|
cryptoworks
|
|
23.08.2005 15:09 • cryptoworks |
|
|
cryptoworks este nebol a coskoro ani nebude prelomeny,takze tam mozes vlozit 0,000 kodov....chapes? neda sa to ty kon...
Odpovědět
|
|
|
Ziadne ...
|
|
06.08.2005 15:43 • anonym |
|
|
Ziadne
Odpovědět
|
|
|
zdravim,v tejto oblasti som am ...
|
|
|
zdravim,v tejto oblasti som amater, ale chcem sa opytat, ci je nejaka moznost pouzit jednu kartu na slov. a ces. programi?
Odpovědět
|
|
|
eelleekkttrriik kaarr
|
|
|
Odpovědět
|
|
|
:mad: :mad: :mad: :mad: : ...
|
|
20.05.2005 07:40 • anonym |
|
|
Odpovědět
|
|
|
fgfg
|
|
20.05.2005 07:40 • sssssssssssssss |
|
|
Odpovědět
|
|
|
PIC16F84A
|
|
|
vie mi niekto pomoct so zaverecnou pracou z mikroprocesorov.
Odpovědět
|
|
|
Re: CryptoWorks
|
|
|
po k...t
Odpovědět
|
|
|
TV karta
|
|
|
Nevie mi niekto poradit kolko kodov {cryptoworks}sa da vlozit do karty Mixcard128 {cistej karty Atmega128+FUN4 v jednom}?
Odpovědět
|
|
|
cool
|
|
|
brutalna matematicka operacia
Odpovědět
|
|
|
Same Fucke Tlachy
|
|
26.07.2003 20:28 • Rumburak |
|
|
A moje Babicka prolomila Secu2 PS Babicka je totiz starej profik
Odpovědět
|
|
|
|
|
|
ale ved hovorim ze andrej s prelomil CW a stal sa zäzrak
Odpovědět
|
|
|
|
|
|
no ved hovorim ze andrek s trepe blbosti
Odpovědět
|
|
|
|
|
|
Gold karta zvladne presne tolko ako Fun karta a o tri tv stanice menej ako Slovaklink karta. To bolo napísané dobre. Dodávam, že zvládne o 4 programi menej ako Czechlink.
Odpovědět
|
|
|
Čo na to povedať
|
|
06.06.2003 08:37 • Štefan |
|
|
K posledným dvom reakciám - neviem či sa vyjadrujete k položenej otázke alebo k reakcii andreja s. Ale rozhodne odpoveď andreja s na položenú otázku je perfektná.
Odpovědět
|
|
|
|
|
05.06.2003 22:48 • anonym |
|
|
no väčšiu blbosť som ešte nečítal
Odpovědět
|
|
|
|
|
|
no vačšiu kravinu som dnes nečítal
Odpovědět
|
|
|
|
|
05.06.2003 09:53 • andrej s |
|
|
GoldWafer microcontroller - PIC 16F84 EEPROM - 24LC16 - do nej vlozis akykolvek kod (ak ho poznas) ale iba jeden.Do karty mozes dat do 16 provajderov naraz. FunCard, FanCard 2 microcontroller - Atmel AT90S8515A EEPROM - 24C64/65 Tiez berie akykolvek kod ale 3 az 6 kodov naraz.Ak zostanes pri jednom kode tak vlozis ovela viac provajderov ako do GW. PicCard microcontroller PIC 16F84 EEPROM - 24LC16 - je ako GF, urobis si ju sam. PicCard2-je ako FunCard, ma PIC namiesto Atmel, tiez vraj ju urobis sam-neviem neskusal som. Pozri arex.com.ru.
Odpovědět
|
|
|
konečne
|
|
|
Už bol nalomený cryptoworks ešte som o tom nepočul prosim ťa hoď kody na net alebo sa nepytaj také blbosti
Odpovědět
|
|
|
|
|
|
Nevsimaj si takych co si robia s teba srandu.Ja Ti to prezradim ale nechaj si to pre seba.Gold karta zvladne presne tolko ako Fun karta a o tri tv stanice menej ako Slovaklink karta.Ale nemam to odskusane.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 21 / zobrazují se: 1 ... 20