|
CIGITV - Naladění
|
|
05.05.2008 17:51 • ® grupen |
|
|
Použij parabolu 80 Elevace pro Bratislavu 32 stupnů, azimut 200 stupnů, SkeW 15,4 stupně. Je to pootočení konvertoru při pohledu od družice proti směru hodinových ručiček o 15,4 stupně. Údaje pro seřízení najdeš na http://www.dishpointer.com/
Odpovědět
|
|
|
....no tak
|
|
05.05.2008 15:05 • ® MikiBA |
|
|
nenechajte sa prosit - fakt potrebujem zistit v com by to mohlo byt a sam to asi nezvladnem....
Odpovědět
|
|
|
DIGI TV NALADENIE
|
|
05.05.2008 08:33 • ® MikiBA |
|
|
Chalani, nemate niekto cas a chut mi pomoct s tymto naladenim - som z BA, blizko trnavskeho myta
Odpovědět
|
|
|
MikiBA
|
|
04.05.2008 20:27 • ® viliam |
|
|
uz som ti ponukol pomoc...
Odpovědět
|
|
|
....uz som z toho smutny
|
|
04.05.2008 19:39 • ® MikiBA |
|
|
ale stale nic....na tej 80cm parabole naladim obe astry ale nech tocim kolko len chcem a menim aj sklon tak stale ziadny Intelsat ani Thor...zeby naozaj branil panelak?
Odpovědět
|
|
|
Ano je na zapad pri pohlade zozadu ked stojis tak
|
|
04.05.2008 14:43 • ® Janko |
|
|
Ano je na zapad pri pohlade zozadu ked stojis tak napravo.Skus tam dodat tu frekvenciu na nej je Fta TV Poker a ma silny signal.Aj ta vzdialenost cca 12 mmm je myslena na objimke na tycke z Astry 19.2-Thor.Nezabudni antenu znizit vrch od seba ,spodok k sebe.Sam som bol prekvapeny,ako malo bolo potrebne parabolu otocit na zapad!!!
Odpovědět
|
|
|
...takze bez uspechu :(
|
|
04.05.2008 12:54 • ® MikiBA |
|
|
....skusal som to na oboch satelitoch a bezuspesne - len pre ilustraciu tu vacsiu parabolu (80cm) mam natocenu na Astra23 z jednej strany panelaka (rovnobezne s nim) a druhu (60cm) z druhej strany na Astra 19 (tiez rovnobezne s nim) - ten Intelsat je na zapad (napravo pri pohlade zozadu) od obidvoch spomenutych satelitov? lebo ak je niekde medzi nimi tak potom mi asi cloni panelak (som na 1 poschodi )
Odpovědět
|
|
|
Diky moc chalani, zajtra
|
|
03.05.2008 20:16 • ® MikiBA |
|
|
to vyskusam a dam vediet ako som dopadol....ono je problem ze obidve anteny mam natocene rovnobezne s nasim panelakom....ale skusim
Odpovědět
|
|
|
Uz si sa tusim minule pytal a aj si dostal
|
|
03.05.2008 14:04 • ® Janko |
|
|
Uz si sa tusim minule pytal a aj si dostal odpovede,no skusim ti to zopakovat.Dopis si do Intelsatu alebo Thor frekvenciu 12418 V 28000/je to jeden z najsilnejsie vysielanych transporderov na tejto pozicii/oznac si fixkou radsej na vacsej parabole pozicie aby si sa mohol vratit,potom trosku znis parabolu-potiahni spodok k sebe a otoc ju smerom na zapad/mne to spravilo cca 12 mm na objimke paraboly a na tycke na ktorej bola pripevnena parabola-priemer tycky bezna trubka pouzivana na oplotenie na pletivo.Po najdeni signalu najst najslabsi transporder a doladit.Robota tak na 10 az 15 minut.Daj vediet ako si dopadol......
Odpovědět
|
|
|
nič jednoduchšie som nevidel
|
|
03.05.2008 13:47 • hujer23 |
|
|
80 cm natočiť do prava (pohlad zo zadu) je to velmi citlive ,bacha je tam rozdiel aj vertikalne nastavenie. Ja som to mal za 10 min takže to nieje také velké umenie. 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 10 / zobrazují se: 1 ... 10