Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 08.01.2025 - 13:46:10 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Technika - Škola
UPload a Download pro HOMECASTS3000CR  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
09.11.2008 00:57 • ® Daidallos
Prosím o radu. Ačkoliv jsem zde prošel podrobně všechna témata v diskusi, nenašel jsem, kde by se dal stáhnout sw pro komunikaci mezi PC a přijímačem HOMECAST S3000CR přez rozhraní RS232. Pro početnější instalaci těchto přijímaču u zákazníků bych chtěl mít uloženo nastavení a jen ho do reciveru "nalít" z noutbuku. Nebaví mě to pro 2 satelity vždy půlhodiny ladit, filtrovat, mazat a třídit programy. kabel mám. Jen hledám sw ! Díky - čekám na mejl Daidallos@seznam.cz nebo zde.:what:
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 4   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

Já pro zmenu scháním pro Homecast HS - 5101CI  
12.11.2008 21:54 • ® joe
Já pro zmenu scháním pro Homecast HS - 5101CI způsob, jak dostat do přijímače starší verzi softwaru. Asi to je ošetřeno tak ,že k staršímu softwaru není cesta zpět a přijímač jej odmítne, ačkoli jsem předtím provedl tovární stav. Neznáte někdo způsob?

Updateprogram Homecast  
12.11.2008 21:45 • ® joe
Na stránkách homecast.cz jsou všechny programy dostupné,ten komunikační (updateprogram) je zřejmě pro všechny přijímače stejný - je ve 2. sloupci a a má pro všechny přijímače stejné označení. Na přjímači nastavíte pozici upload kanalu, a po odkliknutí start na updateprogram se všechny pozice z přijímače nasypou do počítače. Hezkou zábavu!;)

...  
12.11.2008 20:30 • ® Daidallos
Děkuji... výborně.. to jsem potřeboval vědět ....

Da sa to. Ak si dobry technik, tak prides na  
09.11.2008 09:59 • ® lacko
Da sa to. Ak si dobry technik, tak prides na riesenie.

Celkový počet reakcí: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist