Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 03:00:44 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

Jiné
Upgradovanie DVB-S Topfield4100FI cez  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
29.11.2009 10:05 • ® korman1.b
Mám 5.rok Topfield 4100FI (je na FTA programy).Funguje OK.Chcem načítat do neho nový software.Cez OTA(načítanie softwaru zo satelitu)to robim, ale chcel som to skúsiť cez notebook.
Použil som program TFD-down v.2.04,kábel USB-RS232 s redukciou,firmware TF4000FI-500-2008Oct23.tfd.Po spustení programu napisalo na notebooku:
WATING FOR REQUEST.RESET SETBOX.Vytiahol som šnúru z prijmača a po 10.sek.znova zapol prijmač.Na displ.prijmača sa rozsvietila letka zelenou farbou.Na notebooku napísalo EXTERNAL ERROR OCCURET,začala blikať na prijmači zelená letka a oznam EXTER.........zmizol.Ani po hodine nezačal program písať percento prenosu a letka stále blikala.
Porty na notebooku a v programe TFD down boli nastavené rovnako.Pri istalácii USB_RS232 dalo port COM3.
Prosim, poradte mi ako mám ten software preniesť.Neviem ako to má dlho ísť.Myslím si ,že po hodine prenosu by sa už mali precentá zobrazovať.Vopred dakujem.
S pozdravom BORIS.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 2   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

upgradovanie DVB-S Topfield 4100FI.  
17.12.2009 17:59 • ® korman1.b
Dna 29.11.2009 som písal o probléme upgrade FW pre Topfield 4100FI.Už mi to prešlo.
1.Nesmie sa vytiahnuť šnúra z prijmača ,ked program TFD.down napíše Watting.......Reset Box.
2.ID príjmača mám 4500.FW je na www.sat54.ru.Súbor sa volá Soft_Tf4100FI_sys3500_1611.rar.Treba ,ale premenovať sys3500 na sys4500(nie cez rename).
3.Po premenovaní a rozbalení je meno súboru TF4100Fi_sys4500_1611.tfd.Má 624,2Kb.Prenos trvá asi 4.min.Po prenose nerobiť továrenské nastavenie.Databázu z prijmača pred prenosom archivovať.
Program TFD-down ide pod WIN98/WIN Me.Treba zmeniť adaptabilitu.
Bol použitý notebook,kábel USB-RS232 s redukciou.

cez notebook je to vždy problem...a ak daš všetky  
30.11.2009 11:53 • ® par32
cez notebook je to vždy problem...a ak daš všetky nastavenia spravne nemusi to fungovať , až budeš kupovať primač najprv sa úpopytaj a až potom kupuj.... :good:

Celkový počet reakcí: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist