Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Úterý • 07.01.2025 - 02:30:16 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

DVB-T
HUMAX II - Digi- nastavení pro Diseqc?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
25.05.2007 09:30 • Pája
Ahoj..nemůžu pořád ten diseqc s humaxem rozchodit..ani na použití usals ani s režimem diseqc 1.2 . prostě to nepřepíná a nevím proč..i jednotlivé koaxy od družic jsem si označil a přesně zapojil(tj.např.intelsat vstup 1, A1 vstup 2 apod.) ale signál krom intelsatu nikde..přepínám ve volbách třeba Astru, ale signál podle frekvence např. na A1 10832...se prostě nenajde..nevím kde dělám chybu..dokáže někdo s nastavením poradit???.děkuju moc.. :(
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 3   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Když mám EMP S168 8x vstup tak ...  
25.05.2007 13:36 • Pája
Když mám EMP S168 8x vstup tak to musí být nastavené na určité vstupy?..nemůžu dát třeba A1 na vstup č.2 ? atd.? mám A1, 3A, Astra 2 -28,2, hot bird...jak to tam mám teda poskládat??? jak mám A1 najít když se mi signál nezobrazuje i přesto že mám kabel ok?..musím do určitého vstupu? ...klidně oželím třeba 3A aby to makalo na 4 vstupy tohohle diseqcu, ale jak mám zapojit? nebo mám náhodně vyzkoušet který vstup z 8 je zrovna pro astru 1 19,2?..může mi to někdo polopaticky vysvětlit?..dělal už jsem spoustu diseqců, ale tohle jsem ještě neviděl..děkuju moc..

diseqc  
25.05.2007 13:24 • ivik2006
treba najst astru, potom povolit astru1(v nastaveni) a na astre1 zapnut diseq C D

Digi Tv  
25.05.2007 11:36 • anonym
neni to jednoduchy na tomto stroji

Celkový počet reakcí: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist