Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Středa • 01.01.2025 - 02:31:19 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Satelitné rádio  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
04.01.2010 11:43 • ® 555marek
Aho. Poradí my niekto? Nasiel som na internete radio http://www.electro24.cz/detail-10201-digitalni-satelitni-radio-joy-ear-jsra-wso110/ Zaujalo ma pretoze mama pracuje v rakusku a mohla by cez neho chytat slovenské a české radia. lenže ani na infolinke predajcu my nevedeli povedat, či je možný prríjem aj z ASTRY kde sú tieto rádia umiestnene(Fun radio, radio devin, slovakia, česky rozlas, adt....) mate niekto s tym skusenosti? DIKY
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

ale ja potrebujem nieco prenosne aby sa s tym mama  
05.01.2010 08:26 • ® 555marek
ale ja potrebujem nieco prenosne aby sa s tym mama nemusela tahat az do dolneho rakuska. chcelo by to nieco taketo:http://www.crutchfield.com/p_040SA10113/Delphi-MyFi.html?tp=86&tab=detailed_info len prisposobene na prijem z astry

555marek  
05.01.2010 05:55 • hujer23
nerozumiem tomu ,ved za tie peniaze už i sat prímač kupiš a možno aj combo.
4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28,5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.

No jasne. Ale ja by som skor potreboval male  
04.01.2010 23:06 • ® 555marek
No jasne. Ale ja by som skor potreboval male prenosne radio ako bol ten JOY EAR. Vraj sa to da zohnat v Nemecku ze je to celkom bezne , len nikde nemozem nic take najst

každy primač ti rozdeli prijate data ako televiziu  
04.01.2010 13:53 • ® par32
každy primač ti rozdeli prijate data ako televiziu a rozhlas-teda radio

A nevedel by niekto o nejakom primaci, ktory by  
04.01.2010 12:34 • ® 555marek
A nevedel by niekto o nejakom primaci, ktory by vedel slvenske a ceske radia cez satelit?

Rádio pro už mrtvý projekt Worldspace  
04.01.2010 11:56 • VHR
Pozor, jedná se o receiver pro rádia Worldspace, tento projekt je už pro nás mrtvý. Dejte si na titulní stránce do políčka Hledání slovo WORLDSPACE a vyskočí vám 8 odkazů na články na satCentrum, která si můžete přečíst, jedním je i test tohoto receiveru. Nekupujte to, slovenská ani česká rádia na tomto L Band pásmu nevysílají. :bad:

Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist