Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 12.03.2025 - 05:28:05 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 1/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
cenzura - mizející starší příspěvky  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
08.09.2005 16:43 • Karel Fischer
byl tady jeden příspěvek bez urážek či hrubých slov či jakékoliv reklamy a najednou je fuč!
může mi to někdo vysvětlit?
co se nehodí, to se zcenzuruje?
:mad:
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Re:satCentrum  
09.09.2005 00:44 • tondo
Tak beru to na vedomi a padam z tyhle super naprdel stranky co nejrychleji pryc!-a na margo cenzury jen tolik ze tady byla!-je!-a bude!-ze mam pravdu vazeni soudruzi ze satcentra!!!-no moje osobni skusenost s vama ma o tom presvedcila ze je to tak jak pisu!!!

Karel, myslim, ze som pochopil ...  
08.09.2005 20:56 • reno
Karel, myslim, ze som pochopil skryty (ale jasny) vyznam vasho prispevku. Tiez ma mrzi, ze je to tak, ako to je.

Podle neoficiální info se stále mluví..  
08.09.2005 19:38 • satCentrum
Dík za podporu. Podle neoficiální info se stále mluví o Astře 3A, na příští týden máme přislíbenou (snad) oficiálnější zprávu, uvidíme. Vše by se určitě mělo stihnout do konce roku, protože Eutelsat počítá s odsunem Eurobirdu z této pozice.

@satcentrum: jste dobry web a ...  
08.09.2005 18:34 • Jaaa
@satcentrum: jste dobry web a drzim palec do dalsi prace...
muzete prosim zjistit u nejpovolanejsich,kdy a hlavne KAM se presune paket CzechLink?dekuju moc.

Nevím, o jaký příspěvek se jed ...  
08.09.2005 18:05 • satCentrum
Nevím, o jaký příspěvek se jednalo, já jsem dnes zde smazal své téma o výpadku aktualizace, protože vidím, že nemá cenu osobně jakkoliv reagovat, cenzura je ale pro to určitě silné slovo... Pokud někteří (a to nemyslím zrovna vás, který dnes píšete pod nickem Karel Fisher) nadáváte na tento server a i mou osobu - nic vám nebrání nečíst zdejší příspěvky a nereagovat v diskusi. Případně si někde vytvořte jiný a lepší satelitní web. Na tento nijak nepřispíváte - ani peněžně, ani článečky či zprávičkami - jen nás, kteří vám chceme v dobré víře přinášet co nejvíce informací, to napadání ze stran určitých lidí mrzí a ubírá chuť do práce. Děkuji za pochopení, V.Hrubec

Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist