Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 16:31:36 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
LNBsing maximum V-11 s DiSEgC  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
13.02.2008 12:33 • ® bandy1958
ponukaju mne sat.primac Openset 3500cw a konvektor nazov temy :warning: Vie niekto poradit?
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

to ® bandy1958: nepoznam opentel 3500cw a preto sa  
14.02.2008 18:48 • ® chytry
to ® bandy1958: nepoznam opentel 3500cw a preto sa k nemu nevyjadrujem, no su iste okruhy problemov - otazok, ktore su spolocne pre vsetky sat. prijimace. preto moje otazky, nie preto, ze som chcel byt chytry. p. s.: uz to tu raz niekto spominal, ze konvektory su na kurenie ergo ohrev apod, konvertory nieco menia (konvertuju), v nasom pripade su to LNB (low noise blok - nízko-šumová jednotka). podla mojich skusenosti nie je az tak podstatne, ako sa dany konvertor vola, skor ake ma parametre (zakladom je sumove cislo, vyberaj si taky, ktory nie je horsi ako 0,6 decibelov, no skor 0,2 alebo 0,1 dB. ;))

® bandy1958  
14.02.2008 07:28 • hujer23
chytry ti položil velmi jednoduché otázky.Pokial človek niečo kupuje mal by vedieť čo to dokáže aj ked to možno vyzera tak že bude problem s emu.(môj názor) .Vyzerá to tak že sa ho niekto chce zbaviť a kúpiť si sat s lepšou podporou.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

ca chytry  
13.02.2008 21:37 • ® bandy1958
ja sa len pytam ze ci volakto nepozna opentel 3500cw a co za primac dakuju

a s cim ti mame poradit? ako kurit, aka je zdrava  
13.02.2008 19:20 • ® chytry
a s cim ti mame poradit? ako kurit, aka je zdrava teplota v byte?
pokojne sa pytaj, len si najprv rozmysli, co od sat. prijmu ocakavas, co chces v telke pozerat a kolko ta to ma stat penazi...

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist