Prosím vás o radu, mám analogový satelitní komplet Mascom SR 3502 s fc. DiseqC 1.0 parabola 80, s 2 LNB, příjmám dvě družice Astru a Hot Bird, dohromady nějakých 59 nekodovaných programů. Při prohlížení přehledů volných TV stanic na těchto a jiných net stránkách jsem zjistil, že některé frekvence i když jsou volně sledovatelné po jejich přepočtení si je na mém sat. kompletu nenaladím. Protože při krokování frekvencemi jsem zjistil že maximální rozsah frekvence mého příjmáče jsou od 700 do 2250 což po přepočítání je od 10450 do 12000 a má li některá volně sledovatelná TV stanice frekvenci mimo tento rozsah i když je volně sledovatelná nemám možnost si ji naladit, protože nenavolím na příjmači frekvenci mimo tento možný rozsah frekvencí. Není nějaká možnost jak se dostat i přes tento omezený rozsah navolení frekvence 10450 - 12000 abych mohl navolit volné TV stanice mimo tento rozsah, které mají uváděné frekvence přes 12000 což odpovída číslu přes 2250 na mém přístoji což už mi ale nejde navolit. Na satelitním kompetu mám namotnovány 2 LNB konvetory ALPS BSTE8 - 601B Univerzal LNB L.O: 9,5/10,60 GHz a oba kabely jsou svedené do Satelitního relé 0/22 kHz COAX SWITCH 0/22 kHz model S.110 C 950 - 2300 MHz. Pomohla by třeba případě nějaká změna a volba jiných těchto komponentů případně jaká a za co abych mohl navolit na svém sat. přístroji i frekvence volně sledovatelných TV stanic s frekvencí přes 12000 což odpovídá 2250 což je maximální hodnota frekvence, kterou mohu nyní na svém příjmači navolit. Děkuji moc za odpověď a budu moc vděčný za radu popřípadě za info, které by mi pomohli. Děkuji Tomáš
|