Rád bych přijímal signál z lyngsatu stream, ale jde mi o to jaké výbrat PC respektive raději n-book, (nejspíše 17"), s možností přípojit asi přes displayport tv, nebo opravdu veliký, prakticky maximální možný displej. Jde mi o to, aby parametry počítače nevedly k trhanému, přerušovaému přenosu. Představuji si řešení, které by disponovalo i určitou rezervou tak, aby případné budoucí zvýšení nároků bylo schopné zvládnout s určitou minimální rezervou. Samozřejmě chci to co jde přijmout přes parabolu, přijímat klasicky, ale ty družice, které jsou pro nás objektivně nedosažitelné, bych rád vykrýval touto cestou. Je mi jasné, že z druhé strany příjem omezují parametry internetového připojení, ty bych ale rád řešil až následně tehdy, kdy by mi příjem některých progamů prakticky vylučovaly. Po stránce přijímajícího počítače/nbooku bych rád ale předem splnil všechny nároky, které by vůbec mohly přicházet v úvahu pro kvalitní příjem. Představuji si, že by omezením mohly být základní parametry počítače/nbooku, ale pravděpodobně i parametry karty.
|