Mam dva prijímače Homecast medzi sebou prepojene mal by som na jednej družici prepínať nezávislé od druhého ale mne to nejde iba to čo mam na jednom tak aj na druhom čo mam špatne.
Vždy ti půjde jen ta část, která je "vyšší". Tudíž horizontal je 14V, vertikal 18V. Low pásmo (cca. do 11.600MHz) je 0kHz, high pásmo (cca. od 11.600MHz) se přepíná 22kHz. Z tohot vyplívá, že pokud některý přijímač zvolí vertikal, pojede jen vertikal (protože do LNB půjde 18V), pokud k tomu zvolí program z high pásma, tak pojede jen high pásmo, protože LNB bude přepnutý díky 22kHz signálu do vyššího frekvenčního pásma.
Nevím , nikdy jsem to nezkoumal , ale piš si , že to bude právě ta nepravá co by se ti hodila ! Ta lepší zpráva , že by ti vždy měl jít komplet jedna frekvence . Třeba celý slovak link na obou přijímačích .
Jestli máš len jedno LNB tak ti půjde vždy jen jedna čtvtina programů podle toho jaké napětí mu posíláš tím prvním přijímačem . Jestli se mýlím tak mě někdo opraví , u analog to je buď horizontální nebo vertikální a u digitálu H+ ,H- , V+ , V- . Abys to vyřešil měl by jsi si pořídit twin konektor řádově za 1000 .- Kč