Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Pátek • 10.01.2025 - 07:11:03 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Satelitní stanice a družice
blue movie  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
12.01.2008 07:57 • ® vanspeed
dobry den chci se zeptat zadam 12070h ,27500 , 3/4, na astre a objevi se nastavene programy ale blue zadne. poradte mi prosim co delam blbe. samozdrejme ze astru mam nastavenou. dale se chci zeptat u ceho se pouziva 9/10 . dekuji za odpoved jirka jablonec.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 23   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 2

Hujere, díky,jen by to příště chtělo na každý jeho  
13.01.2008 11:32 • ® Jan Man
Hujere, díky,jen by to příště chtělo na každý jeho nový nick reagovat co nejrychleji.Nechat si ve vlastním domě nadávat od návštěvy takhle dlouho je zbytečný.

nechajte to tak meno Antoklus je od dnešneho  
13.01.2008 11:27 • hujer23
nechajte to tak meno Antoklus je od dnešneho doobedia neaktualne.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

Jantusi, jen pro doplnění, toto o sobě napsal  
13.01.2008 11:25 • ® Jan Man
Jantusi, jen pro doplnění, toto o sobě napsal Jaivan.
jenže to není mé jméno...já mám spoustu e-mailů, používám spoustu IP adres, spoustu nicků i na tomto webu, nejsem jenom jaivan, jan man, anotonín apod., ale mám X dalších nicků, přispívám na spousty webů...používám různé vyjadřovací styly, reaguji sám na sebe, na mě jen tak nikdo nemá. Nikoho a nic nepodceňuju, prostě nikdy nezjistíš kdo jsem a proč tohle dělám. To je to co Tě bude štvát a nedá Ti to. Zajímá to hodně lidí kdo jsem, na spoustech webů, jenže to nikdy nikdo nezjistí. Kdo jsi Ty mě nezajímá, jsi jen jedna z figurek na digizone.cz se kterých mám srandu. Čus!

Jantusi, samozřejmě máš pravdu, jeliman jménem  
13.01.2008 11:22 • ® Jan Man
Jantusi, samozřejmě máš pravdu, jeliman jménem Jaivan atd..... dostává na parabole banán soustavně, pokud tam ale mluví pod nickem Antonín, tak se ještě drží, i když mu to dá hodně práce.Ale pokud se chová normálně, není důvod aby nediskutoval. Ale to on jelimánek nikdy nepřizná, je to srababa. A tady by měl dostat banán doživotní, protože porušuje pravidla soustavně. Mezi základy totiž patří, že admin se nekritizuje, což on neustále dělá.Taky se divím, jakou trpělivost s takovým omezencem tady ještě mají.

@jaivan  
13.01.2008 10:06 • ® Jantus
na parabole prispievaš, áno, ale len do vtedy kým si ťa niekto z moderátorov všimne.
Skús teraz serióne a pravdivo odpovedať. Koľkokrát si už dostal ban na parabole, alebo aj tu? Tarz sa zachovaj ako chlap a priznaj sa. Ak sa to ešte spočítať dá.
inak už môže byť táto téma naozaj zamknutá - môj názor

Pane Jantuši, toto téma se zvrhlo jen a pouze díky  
13.01.2008 09:44 • ® Antoklus
Pane Jantuši, toto téma se zvrhlo jen a pouze díky nekompetentnosti hujera23... Všimněte si mé první odpovědi, na té to mohlo skončit...
Nejhorší je lidská hloupost, spojená s jakousi formou "moci"...
Tak proto...

Pane Jantusi, zcela normálně a přirozeně na  
13.01.2008 09:42 • ® Antoklus
Pane Jantusi, zcela normálně a přirozeně na parabolu přispívám... Netuším, kde jste vzal tato nesmyslná tvrzení...

Ne, pan hujer23 se mýlí a nemluví pravdu...  
13.01.2008 09:40 • ® Antoklus
Ne, pan hujer23 se mýlí a nemluví pravdu... Pravidla nebyla vůbec porušována, pouze nepochopil, k čemu jsem uváděl ony odkazy na Vaše diskusní příspěvky na serveru Parabola... Údajně se mělo jednat o odkaz na firmu... To je směšné a hloupé...
Pan hujer23 svými bezprecedentními zásahy (které činí z nevědomosti a neschopnosti posouzení relevantnosti příspěvku) opakovaně činí toto fórum nepřehledným...
Opakovaně tu mizí příspěvky úzce se dotýkající problematiky satelitního příjmu... Doposud se žádný mazal nepřiznal, naopak, příspěvek na toto téta v sekci Jiné, byl zbaběle uzamčen...

@vanspeed: ak si sa dočítal, že hujer23 môže  
13.01.2008 09:40 • ® Jantus
@vanspeed: ak si sa dočítal, že hujer23 môže editovať a mazať cúdzie príspevky tak je asi moderátorom tohoto fóra. Čiže má jeho práva a povinnosti.
@hujer23: aj tak sa čudujem koľko strpenia máš s Jaivanom. Ak sa na parobole čo len ukáže a niekto s moderátorov si ho všimne okamžite dostane ban a už sa tam dlhšiu dobu neukáže. Alebo aspoň nepíše tie jeho d...né poznámky, ktoré sa netýkajú sat problematiky. Prečo ak dostane ban tu, tak za 5min má iný nick a ide to opäť?!?! Ste naňho mäkší ako na inom fóre?, alebo prečo?
@jaivan: aj keď ťa nemám rád, myslím si že niektoré tvoje príspevky niesu zlé, ale ak začneš s tými svojimi d...nými rečami vyprovokuješ veľa ľudí na to aby sa to zvrhlo tak ako toto téma. :bad:

prispevky  
13.01.2008 08:08 • ® vanspeed
pokud bude nad mym prispevkem vas prispevek budu presvedcen ze je to reakce na mne.vtom pripade v tom delate zmatek vy.a ptal jsem se kdo jste ze manipulujete s prispevky .budte tak odvazny u klavesnice a predstavte se mi.nebo mi poslete mail na vanspeed.dekuji za odpoved jirka jablonec.

vanspeed  
13.01.2008 07:54 • hujer23
Môj príspevok pod názvom Pravidla diskuse na serveru satCentrum bol preto napísaný lebo pán Antoklus sústavne porušoval pravidlá a ja som mu ich musel mazať to znamena že tvoja otázka je bezpredmetná.Proste bola to moja reakcia na porušovanie pravidiel tie jeho reakcie sú zmazané preto tam už nie sú.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

co je to hujer 23  
13.01.2008 02:33 • ® vanspeed
zajimalo by mne kdo je to hujer 23 ze se mota do cizi debaty timto zpusobem.ptal jsem se na problem a jen prvni ctyri prispevky byly k tematu za coz jim dekuji. nebylo mym umyslem delat nekomu reklamu byla to pouze odpoved na otazku.pokud to pan hujer 23 takto vidi je to jenom jeho osobni problem.dekuji jeste jednou za rady.jirka jablonec.

No přece Vám... Humax, Topfield, Echostar... To  
12.01.2008 21:31 • ® Antoklus
No přece Vám... Humax, Topfield, Echostar... To jsou firmy...

blu movie  
12.01.2008 20:51 • ® vanspeed
hujer 23 to pisete komu ty rady. jirka jablonec nad nisou

V souladu s Pravidly fóra vzpomínám název fóra,  
12.01.2008 18:40 • ® Antoklus
V souladu s Pravidly fóra vzpomínám název fóra, které má být vloženo mezi ony dvě tečky za "www" v mém příspěvku z 18:33...
Onen řetězec je: ********

V pořádku...  
12.01.2008 18:37 • ® Antoklus
V pořádku...

Tak za prvé, netykáme si, buďte té dobroty a  
12.01.2008 18:19 • ® Antoklus
Tak za prvé, netykáme si, buďte té dobroty a chovejte se slušně... Za druhé, ony odkazy nejsou odkazy na firmy, nýbrž odkazy na jiné otázky tazatele, které jasně ukazují na jeho problém...

Do témat a příspěvků nevkládej kontakty a odkazy  
12.01.2008 18:15 • hujer23
Do témat a příspěvků nevkládej kontakty a odkazy na firmy. Můžeš vzpomenout jen jejich názvy.

blue movie  
12.01.2008 17:45 • ® vanspeed
mam prijimac humax 5500,topfield 3000, echostar 3000,dekuji jirka jablonec nad nisou.

Je těžký nějak radit, když ani nenapíšeš, jakej  
12.01.2008 14:54 • ® Fantomas
Je těžký nějak radit, když ani nenapíšeš, jakej máš přijímač. Většina přijímačů má kromě vyhledávání i možnost zadání PIDů u nových programů, takže stačí si to najít (třeba na www.lyngsat.com), případně převést do hexadecimální soustavy a zadat přímo PIDy pro ten program, kterej chceš. Nebo se dá stahnout setting, kde už ty programy jsou...

Celkový počet reakcí: 23 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist