Prosím o radu. Ačkoliv jsem zde prošel podrobně všechna témata v diskusi, nenašel jsem, kde by se dal stáhnout sw pro komunikaci mezi PC a přijímačem HOMECAST S3000CR přez rozhraní RS232. Pro početnější instalaci těchto přijímaču u zákazníků bych chtěl mít uloženo nastavení a jen ho do reciveru "nalít" z noutbuku. Nebaví mě to pro 2 satelity vždy půlhodiny ladit, filtrovat, mazat a třídit programy. kabel mám. Jen hledám sw ! Díky - čekám na mejl Daidallos@seznam.cz nebo zde.
Já pro zmenu scháním pro Homecast HS - 5101CI způsob, jak dostat do přijímače starší verzi softwaru. Asi to je ošetřeno tak ,že k staršímu softwaru není cesta zpět a přijímač jej odmítne, ačkoli jsem předtím provedl tovární stav. Neznáte někdo způsob?
Na stránkách homecast.cz jsou všechny programy dostupné,ten komunikační (updateprogram) je zřejmě pro všechny přijímače stejný - je ve 2. sloupci a a má pro všechny přijímače stejné označení. Na přjímači nastavíte pozici upload kanalu, a po odkliknutí start na updateprogram se všechny pozice z přijímače nasypou do počítače. Hezkou zábavu!