Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pátek • 10.01.2025 - 00:29:09 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Digi TV
Výmaz niektorých programov Astry pri prechode  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
26.12.2007 23:27 • ® jogijogi
Chcel by som vás poprosiť o radu. Mám prijímač HumaxII na Digi, anténa je s motorčekom kvôli príjmu programov aj z Astry. Od začiatku decembra - po viacnásobných pokusoch o inštaláciu staníc na Astre a následných presunoch na Intelsat 1002 obraz vždy na niekoľko sekúnd zamrzne. Po presune na Astru sú niektoré stanice /stále tie isté/ vymazané /napr. RTL, SuperRTL, Vox, ZDF.../ Ak teda chcem pozerať spomínané stanice, musím kompletne nainštalovať a naskenovať všetky FTA programy na Astre a pozerať ich môžem dovtedy, kým neprejdem na Digi programy na Intelsat 1002. Vie mi niekto pomôcť s vyriešením môjho problému?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 7   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Ďakujem  
27.12.2007 22:48 • ® jogijogi
Ďakujem Vám za radu - vypol som dynamickú aktualizáciu kanálov a problém sa vyriešil. Ešte raz vďaka, ušetrili ste mi spústu nervov. Na Astre sa mi naskytol nový problém, ktorý som predtým nemal - ak som napr. na stanici Vox a zadám napr. ZDF, vždy prechod nejaký čas trvá a na obrazovke sa vypíše nápis Motor sa pohybuje. Viete mi poradiť ako sa to dá odstrániť? /prepáčte za duplicitu, ale tento problém som zadal v novej téme kvôli rýchlejšiemu riešeniu/.

Některé přístroje nechtějí přestat,proto jsem to  
27.12.2007 16:17 • ® vojta
Některé přístroje nechtějí přestat,proto jsem to psal jako poslední možnost!!

Ta dynamicka aktualizacia aj mne robyla problemy  
27.12.2007 15:04 • ® tino222
Ta dynamicka aktualizacia aj mne robyla problemy ties mi to vymazavalo no ked som to vyplo prestalo to

Dej do továního nastavení,pak vypni dynamickou  
27.12.2007 11:06 • ® vojta
Dej do továního nastavení,pak vypni dynamickou actualizaci,doplň frekvence,znovu vše nalaď,mělo by to držet!

Možno máš zapnutú dynamickú aktualizáciu kanálov.  
27.12.2007 05:35 • ® silverosbd
Možno máš zapnutú dynamickú aktualizáciu kanálov. Vtedy sa to spáva podobne.Treba vypnúť.

Skúšal som oboje  
27.12.2007 00:05 • ® jogijogi
Skúšal som oboje - vymazal som všetky programy TV a R a znova ich nainštaloval /Astru aj Digi/,spustil som aktualizáciu programu a stále nič. Volal som opakovane do Digi, zatiaľ sa vraj s takýmto problémom nestretli. V každom prípade ahe56 Ti ďakujem za odpoveď.

Mozno mas zaplnenu pamat prijimaca, vymaz zbytocne  
26.12.2007 23:51 • ® ahe56
Mozno mas zaplnenu pamat prijimaca, vymaz zbytocne kanaly /TV a R./. Alebo je to soft.- firmware - aktualizacia.

Celkový počet reakcí: 7 / zobrazují se: 1 ... 7

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist