přípojit asi přes displayport tv, nebo opravdu veliký, prakticky maximální možný displej. Jde mi o to, aby parametry počítače nevedly k trhanému, přerušovaému přenosu. Představuji si řešení, které by disponovalo i určitou rezervou tak, aby případné budoucí zvýšení nároků bylo schopné zvládnout s určitou minimální rezervou. Samozřejmě chci to co jde přijmout přes parabolu, přijímat klasicky, ale ty družice, které jsou pro nás objektivně nedosažitelné, bych rád vykrýval touto cestou. Je mi jasné, že z druhé strany příjem omezují parametry internetového připojení, ty bych ale rád řešil až následně tehdy, kdy by mi příjem některých progamů prakticky vylučovaly. Po stránce přijímajícího počítače/nbooku bych rád ale předem splnil všechny nároky, které by vůbec mohly přicházet v úvahu pro kvalitní příjem. Představuji si, že by omezením mohly být základní parametry počítače/nbooku, ale pravděpodobně i parametry karty.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 1   ¤
newresp Nová reakce na téma
ERROR
Přidání nové reakce k tomuto tématu.
Přihlašte se: Přihlášení. Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.

Do diskuse se můžete zapojit i anonymně. Takové reakce jsou ale zobrazeny na stránce až po její autorizací provozovatelem stránek.

HTML: Vypnuto, Značky: Vypnuto, Smajlíci: Vypnuto, Přílohy: Vypnuto

Opište 4-místný číselný kód z obrázku.

Pole označená * (hvězdičkou) je nutné vyplnit!

Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Repase?, ale která?, s jakými parametry?  včera
27.11.2024 16:09 • ® karprox
Repase?, ale která?, s jakými parametry?
Zvažoval jsem pro tento účel pořízení repasovaného 17" notebooku s display portem, podle parametrů bývají tak od 4 do 25 tis., a já bych rád ušetřil, ale nerad bych zvolil variantu, která by nakonec nebyla plně funkční. Netuším zda, ale napadlo mne, že by mohlo v tomto případě záležet i na parametrech videokarty. Takový nbook bych používal i pro jiné účely, ale jeho hlavním využitím by byly právě tyto streamy a případně i připojení videokamery.

Celkový počet reakcí: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist