Jsem v tomto úplný začátečník.Koupil jsem satelit. přijímač Homecast 150 CR.Má vstup na kartu czech line, kterou využívám.Při spouštění jsem měl volný program Motors Tv, který te´d zakodovali.Jaké mám s tímhle přijímačem možnosti odkodování tohoto apodobných programů?Mám zájem hlavně o motoristické stanice.Existuje nějaký packet?Dík za fundované rady.
Neviem či ten prijímač má otvor na CI modul,ak má tak si kúp aspoň X-Cam modul stojí okolo 3000sk oplatí sa to môžeš znova sledovať aj Motors TV a veľa kodovaných programov bez karty.Softcam alebo klúče môžeš sám dávať dialkovým ovládačom okrem toho koduje aj org. karty Czech link,Slovak link Fun6.atd.
Motor tv už nejde volne zo žiadnej družice... Eurobird je videoguard Astra je Viaccess Hot bird Viacces bud ten Clear TV z astry, alebo Thor 1°W Canal Motor 80 12,226/V svět motorů norsky 28000 7/8
už není!!! (nedávno ho zakódovali!) na astře1 19E je teď CLEAR TV, s Motors se to nedá srovnat, ale z nouze cnost.. (časem se má přejmenovat na RACEWORLD a možná i malinko zatraktivnit obsah)
tuším že na eurobirde je volný! a potom ďalšie na astre a hotbirde sú kódované. ďalej o motorsporte a pod. je na kanal motor na thore (volné), tvn turbo (hotbird zakódované)