|
pretoze upc direct umoznuje prepinanie medzi CS a
|
|
16.02.2009 15:33 • hujer23 |
|
|
pretoze upc direct umoznuje prepinanie medzi CS a SK ponukou uplne anonymne. ale nieje to úplne v poriadku v medziach zákona samozrejme ak máš svoj prímač. 4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
Odpovědět
|
|
|
Ja som kartu kupil pred dvoma tyzdnami, predavac
|
|
16.02.2009 15:21 • ® Markop |
|
|
Ja som kartu kupil pred dvoma tyzdnami, predavac mi nepriamo povedal, ze karta sa da aj viacnasobne preregistrovat. Ze je to moj majetok, a ked sa rozhodnem ju predat obcanovi CR tak on si ju moze zaregistrovat na CS ponuku. Neviem, ci nekecal, ale povedal mi to az par dni po kupe, takze nemal snahu si vymyslat kvoli predaju karty. Technicky ale neviem, ci je to mozne, zaregistrovana karta sa uz neda znova registrovat. Skusil uz niekto zmenit udaje v adrese z SK na CS? Mimochodom, sipo to pri registracii nevyzaduje. Tak ci tak, skylink by s tym mal nieco robit, pretoze upc direct umoznuje prepinanie medzi CS a SK ponukou uplne anonymne.
Odpovědět
|
|
|
Zdravim, nasiel by sa niekto z Ciech na koho by
|
|
14.02.2009 18:51 • ® torent |
|
|
Zdravim, nasiel by sa niekto z Ciech na koho by som si mohol zaregistrovat skylink?
Odpovědět
|
|
|
Je to
|
|
09.02.2009 08:31 • ® DaUphin |
|
|
ako u je..tých na dvore, ale jedina cesta ako mať novu aj markizu su dve totožne karty každa registrovana na niekoho ineho. Bohuzial. inak CT na ktore sa pytas ide aj na slovensku registraciu. Ale napr. nova nie. A musim povedat ze NOVA HD je uz ina liga....
Odpovědět
|
|
|
V pláne to má.
|
|
05.02.2009 18:31 • ® letas |
|
|
V pláne to má. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
|
skylink změnu regionu (snad zatím) nepodporuje
|
|
05.02.2009 12:50 • ® powery |
|
|
skylink změnu regionu (snad zatím) nepodporuje
Odpovědět
|
|
|
cs film ,hbo je len pre region cr , na sk regione
|
|
05.02.2009 09:08 • ® pawielko |
|
|
cs film ,hbo je len pre region cr , na sk regione nejde vsak?
ak som dobre pochopil dolezite je aky zadam region sk alebo cr,nie adresu.Napr. zadam umiestnenie karty cr a vyplnim svoju adresu malo by mi to sprístupnit ponuku pre uzemie cr .Da sa potom neako keby som chcel zmenit umiestnenie karty?
Odpovědět
|
|
|
cs film i hbo si mužeš obědnat i se slovenskou
|
|
05.02.2009 04:46 • ® satmam |
|
|
cs film i hbo si mužeš obědnat i se slovenskou registrací.
Odpovědět
|
|
|
Sipo nevyžaduje k registrácii žiadná platforma.Máš
|
|
04.02.2009 22:33 • ® letas |
|
|
Sipo nevyžaduje k registrácii žiadná platforma.Máš možnosť si pri registrácii zvoliť aj českú republiku a potom Ti pôjdú programy,ktoré spomínaš.Alebo si môžeš nájsť svojho Čecha a ten Ti môže kartu zaregistrovať na svojú adresu. Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9