Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Čtvrtek • 09.01.2025 - 14:32:45 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Digi TV
problem s digi  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
20.07.2008 23:37 • ® spoody
kupil som si sat ferguson prepalil som ho a nahadzal kody ale stale mi vypisuje KODOVANY KANAL pritom ked ho zapojim u kamosa tak ide vsetko pohode neviem cim to je nemoze to robit to ze mam dvojte LBN???
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 8   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

potrebujem kanal history kody a ako mam hodit kody  
23.07.2008 20:15 • ® KickBoxer
potrebujem kanal history kody a ako mam hodit kody do digi tv poradte tma mi napise na obrazovke kodovany kanal ako tam mam hodit kooody

poradte som uz zufali  
23.07.2008 20:15 • ® KickBoxer
ako mam nieco nahrat na moj pocuitac mam prepojit tie inch kable stereo video a audio a prenem rezim na winfast a ide iba zvuk prrosim opiste mi ako to mam nahrat a keby som si kupil dvd rekorder islo by mi to nahrat ak ano kupujem hned prosim poradte ako mam nahravat na comp aj dvd rekorder
dakujem

nechytam stv vravim ze stv je na nagravision a to  
22.07.2008 12:20 • ® spoody
nechytam stv vravim ze stv je na nagravision a to mne akurat nejde. je to urcite skrz parabolu ale co snou?? neviem kde je chyba

(betanagra???) betacrypt nemá čo robyť na pakete  
22.07.2008 06:20 • hujer23
(betanagra???) betacrypt nemá čo robyť na pakete digi.skus zmazať a nanovo preskenovať dajaky tp. Tak napíš na akých parametroch chytáš to STV.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

ked zapojim satelit umna ide mi "Beta Nagra" a  
21.07.2008 23:16 • ® spoody
ked zapojim satelit umna ide mi "Beta Nagra" a "NagraVision" mi nejde napise mi tam ze kodovany kanal a ked zapojim u kamosa tak tomu ide "NagraVision" a "Beta Nagra" mu nejde ale STV a setky slovenske a ceske programy su na "NagraVision"

sak som napisal aky mam signal  
21.07.2008 13:41 • ® spoody
sak som napisal aky mam signal

sila signalu 97% a kvalita 80%  
21.07.2008 10:51 • ® spoody
sila signalu 97% a kvalita 80%

?????????,,,  
21.07.2008 06:12 • hujer23
nepíšeš akú máš kvalitu signálu. skus sa pohrať s digesc prepínaním v prímači.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

Celkový počet reakcí: 8 / zobrazují se: 1 ... 8

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist